Гра


4: 4

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Корпош Р.




Про гру:

У шостому турі жеребкування звело між собою одних із фаворитів змагань… І матч свої очікування підтвердив. Обидві команди перебувають на вершині турнірної таблиці, і обидві розуміють ціну помилки. Сам матч розпочався досить жваво, а на полі вирував цікавий футзал.

Уже на другій хвилині Леонід Чабан реалізував розіграш ауту – 1:0 на користь номінальних гостей. Сергій Піддубний і компанія взяли м’яч під свій контроль та організовували класичні футзальні атаки, але володимирчани вдало оборонялися та діяли на контратаках. Однак відомий екстраліговий боєця у зяв ініціативу на себе та на 6-й хвилині  домігся свого та зрівняв рахунок – 1:1. Але на 7-й хвилині президент футзального клубу «Карднал. Рівне», а у цьому матчі капітан рівненчан, дальнім пострілом у дев’ятку зумів засмутити Сергія Подопригору – 2:1 на користь номінальних господарів майданчику.

У перерві Олександр Тищенко не жалів епітетів описуючи гру своїх підопічних і налаштовувався на зміни у другому таймі. Проте, зі стартом другої половини гри Сергій Піддубний вдруге зумів вразити ворота «Володимирівки» дальнім пострілом – 3:1. За декілька хвилин стандарт приніс результати блакитним удруге – на цей раз Андрій Шевчук вдало реалізував аут – 2:3. Маючи у своєму складі доволі багато досвідчених виконавців володимирчани пішли у наступ із п’ятим польовим. На 21 хвилині черговий стандарт знову прийшов на допомогу волинським футзалістам – Петро Назарук реалізовує штрафний та зрівнює рахунок у матчі – 3:3. На 23-й хвилині Юрій Ващук чудово розібравшись у ситуації виводить гостей уперед – 4:3 на користь "Володимирівки". Однак на 25-й хвилині чудовий розіграш ауту допомагає Сергію Піддубному оформити хет-трик та зрівняти рахунок у над цікавому поєдинку.

До завершення часу гра тривала на нервах, контратаках, а емоції і боротьба вирувала буквально на кожному клаптику. Однак, 4:4 - достойна бойова нічия гідних суперників, котра ще на тиждень залишить Комфорт-Сервіс на вершині турнірної таблиці!