Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Герасимчук В.




Про гру:

Центральним матчем туру по праву рахувалась зустріч представників Ківерцівщини та Рожищенщини. Говорячи наперед цей поєдинок виправдав всі сподівання.

Гра розпочалася шквальними атаками фіналістів передноворічного Кубку Діда Мороза з «Духче», які  прагнули будь-що довести що беззаперечний успіх у цьому Кубку був не випадковим. Також на момент гри команда була лідером перегонів у своїй лізі, єдиною яка виграла два перші поєдинки. Це і вимагало від представників Рожищенського району атакувальних дій.

Але захист «Колоса» діяв досить не погано до 9 хвилини гри, коли Запорожець Михайло зумів відкрити рахунок. Неприємності для «Колоса» в першому таймі не закінчились, і на останній хвилині автогол Ульяшина Артура поставив «Колос» в критичну ситуацію.

Слід віддати належне команді з Ківерець. В перерві гри вони зуміли внести корективи в гру і початок другого тайму був за ними, що вилилось у голи Шолока Андрія та Ульяшина Артура, який реабілітувався за автогол.

І пішла «рубка»! Жодна з команд не хотіла поступатися, що закінчувалося безліччю фолів та зривів атак.

Та все ж у «Духче» в цей вечір був свій «джокер» у вигляді Вовчука Юрія, який за хвилину до кінця зустрічі своїм голом зумів вирвати таку жадану перемогу для команди і беззаперечне лідерство у лізі.