Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

У поєдинку команд, котрі не мали очкових втрат у стартових турах «регулярки» з перших хвилин розпочалася чоловіча боротьба за ігрову ініціативу. Обоюдні атаки хвилями накочувалися на захисні редути опонентів. Вже менше ніж за 3 хвилини з’ясувалося, що більш вдалими у гольових здобутках дебюту зустрічі стали лучани. Два удари голеадорів «Динамо» Миколи Казьмирука та Андрія Бойка засвідчили перевагу господарів – 2:0.

Біло-зелені провели кілька гострих атак, але на 7-й хвилині пропустили втретє після дублю Андрія Бойка. Естафету дублів через кілька хвилин підхопив партнер Андрія по команді Микола Казьмирук, влучно пробивши після сольного проходу по центру майданчика.

Перед самим закінченням тайму Ківерці мали нагоду відновити інтригу, але у завершальній стадії атак діяли невпевнено і розмочити рахунок не зуміли.

Відіграла музика ігрової паузи і на майданчику задзеленчала атакуюча мелодія у виконанні команд-суперниць. Дехто з глядачів на трибунах СК «Арена Спорт» візуалізував протистояння, як матч «Динамо» Київ – «Карпати» Львів з огляду на схожість форм кольорів форми. Проте звітний матч продовжувався за традиціями волинського футзалу, що за 10 років накопичив чимало цікавих розв’язок у принципових поєдинках. Гол у ворота «Динамо» назрівав, але на 18-й хвилині знову забили лучани. Це Володимир Журибіда зробив собі подарунок у святковий день і остаточно вбив інтригу двобою.

Залишок ігрового часу більш вдало використав «Колос», випустивши п’ятого польового та відпрацювавши таки гольові комбінації. Ківерчани Дмитро Чепура та Андрій Полтавець забили по м’ячу, а голкіпер суперника Сергій Видрич влучним ударом встановив підсумок гри – 6:2.