Гра


2: 2

Удари по воротах:

6
:
6

Удари у рамку воріт:

6
:
9

Сейви:

7
:
4

Фоли:

4
:
1

Гоза Руслан, Мищук Анатолій, Леончук Олександр




Хронометрист / Делегат:

Голоскоков С.




Про гру:

Команда з античною назвою на відміну від суперника з «Топільного» до Новорічної паузи у Регулярному чемпіонаті очкових здобутків на мала, а тому з перших хвилин спробувала перервати чорну смугу невдач за рахунок максимальної концентрації та обачливої гри у захисті. Гості також не поспішали форсувати події і в першу чергу дбали за безпеку власних воріт. До середини тайму стала вимальовуватися територіальна перевага «біло-блакитних», котрі подовгу контролювали м’яч та шукали ключ до воріт «Олімпа», в яких впевнено діяв Іван Семенюк. Ближче до перерви стараннями Івана були ліквідовані кілька «гострющих» моментів, що так і залишилися моментами, адже «Селект» до сітки не потрапив. А на табло до самої сирени продовжили горіти нулі.

На початку другої половини гри темп значно зріс. Обидві команди пристосувалися до опонентів та вирішили у якості козирів використовувати швидкість та дальні удари. Проте перший гол у ворота лучан влетів після класичної футзальної комбінації, що завершилася ударом впритул. Резервний голкіпер «олімпійців» Руслан Корпош нічим допомогти партнерам не зміг – 0:1.

Гравці ФК «Топільно» спробували розвинути успіх, але у підсумку проґавили швидку контр-атаку, що закінчилася елегантним «парашутом» у виконанні Олега Потрапелюка. Рівновага довго не протрималася. Постріл Василя Присяжнюка з лівого флангу атаки «Топільно» був потужним і влучним. «Олімп» не розгубився і під орудою свого президента Валерія Івахненка зумів швидко відігратися. За 2 хвилини до фінальної сирени Вадим Бабеляс втік у швидкий відрив та зрівняв рахунок – 2:2. Всі спроби команд вирвати перемогу виявилися невдалими. Підсумок протистояння – бойова нічия. Хоча гравець лучан Юрій Онищук на останній секунді матчу міг стати героєм «Олімпа», але м’яч після його удару потрапив  у стійку.