Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Герасимчук В.




Про гру:

На передігровій розминці в око кинувся зовсім юний вік учасників зустрічі. І якщо «Волинь» грає своїм віком у різних дитячих змаганнях уже давно, то рожищенці приємно дивують своїми молодими даруваннями. Незважаючи на юний вік колективи показали змістовний футзал.

Натхнення, завзятість і жага до перемоги була притаманна цій зустрічі. Команди обмінювалися «кинджальними» випадами у вигляді голів у ворота один одного. Але переможця у першій половині гри виявлено не було.

Нічого не змінилося і у другому таймі, така ж цікава і змістовна гра. Маючи приблизно однакову вікову,  вагову, фізіологічну рівновагу команди змогли показати те, що їм не виходило у іграх з більш «дорослими» командами, де просто досвід і фізичні дані на даний момент робили свою справу.

Але у складі ФК «Духче» був Поліщук Євген, який своїм хет-триком все ж зумів нахилити шальки терезів на користь своєї команди. Перемога у представників рожищенщини, яка дозволила їм вийти у лідери змагань.  Хоча в цій зустрічі «Волинь-16» і програла, але справила дуже приємне враження.