Гра


7: 6

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

Трилер і не інакше! Атошники після кубкового вильоту набрали хороших хід і таки «виривають» усі матчі чемпіонату, а от «Шігірюм» весь час за крок від перемоги, але досвіду завершити матч із позитивним для себе рахунком поки не вистачає. А розпочиналося все досить добре… Уже на першій хвилині Максим Ясінський відкрив рахунок у матчі головою перекинувши голкіпера – 1:0. За кілька секунд Іван Бандура елегантно обігравши голкіпера запалив на табло 2:0. Буквально у наступних атаках Олександр Батюк скорочує відставання, але Іван Бандура відновлює гандикап у два м’ячі – 3:1. Проте на останніх хвилинах першого тайму почалося щось неймовірне – волинські військовослужбовці звикли боротися до кінця на інших фронтах і на фут зальному не було виключенням. Сергій Ткаченко, котрого оборона просто забула у власному карному одразу ж покарав за неуважність – 2:3. А на 10-й хвилині Володимир Робачук обігравши попутно декількох «шігірюмівців» зрівнює рахунок у зустрічі – 3:3. А на останніх хвилинах капітан «Шігірюма» невдало підставив ногу і зрикошетив круглого у власні ворота – 4:3.

Після цікавого першого тайму, другий не розчарував глядачів, але біло-чорні вмудрилися на старті прогавити дві контратаки від Олександра Батюка та Сергія Ткаченка – невтішні 6:3 на табло! Однак на 16-й хвилині Вадим Шостак таки реабілітувався перед партнерами та зумів відзначитися і у воротах суперника – 6:4. Та у «атошників» цього вечора вдавалося все – Володимир Робачук дальнім пострілом знову змусив капітулювати молодого голкіпера – 7:4. До честі «Шігірюма» хлопці не зупинялися і шукали можливості відбитися – Іван Бандура та Максим Ядловський зуміли скоротити відставання до мінімуму – 7:6.

Недільна перестрілка так і завершилася, однак хлопці із Прилуцька мали декілька чудових нагод аби не тільки врятувати матч, але і схилити шальки терезів на свій бік. Однак, довгі розіграші м’яча, несвоєчасно прийняті рішення не дозволили вибороти бодай очко. Потрібно працювати над тактикою та ігровою дисципліною…