Гра


8: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

З кубкових матчів хлопці із Боратина ідуть без поразок, тому на цей матч налаштовувалися не інакше як на перемогу. Уже на першій хвилині Олександр Мосіюк буквально першим ударом відкрив рахунок у матчі, вдало завершивши розіграш кутового. А за декілька хвилин Андрій Ясінський влучно реалізовує контратаку своїх партнерів – 2:0. Біло-червоні дещо оговталися від стартового наступу суперника та змарнували декілька чудових моментів, а у інших епізодах вдало діяв Максим Мельничук на останньому рубежі «Ласки». Під кінець тайму Вадим Пігула виявився найспритнішим у штрафному «ПІК-БУДу» - 3:0, але за хвилину Дмитро Лисенко таки пробив надійного досі голкіпера – 3:1.

На початку другого тайму Вадим Пігула оформлює хет-трик і «пікбудівці» кинулися відіграватися, але знову прогавили контру, яку завершив Олександр Мосіюк – 5:1.

На диво класичні футзальні контратаки «боратинців» завершувалися взяттям воріт Вадимом Пігулом та Андрієм Ясинським – 7:1. На останніх хвилинах підопічні Василя Лівака часто ходили в атаку, але не завжди поверталися у захист, чим ще раз скористався Андрій Ясінський, який оформив хет-трик. Зуміли у собі знайти сили, а у суперника шпарину у воротах В’ячеслав Натаров та Дмитро Лисенко – у підсумку 8:4 на користь другої «Ласки», котра йде у лідерах Четвертої ліги.