Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Поєдинок між невдахами стартового туру став справжньою прикрасою ігрового дня, подарувавши глядачам футзальний трилер із драматичною розв’язкою. Нудьгувати на трибунах СК «Арена Спорт» не довелося нікому.

Острожецька команда за рахунок високого темпу спробувала з перших хвилин «прихопити» луцьких торпедівців на їх половині майданчика. Проте підопічні Анатолія Мищука витримали дебютний штурм двох стартових змін «Камаза» і почали організовувати свої небезпечні вилазки до воріт Євгена Кречковського. Гра вирівнялася і моментів стало ще більше. Щоправда обом суперникам не вистачало розсудливості, а подекуди тривіального фарту у завершальній стадії атак. До перерви вболівальинки забитих голів так і не побачили.

В другій половині з голами стало веселіше. На стартових хвилинах тайму член клубу волинських бомбардирів Леонід Єфремов забив свій перший голу сезоні Суперліги 2017/2018 та не став виконувати традиційне сальто. Без особливих святкувань обійшовся і Тарс Бондарчук після голу-відповіді у ворота «камазівців». Більш жваво відреагували гравці «Торпедо» на забитий м’яч Дмитра Дмитрука, який вивів чорно-білих уперед.

За дві хвилини до сирени «Камаз-Агро» отримав право на штрафний удар і цією нагодою професійно скористався Владислав Панькевич, пробивши точнісінько у ближню дев’ятку – 2:2. Звичайно у тренера гостей мають бути питання до гравців із «стінки»Ю які відвернули голови під час польоту «селекта».

Розв’язка за законами жанру наступила на останніх секундах поєдинку. Спочатку син тренера «Торпедо» Нестор Мищук не зумів як слід докластися до м’яча, аби пробити Євгена Кречковського. А вже у випаді-відповіді Леонід Єфремов оформив дубль і приніс першу перемогу «Камаз-Агро» у Регулярному чемпіонаті.