Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Всього кілька хвилин знадобилося добре знайомим за останні сезони суперникам аби обмінятися голами. Спочатку Роман Іваницький зі штрафного пробив і захист і Ігоря Пунду, а далі автор кубкового хет-трику Владислав Мазур поцілив у дальній кут воріт «агротехів».

Рівновага трималася недовго. «Надія» провела кілька гострих атак і забила вдруге, після того, як Іван Палиг завершив швидку атаку «зелених». Перевага діючого чемпіона АФЛУ трималася недовго. Бомбардир із досвідом та репутацією Ігор Блажиєвський зумів знайти шпарину у захисних побудовах номінальних господарів майданчика і на табло засвітився підсумковий, а як пізніше з’ясувалося і загальний, рахунок тайму.

По переві команди продовжили «веселий» футзал, використовуючи різноманітні варіанти для гольових можливостей. Проте весь час гри на табло мінялася лише кількість фолів. Команди рухалися у середньому темпі. Вибухаючи лише у завершальній стадії атак. Проте м’яч вперто не хотів лізти у ворота. За хвилину до сирени суперники по черзі взяли тайм-аути і спробували схилити шальку терезів успіху на свій бік. Проте в звітний суботній вечір футзальній фортуні цікавіше було зберегти бойову нічию, що залишила суперників у призовій трійці турнірної таблиці першості.