Гра


1/4

Кубок Волині, Центральний майданчик
3: 0

Хронометрист / Делегат:

Ярмощук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Чвертьфінальне протистояння розпочалося згідно табелю про ранги, а точніше з огляду на рейтинг команд. Суперліговий МФК вів гру першим номером, а «Динамо» за традиціями київського футбольного тезки взяло на озброєння контр-атаки. Як не дивно, але гострих моментів за таких умов було більше біля воріт Назарія Русецького, який діяв впевнено та надійно. Тривало так до 9-ї хвилини, коли лучанин Богдан Турчик потужним пострілом з лівого флангу атаки запалив одиничку на табло СК «Арена Спорт».

Реакція «Хоріва» була миттєвою. Тайм-аут з оперативною нарадою і футболку голкіпера вдів Сергій Вацяк, який почав методично розганяти позиційні атаки п’ять проти чотирьох. Час спливав. За 18 секунд до сирени динамівці збили Сергія поблизу карного майданчика, але розіграш штрафного став останнім гострим моментом тайму, що рахунок не змінив.

На початку другої половини гри лучани спробували розвинути успіх за рахунок високого пресингу, але «хорівці» випустили п’ятого і швиденько відсунули небезпеку від своїх воріт. Напруження почало зростати. Досвідчений Сергій Кольцун пробив під поперечину – голкіпер на місці. Він же бив у правий кут – воротар і стійка не пустили «селект» у сітку. Далі практично всі події відбувалися на половині «Динамо» у стилі «напад vs захист» і що цікаво без фолів.

За три с половиною хвилини до сирени «Хорів» взяв хвилину на роздум і Сергій Кольцун дивом не пробив Сергія Видрича, за якого знову підіграв каркас воріт. А вже за мить зі своєї половини забив холоднокровний Микола Казьмирук і рахунок став 2:0. Гру було зроблено.

Щоправда на останніх секундах матчу стався ще один гол, коли м’яч відлетів до порожніх воріт гостей де чатував автор першого голу Богдан Турчик. У Богдана був час аби прийняти круглястого, підкинути та у падінні загнати у сітку на радість своїх прихильників. Остаточні 3:0 на користь лучанин засвідчили факт, що у півфіналі Кубку Волині гратимуть представники Вищої ліги з команди «Динамо», компанію яким склали однокласники з луцької «Вілії». Від Суперліги своє чвертьфінальне завдання виконали гравці ФЦ «Ковель-Волинь», а «Надія» з «Волиньагротехом» ще мають вирішити хто гідний півфіналу.