Гра


4: 2

Про гру:

Торпедівці без особливої радості збиралися до Ковеля, зважаючи на те, що команда Анатолія Мищука відверто не любить маленьких майданчиків. Але жереб у стартовому поєдинку примусив вирушити чорно-білим на побачення із суперником у столицю волинських залізничників. І як з’ясувалося, не такий страшний чорт, а в даному випадку ФЦ «Ковель-Волинь», як його малюють. Склад учасників Суперліги доволі рівний і катастрофічної різниці у класі, що була позаминулих сезонів, відверто немає. Команди навчилися грати у футзал, що і підтвердив звітний поєдинок.

Підопічні Романа Бірука відповідально підійшли до стартового поєдинку і з перших хвилин прогнозовано захопили ініціативу, а «Торпедо» прогнозовано зробило ставку на контр-випади. Проте дуже важко захищатися під час позиційних атак суперника, у складі якого є класичний «стовп». Роль якого більш ніж  професійно виконував Іван Мучак, створюючи моменти для себе та патнерів. Таким хистом може похвалитися хіба що Тарас Кабанов з «ЛСТМа», але зараз не про нього. Саме Іван у дебюті зустрічі відзначився гольовими діями, а пізніше зумів оформити дубль. Ще до перерви ковельські футзалісти на радість місцевих фанатів зробили заявку на дебютну перемогу у «регулярці», забивши третій м’яч.

Проте другий тайм ФЦ «Ковель-Волинь» чи навряд може вважати командним позитивом. Футзал не вибачає і секундної «розслабухи». Гості стараннями дебютанта чорно-білих Ігоря Шевельова повернулися у гру та спробували здивувати досвідченого суперника власними атакуючими діями. А тут ще й в допомогу «Торпедо» кращий бомбардир всіх ковельських часів існування команди Іван Данилюк вхопив другого «гірчичника» і залишив команду у меншості. Сенсації не сталося. Господарі впевнено довели справу до перемоги. Хоча наприкінці зустрічі гостям вдалося ще раз пробити голкіпера ковельчан.

Тепер на суперників чекає протистояння у Луцьку в рамках 1/4-ї Кубка Волині і наставникам команд є над чим замислитися з огляду на стартову гру. Тим цікавіше буде вболівальникам, котрі гарантовано зберуться на спланований волею жеребу так званий матч-реванш.