Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Продовженням епічного протистояння «Луцьк-Хорів» став заключний матч 1-го туру Регулярного Чемпіонату Волині між луцьким «Камаз-Агро» та хорівською «Надією». Після двох стартових поєдинків першого туру вболівальники не думали звільніти місця на трибунах СК «АренаСпорт», адже титулована «надія» має свого глядача та дає можливість суперникам помірятися у футзальні майстерності із діючим чемпіоном АФЛУ та Волині. А це, як показує практика, гарантоване видовище. Щоправда першого гола довелося чекати майже 5 хвилин. Одна з відпрацьованих комбінацій гостей закінчилася взяттям воріт. Володимир Вербний не мав права «промазати» впритул і рахунок було відкрито. До кінця першої половини цифри на табло «Арени» залишилися незмінними. Хоча «камазівці» мали чудові нагоди відновити рівновагу, але у рамку воріт Ігоря Пунди так і не влучили.

На початку другого тайму Василь Денис подвоїв результат і заставив «Камаз-Агро» активно грати у наступі. Кілька разів господарі просто дивом не забили, але за гострі моменти у футзалі очок не дають. Спроба врятувати гру за допомогою п’ятого польового дивідендів клубу «Камаз-Агро» не дали. Більше того помилка під час позиційної атаки у форматі «5 на 4» дозволила Олександру Хлюбко відправити м’яч вже у порожні ворота та підсумувати результат гри – 0:3.

Таким чином у протистоянні Луцька та Хоріва за підсумком стартового туру нічия 1:1. А гравців обох команд глядачі проводжали до роздягальні теплими оплесками.