Гра


6: 5

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Стартовий матч Регулярного Чемпіонату Волині з футзалу прогнозовано зібрав на трибунах СК «Арена Спорт» чималу глядацьку аудиторію. В рамках 1-го туру зустрілися «абориген» елітних дивізіонів та «команда-вискочка» поточного сезону МФК «Бренд». Суперники нещодавно зустрічалися в рамках Кваліфікаційного раунду і у безкомпромісному протистоянні перемогу із мінімальним рахунком здобули представники «Луцьксантехмонтаж №536». Цей факт від початку додав шарму черговій зустрічі.

Гра точно нікого не розчарувала. Поєдинок вийшов емоційним та видовищним. Вже у дебюті зустрічі «Бренд» зумів нагадати чемпіонам Волині з футболу, що вони міні-футбольний клуб. По-футзальному компактно попрацювавши у захисті, номінальні гості двічі поспіль підловили будівельників на контр-атаках. Особливо видовищним вийшов випад у виконанні Миколи Жука та Дмитра Романюка, що закінчився точним пострілом у кут – 0:2.

«ЛСТМ» не особливо здивувався подвійному успіху суперника і методично взявся розхитувати захисні споруди «Бренда», яким голосно керував надзвичайно серйозний Дмитро Притулюк. Голкіпер гостей навіть примудрився потужним ударом перевірити свого візаві та тезку Дмитра Семченка. Проте «Луцьсантехмонтаж №536» знайшов можливості, аби зрівняти рахунок. За справу взявся Тарас Кабанов, який в звітному поєдинку побив всі рекорди за системою «гол+пас». Двічі Select тріпотів у сітці воріт після ударів будівельників і за нічийного результату команди пішли на відпочинок, аби все саме «смачненьке» залишити на десерт другого тайму.

Це була справжня «заруба». Спочатку «Бренд» віддзеркалив події першої половини і двічі поспіль пробив Дмитра Семченка. І тут другий гол має особливо запам’ятатися його автору Артему Назарчуку, адже він тричі поспіль бив за алгоритмом: ліва стійка – права стійка – гол.

Пішло набагато веселіше. Гольові події змінювалися калейдоскопічно та крутилися навколо нічийного результату. За цей період Тарас Кабанов, безумовно кращий гравець матчу, встиг оформити хет-трік, а «брендівець» Дмитро Романюк зробити дубль.

На думку більшості нічия 5:5 була б логічним відображенням подій на майданчику, адже суперники були гідні один одного. Але досвід є досвід. «Бренд» дещо занервував, а підопічні граючого президента «ЛСТМ» Ігоря Чорнухи знайшли на дальній стійці покинутого опікунами Василя Олійника, який і став автором переможного голу, що приніс 3 очки господарям у драматичному поєдинку. Знову, як і в «кваліфікайні» мінімальна перевага на боці будівельників, а «Бренду» неоцінений досвід гри в елітному дивізіоні Чемпіонату Волині.