Гра


1/8

Кубок Волині, Центральний майданчик
61: 15

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

Менше хвилини знадобилося «ЛСТМ» щоб повести у рахнуку. У класично-футзальному стилі розіграш мяча закінчився «закидушкою» на досвідченого Ігоря Махнюка, котрий першим рухом прийняв «Селект» на груди, а другим відправив кулястого на дальню стійку, де чатував Олександр Прощарук.

Не вдача не збентежила «салатових» і кілька гострих випадів цілком вірогідно могли закінчитися взяттям воріт Дмитра Семченка. Проте, як колись писав гуру волинської спортивної журналістики Роман Флішаровський, майстрам бракувало точності. На допомогу «Вілії» несподівано прийшов автогол. Трагічний рикошет у виконанні автора першого голу відновив рівновагу, що стала підсумком першого тайму.

В другому акті футзального дійства родзинками ставали майже усі епізоди за участю улюбленця місцевих вболівальників Тараса Кабанова. Саме Тарас був основним генератором гольових моментів у лучан. А  в складі млинівців свої бомбардирські навички демонстрував Сергій Вишневський, котрий у двох моментах поспіль дивом не влучив у ворота. Напружений поєдинок непомітно докотився до фінальної сирени, що застала «ЛСТМ» у черговій атаці.

Серія післяматчевих пенальті тривала доволі довго. З шестиметрової позначки обидві команди били влучно. Протистояння перейшло у режим «до першої помилки», якої під час шостої спроби припустився гравець лучан.

Таким чином у віртуальному протистоянні між представниками Суперліги та «вишки» перехід до чвертьфіналу здійснив клуб «Вілія», що боротиметься за нагороди Чемпіонату Волині у Вищій лізі. А лучанам можливо варто змінити траурний чорний колір форми на більш позитивну палітру, аби швидше повернути прихильність фортуни.