Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

 

Розпочали ветеранські баталії у віковій категорії 35+ нещодавні молоді команди, котрі ще минулого сезону бушували у Першій та Третій лігах. «Постарівший» «ДжеРост» Сергія Матяша лише пробує себе на новій ниві, а от підопічні Юрія Гаврилюка ще цієї весни здивували всіх своїми бронзовими нагородами у дебютних ветеранських перегонах.

Команди розпочали матч жваво – обидві пристосовувалися до вузького майданчика  котрого так бажали, аби менше бігати… Номінальні новачки увесь перший тайм провели на половині поля суперника, а на 9-й хвилині Сергій галицький перевірив чи міцна поперечина у воріт помаранчевих. Проте у наступній атаці Павло Плісак продемонстрував супернику як потрібно реалізовувати моменти, втрапивши у дальню дев’ятку воріт Ігоря Вінцюка – 0:1. До завершення першого тайму Василь Грабовецький та Андрій Франчук скористалися обрізками опонентів та встановили комфортний для себе рахунок 0:3.

Зі стартом другого тайму  Ігор Грицик ефектно прийняв на груди м’яч і не менш ефективно переграв Юрія Гаврилюка – 1:3. На 17-хвилині чудову контратаку своїх партнерів замкнув на дальній стійці Віктор Токарчук – 1:4. Гравці у білих футболках і не думали здаватися і своїм стараннями змусили Павла Плісака оформити дубль у матчі, проте у власні ворота – 2:4. Здавалося хлопці із Львівської повернулися у гру, але фізична готовність дала про себе знати і більш треновані «метеорівці» довели матч до своєї перемоги. Василь Грабовецький у футбольному стилі замкнув кутовий головою – 2:5, Василю Єфімчуку вдався дальній постріл – 2:6, а Віктор токарчук разом із фінальною сиреною встановив на табло остаточні цифри – 2:7.