Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Безумовно вирішальний матч у групі «С», чи як її називають цього сезону група «смерті», зібрав величезну кількість вболівальників, котрі на власні очі хотіли спостерігати за центральним поєдинком ледь не всієї «кваліфікації».

Всьго 30 секунд знадобилося чемпіону АФЛУ аби відкрити рахунок. Це Петро Шелест потужно пробив по воротах Павла Чемериса, а розторопний Андрій Любуська запалив на табло одиничку. Ще за хвилину м’яч із сітки довелося виймати Ігорю Пунді після удару Романа Філь у дальній кут.

Решта ігрового часу першої половини гри відбувалася у високому темпі із безліччю єдиноборств та гольових моментів, більшість з яких так і залишилися моментами. Виключенням стала атака «Надії» за пів хвилини до паузи, коли Василь Денис вдало замкнув простір – 2:1.

Саме Василю судилося після відновлення гри заставити суддю-хронометриста включити музичний супровід взяття воріт. А за хвилину рахунок вже був 4:1. Індивідуальними діями відмітився дебютанат діючого чемпіона Волині Владислав Мазур.

«Надія» грала по рахунку, а лучани в муках шукали протидію вдалому пориву суперника. Виходило не дуже і за чотири хвилини до сирени «Вотранс» пішов ва-банк, замінивши Павла Чемериса на Валентина Кривицького, якого після травми підмінив Василь Олійник. Шанси були, але господарі майданчика запропонували контр-пресинг і свою перевагу відстояли.

Як не жаль, але старожил обласних чемпіонатів вимушений крокувати до «вишки», а діючий чемпіон області продовжить перегони за спортивні трофеї в елітних турнірах сезону 2017/2018.