Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

Матч лідерів групи «D» ознаменувався швидким голом у виконанні Володимира Гриника, який завершив багатоходову комбінацію МФК ударом з короткої відстані. «Хорів» тримав високий темп за рахунок незвично довгої лави запасних і певний час мав суттєву ігрову перевагу, довго контролюючи м’яч.  Лучани ж до середини тайму у своєму активі зі знаком «мінус»  мали п’ять фолів та попередження за грубість Ігоря Блажиєвського. І в цей момент швидка контр-атака «агротехів» у виконанні Романа Кузьмича закнічилася взяттям воріт – 1:1.

А ще через трохи « штрафник» Ігор Блажиєвський з правого флангу пробив потужно та влучно. Після цього «закрутилося». Хорівський колектив прогнозовано став використовувати напрацьовану схему із п’ятим польовим, але Василь Ярошик підловив суперника на перехваті – 1:3. В останні хвилини тайму вклалися шостий фол та нереалізований дабл-пенальті, а ще кілька моментів біля обох воріт, коли суперники «вибачили» один одного.

Після поновлення гри «Хорів» продовжив шукати свої шанси у позиційних атаках із Сергіяєм Вацяком у манішці голкіпера-мотали. Кілька разів гострі простріли на дальню стійку не знаходили адресата, аж доки Максим Омелян не взявся за гольову справу і двічі замкнув простріли з лівого флангу у виконанні Володимира Гриника.

Номінальні господарі спробували розвинути успіх, але на рівному місці «привезли» гол. А за хвилину до закінчення гри класичного «стовпа» зіграв Ігор Блажиєвський. Ще за миттєвості до фінальної сирени свій клас підтвердив досвідчений футзаліст Сергій Вацяк, забивши за команду з Локачинського району. Бойовий, цікавий, драматичний. Все це про звітний поєдинок, що закінчився з рахунком 8:3 на користь лучан.