Гра


6: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Голоскоков С.




Про гру:

В салатово-зеленому протистоянні Млиніва та Ківерець нудьги не було з перших хвилин. Команди не вирішували суттєвих турнірних завдань, окрім календарних привілеїв у Вищій лізі під час процедури жеребкування. Проте не скористатися можливістю перевірити свої сили напередодні Кубків та «регулярки» було б справжнім футзальним гріхом.

Першими протестувати свої бомбардирські здібності вирішив штатний голеадор «Вілії» Сергій Вишневський, котрий гарним ударом відправив кулястого у дальній кут ківерцівських воріт. Ще через трохи рахунок став 2:0, коли Андрій Ткачук не схибив у вигідній позиції. Далі свою гольову майстерність перевірили гості, а саме забивний Олександр Ващук. А за хвилину голкіпер «Колоса» вирішив «врятувати» команду від неминучого голу-забросу ціною фолу «останньої надії». У меншості «зелені» вибрали дозволену квоту фолів і у Сергія Вишневського з’явилася можливість відпрацювати специфічний футзальний елемент дабл-пенальті. Перша спроба Сергія з місця порушення виявилася невдалою, а ось постріл з десяти метрів на останній хвилині тайму таки потрапив у ціль.

В другій половині гри суперники попрацювали над грою з п’ятим польовим. При тому, що «Колос» атакував, а «Вілія» захищалася. Гольові дивіденди від цього у підсумку отримали представники оборонної справи. По черзі Олександр Драганчук, Ігор Онищук та Андрій Панчина тричі влучали у ворота гостей і встановили підсумок гри – 6:1. Наступного разу команди зустрінуться вже в рамках Регулярного чемпіонату у Вищій лізі.