Гра


4: 1

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Шитов О.




Про гру:

Минулого сезону ЛСТМ впевнено тримався у Суперлізі, а «Колос» відверто провалив початок турніру, закінчивши «регулярку» 2016/2017 аж на сьомому місці Другої ліги. З тих часів підопічні Юрія Ващука встигли покращити своє реноме, а з ним і поточний Рейтинг, вигравши звання Абсолютного чемпіона Другої ліги. У новітній історії доля звела лучан та ківерчан в першому боксі, де визначається склад Суперліги та ліги Вищої. Можливо таке собі цифрове співвідношення сил суперників далося в знаки до результату гри, що визначила місця на щаблях обласного Чемпіонату. «ЛСТМ» у Суперлізі, а «Колос» повертається в «обжиту» та звичну з позаминулих сезонів лігу.

В першій частині  матчу ігрова перевага підопічних Ігоря Чорнухи перетворилася лише в один гол, що до свого величезного списку бомбардирських здобутків дописав штатний голеадор клубу Ігор Махнюк. Всі намагання ківерчан до сирени на відпочинок пробити Олександра Ярмощука були невдалими.

Зрештою єдиний гол «Колоса» на 21-й хвилині стався тоді, коли доля протистояння вже була визначена. Адже молодий Олександр Прощарук на 16-й хвилині рахунок збільшив, а досвідчений Юрій Дмитрук через дві хвилини по суті закінчив побудову академічної перемоги «будівельників». Щоправда «квітку» у поєдинку поставив автор дубля Ігор Махнюк. Проте сумнівів у вікторії ЛСТМ не виникало протягом гри жодного разу.