Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Шитов О.




Про гру:

Невдахи першого ігрового дня «кваліфікайна» зійшлися в очному протистоянні із відвертою суто спортивною злобою, адже в попередніх матчах  «Динамо» та «Кураж» неочікувано, в першу чергу для самих себе, мінімально поступилися суперникам. І відразу стало зрозумілим, шо відкритого футзалу глядачі скоріш за все не побачать. Команди в першу чергу дбали за безпеку власних воріт, згадуючи минулі поєдинки, де пропущених «контр» вистачило б на кілька матчів. Весь перший тайм суперники шукали підходи до воріт, але ефективних векторів так і не набачили.

В другій половині гри на 19-й хвилині своє чоловіче слово взяв капітан «россо-нері» Владислав Гладун, котрий власним прикладом не в перше кличе в атаку партнерів по команді. Не всі зрозуміли Влада, а тому великим дивом не став гол динамівця Миколи Казьмирука, котрий відновив паритет.

До фінальної сирени лишалися якісь миттєвості. Напруга зросла до грозового потенціалу. Нерви виявилися міцнішими у представника клубу «Кураж» Дмитра Холодзьона. Його забитий м’яч підсумував рахунок гри, що залишає шанси для горохівчан у боротьбі за право грати у Суперлізі. «Динамо» ж стовідсотково потрапило у «вишку», в якій грало минулого сезону.