Гра


4: 6

Удари по воротах:

22
:
20

Удари у рамку воріт:

9
:
14

Сейви:

10
:
6

Фоли:

10
:
7

Борошук О., Ярмощук Р., Лисиця Н.




Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Шитов О.




Про гру:

До очного поєдинку суперники підійшли у різному настрої. Ківерцівська молодь в стартовому поєдинку в драматичній битві поступилася «атошникам», а хлопці з «поважної» команди вирвали перемогу у важкому матчі з досвідченим «Луцьктепло». Інтрига? Звичайно! І команди у підсумку виправдали очікування вболівальників, забивши на двох 10 голів та подарувавши іскрометний футзал.

Не має сенсу описувати всі гольові події зустрічі, але в гольових перегонах гідних суперників більш вдалими виявилися гравці ФК «Respect», котрі з 10-ї хвилини повели у рахунку і дозволили опонентам наблизитися на критичну відстань. «Колос» намагався дістати лідера і навіть встиг на останній хвилині двічі пробити Андрія Ткачука. Але перевага у два голи залишилася на позитивному балансі синьо-білих.

Тепер в останньому турі в очному протистоянні лідерів групи «С» з’ясується доля першого місця, коли пролунає сирена про закінчення гри ФК «Respect» - «Волинь-АТО». А за третю позицію «пободаються» Ківерці та луцькі «тепловики».