Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков Д.




Про гру:

МФК «Горохів» в минулому турі попав під «каток» «Рятівника», а тому, звичайно хотів реабілітуватися і з перших хвилин притисли господарів до воріт, практично весь час контролюючи м’яча на половині майданчика «Шігірюма», перевіряючи потужними дальніми ударами пильність голкіпера.

 Гарний початок завершився для горохівчан голом у їх ворота, коли після певної колотнечі біля лінії воріт серед трьох-чотирьох пар ніг, ноги Дмитра Петелька виявилися найспритнішими. Почин товариша по команді за декілька хвилин підтримав Іван Бандура і гостям довелося міркувати про відіграш: спочатку Олександр Марчук взяв гру на себе і вколотив «круглого» у сітку, а в підтримку одноклубника Олександр Новаківський відновив паритет 2:2!

Здавлося, що на перерву команди підуть за нічийного рахунку, але за 5 секунд до сирени Юрій Лоскутов вдало виконав карний і горохівчани з гарним настроєм пішли мінятися лавками.

Початок другої половини був за «Шігірюмом» - можливо, позначилася поява на тренерському містку наставника команди Юрія Труша і вже за три хвилини Віталій Поріцький зрівняв рахунок! Цей гол «надав крила» господарям і після двох забитих поспіль голів «Шігірюм» здобув перші залікові пункти в кваліфікаційному раунді і зробив гарний кам-бек в другому таймі.