ДФЛВ: жереб кинуто – мадальні матчі у самому розпалі!

12-й тур Дитячої футзальної ліги Волині сезону 2020/2021 остаточно розподілив усі п’ять вікових категорій на Вищу та Першу ліги, а у U-13 та U-15 вже відбулися перші ігри та перші несподіванки за медальний залік.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Хочеться нагадати тренерам, батькам та гравцям – діти, котрі без фото на профілі сайту АМФВ (тобто не пройшли повну мандатну комісію) до ігор за медалі допущені НЕ БУДУТЬ. Тому радимо закрити всі фінансові та заявкові питання до великого свята та не псувати настрій дітям!

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

У наймолодшій віковій категорії все завершилося прогнозовано, але з нюансами. В принципі всі місця були вже розподілені у минулому турі, однак цей тур додав перчинки перед фінальним медальним спуртом. У першому матчі запалювали дівчата! В перестрілці вихованців Тетяни Павлік та Юрія Павельчука більш настирними були «Амазонки» 5:4. За салатових відзначилися Анастасія Димарчук та покером вистрілила Каріна Гуславська, за фіолетових мідасівців було кому відповісти: Давид Голян та хет-трик у виконанні Єви Палюри. Інший свій матч ФК «Амазонка» поступилася «Любарт Kids» 2:5, проте другу сходинку у турнірній таблиці опоненту не віддала. У червноно-чорних точними ударами відзначилися Тимофій Пасічник, Матвій Павлюк (дубль) та Марк Михайлюк (дубль), за дівчат результативними діями відповіли Анастасія Димарчук та Каріна Гуславська. За підсумками групового етапу Каріна вийшла на перше місце у бомбардирському заліку із 35-а голами! обігнавши ураганівця Артура Матвіїшина на два голи, а Єва Палюра стала третьою із 22-ма точними ударами. Ще один поєдинок, гравці Андрія Янчука також впевнено довели до перемоги 7:1, де свої прізвища до протоколу занесли Тимофій Пасічник, Матвій Павлюк, Богдан Матвіюк (двічі) та Марк Михайлюк (тричі). На жаль ДФК «Штурм» програв усі свої ігри цього дня: 1:7 «Любарт Kids», 0:5 FC «Respect» та 0:2 «Лаккі Тім-2». Єдина втіха: три очки вони таки отримали у матчі проти червоно-зелених, адже гравці Ярослава Савчука трішки старші за колківчан. Незважаючи на поточні результати, Олександр Сачковський із оптимізмом дивиться у майбутнє, адже його вихованці цього року наймолодші у лізі, а от наступного року суперникам буде не переливки. За підсумками туру можна констатувати, що у кожній лізі триватиме напруга до останнього туру. У Вищій лізі зіграють: «Ураган14» Івано-Франківськ (тренер Петро Липецький), ФК «Амазонка» (Тетяна Павлік), «Любарт Kids» (Андрій Янчук) та FC Respect (Олександр Миронюк). У Першій лізі за звання Чемпіон, Віце-Чемпіона та Бронзовий призер поборються «Лаккі Тім» (тренер Олег Гаврилюк), «Мідас» (Юрій Павельчук) та ДФК «Штурм» Колки (Олександр Сачковський), а допомагатиме їм набирати очки «Лаккі Тім-2» (Ярослав Савчук).

Кращі гравці 12 туру:

Сакун Михайло – ДФК Штурм Колки

Михайлюк Марк – Любарт Kids

Павлюк Матвій – Любарт Kids

Шпанчук Артем – FC Respect

Гуславська Каріна – ФК Амазонка

У наступному турі у Вищій лізі буде зіграно два матчі: вихованці Андрія Янчука проведуть почергові поєдинки проти «Амазонки» та FC «Respect». Очікується непрості два поєдинки, адже втрата очок у цих матчах може бути фатальною – на фініші лишиться лише «Ураган», а там легко не буде… У регулярному етапі проти вихованців Олександра Миронюка була зафіксована перемога 2:0, та нічия 2:2. А от дівчата у четвертому турі розгромили червоно-чорних 8:1, а минулих вихідних поступилися 2:5. Боротьба за медалі у наймолодших футзалістів буде надзвичайно цікавою, адже кожен з чотирьох учасників достойний бути чемпіоном. Хто ж зможе додати на фініші?

У Першій лізі також здвоєний тур має команда ДФК «Штурм» Колки. На вихованців Олександра Сачковського очікує минулорічний чемпіон, котрий трохи здав позиції цього року, проте фаворит у Першій лізі – «Мідас» та позаконкурсний «Лаккі Тім-2». У регулярному етапі вихованці Юрія Павельчука перемогли двічі 6:1 та 8:1. Чи зможуть колківчани здивувати суперника?

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-9 перед заключним туром групового етапу таки була інтрига до останнього матчу хто ж таки стане сьомим у Вищій лізі. Все вирішилося доволі оригінально, проте прогнозовано. Як виявилося згодом, вже у першому матчі ліги все сталося – у очному протистоянні ДФК «Штурм» - ФК «Амазонка» перемогу святкували вихованці Олександра Сачковського – 3:1. Точними ударами відзначилися Сергій Терешко, Даниіл Метешко та Михайло Романюк, за дівчат марку тримала Аліна Гавриш. У подальшому два поєдинки для гравців з Колок склалися негативно: 4:5 «Мідас» та 1:4 FC Respect. Досить несподівані результати: гідний бій лідеру змагань та несподівана поразка аутсайдеру. У завершальному матчі  суботи «Лаккі Тім» завдяки п’яти голам Лук’яна Левценюка переміг «Гірку Полонку». За підсумками суботніх результатів одразу чотири колективи мали у своєму активі 17 набраних балів, але за додатковими показниками сьому сходинку посідали вихованці Олександра Сачковського. Єдиний хто міг виправити ситуацію так це ФК «Амазонка» - у неділю дівчата зійшлися у двобої із ФК «Спортінг». Гра досить довго була безгольова із безліччю моментів біля обох воріт, проте ударна двохвилинка від Шинкаруків Тимофія та Кирила подарувала радість тренеру Олександру Шинкаруку та підсумкове третє місце у Регулярному етапі. Вихованці Тетяни Павлік тепер вважаються фаворитами Першої ліги. Ще один поєдинок завершився цікавою перестрілкою «Любарт Kids» та ЖФК «Легіон» - 4:5. Свої прізвища до протоколу записали Максим Калінчик, Давид Приймачок, Тимур Здрилюк та Ілля Войтюк за «Любарт», за біло-сині смуги точними були Аріна Байкевич, Анастасія Петрина та Христина Шах (тричі). Варто відзначити, що лідер є лідер – «Мідас» Юрія Павельчука наколотив 103 голи у груповому етапі і саме два його вихованця і є лідерами бомбардирського заліку. 42 голи Арсен Матящук, 28 голів Станіслав Довгорук, замикає рійку Христина Шах із «Легіону» із 26 точними ударами. Також у п’ятірці Марія Биковська (Маневичанка) та Кіріл Шинкарук (ФК «Спортінг») із 24 голами. Гідний результат!

За підсумками групового етапу Вищу лігу сформували: «Мідас» (тренер Юрій Павельчук), ДЮСШ Маневичі (Богдан Ковбасюк), ФК «Спортінг» Карпилівка (Олександр Шинкарук), ФК «Сойне» Прилісне (Юрій Ремінський), ФК «Олика» (Олег Шахраюк), Маневичанка (Надія Шпак) та ДФК «Штурм» (Олександр Сачковський). До Першої ліги потрапили: «Лаккі Тім» (тренер Олег Гаврилюк), ФК «Амазонка» (Тетяна Павлік), ФК «Гірка Полонка» (Василь Літвіцький), ЖФК «Легіон» (Софія Палаєвська), «Любарт Kids» (Андрій Янчук), FC «Respect» (Олександр Миронюк) та ДЮСШ №4 Рівне (Вадим Басюк).

Кращі гравці 12-го туру:

Левценюк Лук’ян – Лаккі Тім

Березнюк Дорофій – FС Respect

Довгорук Станіслав – Мідас

Романюк Михайло – ДФК Штурм Колки

Шах Христина – ЖФК Легіон

Шинкарук Тимофій – ФК Спортінг Карпилівка

У 13-му турі у рамках Вищої ліги на нас чекає справжнє свято, зважаючи на непередбачувані результати Регулярного етапу. ФК «Олика» зустрічатиметься із своїми кривдниками: ФК «Спортінг» (4:5) та «Мідас» (2:6). Та вихованці Олега Шахраюка вже не раз обігрували фаворитів, тому суперників однозначно очікує боротьба на кожному клаптику поля. Підопічні Олександра Шинкарука також зіграють і проти ДФК «Штурм», котрого вже перемагали 6:1 у 5-му турі. Колківчани Олександра Сачковського спробують взяти реванш у ДЮСШ Маневичі за прикру поразку 1:5 на старті сезону. Гравці Юрія Ремінського спробують здолати земляків з ДЮСШ Маневичі, нагадаємо проти дівчат була зафіксована перемога 5:2, а проти хлопців поразка 5:7. Завершиться ігровий батл для гравців Богдана Ковбасюка дербі проти своїх же дівчат з ДЮСШ, у четвертому турі вихованиці Надії Шпак програли хлопцям 2:6.

У Першій лізі у всіх є шанс почати з чистого листа. У суботу «Любарт Kids» спробує таки переграти «Лаккі Тім» після 2:2 у п’ятому турі, а ФК «Амазонка» знову перемогти «Гірку Полонку» як і у тому ж п’ятому турі 3:1. У неділю ДЮСШ №4 Рівне намагатиметься реабілітуватися за поразки від «Лаккі Тім» 0:2, ЖФК «Легіон» 3:4 та FC «Respect» 1:4. Легіонерки Софії Палаєвської у дівчачому дербі з «Амазонками» спробують помститися за 0:3 у 10-му турі. А чи зможуть?

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У середній віковій категорії також вистачало несподіванок на фініші, та і навіть ще є невирішене питання двох команд ДЮСШ Костопіль та ДФК «Штурм» - хто у якій лізі гратиме? Однак беручи до уваги той факт, що костопільчанам залишився матч із ДАФ «Леігон» Рівне, а штурмовикам із непереможним ДЮСШ №4 Рівне то таки можна спрогнозувати, що рівняни зіграють у Вишці, а волиняни у Першій лізі. Завершувався же тур черговим квестом млинівської «Ікви» та рівненського «Легіону». Підопічні Олександра Сачковсього були нещадні до гостей з Рівного – 9:1, голами відзначилися Андрій Чубай, Денис Безхлібний, Святослав Волох, Артем Матвійчук та одразу п’ятьма точними пострілами Матвій Гущик. Вихованці ж Сергія Вишневського розпочинали важко: 1:4 від FC «Respect» (голи: Максим Старушкевич –Мартин Ігор, Богдан Бортнюк, Михайло Гордієнко дубль); 2:4 від ФК «Спортінг» (Владислав Калінобродський дубль – Кіріл Шинкарук, Дмитро Крикун, Ілля Тарасюк, Ілля Папежук). Далі було дві перемоги: 9:2 над ДАФ «Легіон» (голи: Максим Копчик, Максим Старушкевич дубль, Владислав Друзюк хет-трик, Владислав Шиманський хет-трик – Іван Бровчук, Артем Мельник) та 4:3 над ЖФК «Легіон» (Назар Мосташевський, Владислав Шиманський хет-трик – Христина Шах, Христина Денисюк дубль). А на останню гру, мабуть, вже не було сил – «Любарт10» впевнено здобув перемогу 6:0 зусиллями Максима Іваньохи, Андрія Корха (дубль) та Данила Янишевського (дубль). За підсумками туру Ігор Мартин з FC «Respect» порівнявся у бомбардирському заліку із Максимом Кіселиком з ДЮСШ №4 Рівне – у обох по 21-му точному удару. У трійку також увійшли Олексій Бортник (ФК «Олика») 20 голів та Матвій Гущик (ДФК «Штурм») 18 голів.

 За підсумками групових матчів (без урахування двох перенесених) маємо сформовану Вищу лігу: ДЮСШ №4 Рівне (тренер Вадим Басюк), FC «Respect» (Олександр Миронюк), Мідас (Юрій Павельчук), ДЮСШ №4 Луцьк (Дмитро Трефіловський), ФК «Олика» (Олег Шахраюк), «Любарт10» (Роман Кузьмич) та ДЮСШ Костопіль (Юрій Тріль). Першу лігу цього року штурмуватимуть: ДФК «Штурм» Колки (Олександр Сачковський), ФК «Спортінг» Карпилівка (Олександр Шинкарук), ФК «Сойне» Прилісне (Юрій Ремінський), ФК «Олика-2» (Олег Шахраюк), «Іква» Млинів (Сергій Вишневський), ДАФ «Легіон» Рівне (Віктор Радовенчик) та ЖФК «Легіон» (Олександра Джафарова).

Кращі гравці 12-го туру:

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Корх Андрій – Любарт10

Гордієнко Михайло – FС Respect

Друзюк Владислав – Іква Млинів

Тарасюк Ілля – ФК Спортінг Карпилівка

Шиманський Владислав – Іква Млинів

У 13-му турі будуть дограні матчі регулярного етапу – паралельно на різних майданчиках у один час гратимуть ДЮСШ Костопіль проти ДАФ «Легіон» Рівне та ДФК «Штурм» Колки проти ДЮСШ №4 Рівне. Якщо виграють гравці Юрія Тріля то інтрига помре одразу, але якщо розвинути конспірологічну версію, що «Легіон» виграє…, а ДЮСШ №4 програє… то вихованці Олександра Сачковсього зіграють у Вищій лізі. Проте надто багато співпадінь має статися. Однак, якщо це станеться то Колки та Костопіль просто поміняються суперниками. А поки плануємо так. У суботу гравці Олега Шахраюка спробують повторити свій усіх проти «Мідасу» 2:1 та реабілітуватися за прикру поразку 2:3 від FC «Respect». У неділю ДЮСШ Костопіль та ДЮСШ №4 Луцьк спробують змінити безпрограшний нулик у графі ДЮСШ №4 Рівне. Гравці Вадима Басюка на груповому етапі були безжальними 4:0 та 2:0 відповідно. Вихованці Дмитра Трефіловського також прагнуть розвинути свій успіх із «Любарт10», адже у 2-му турі була перемога лише 2:0.

У Першій лізі свої баталії, команди досить рівні і хто «вистрілить» – невідомо. ФК «Сойне» спробує реабілітуватися за поразку шостого туру проти дублю ФК «Олики» 2:3. У неділю ДАФ «Легіон» Рівне буде пробувати віддавати «борги» 1:9 проти ДФК «Штурм» та 0:5 проти ФК «Спортінг» з Карпилівки. А вихованці Олександра Шинкарука хочуть таки вибороти перемогу проти дівчат з «Легіону» після нічиєї 2:2. Хто ж буде фаворитом?

 U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші 

У віковій категорії U-13 вже розпочалися медальні баталії. У Вищій лізі було зіграно два матчі, проте боротьби у них не вийшло – ДФК «Штурм» несподівано пропустив аж 21 гол: 10 від «Мідаса» та 11 від «Любарта». Можна лише констатувати, що Станіслав Шклярук («Мідас») очолює бомбардирський рейтинг із п’ятьма точними ударами, а у спину йому дихає дует із «Любарта» - Максим Гайдучик та Вадим Ганіговський із трьома голами. У Першій лізі маємо несподіваного лідера в особі гравців Сергія Вишневського: млинівська «Іква» здобула три непрості перемоги. 9:0 була декласована «Гірка Полонка» (голи: Гліб Балас, Артур Котик, Дмитро Дацюк дубль, Данило Квятковський дубль та Артем Кравець хет-трик), 7:4 зафіксовано проти ДЮСШ №4 Луцьк (Дмитро Дацюк шість голів, Максим Заєць – Олександр Держай, Давид Романюк, Артем Чижук, Данило Павлюк), 8:6 солідна перестрілка із «Мідас-2» (Максим Заєць, Владислав Куцел, Данило Квятковський, Гліб Балас, Дмитро Дацюк дубль, Павло Чикіль дубль – Дмитро Антонюк, Артем Древаль, Юрій Климчук, Олексій хет-трик). Свій похід за медалями розпочали і дівчата з «Легіону» - у першому матчі зуміли здолати опір «Любарт-2» 6:3. Результативними ударами відзначилися Станіслав Орел та Артем Хомік (дубль) у хлопців та Яна Ярмольська, Вероніка Старостіна, Владислава Денисюк і Анастасія Чернюк (хет-трик) у дівчат.

Кращі гравці 12-го туру:

Дацюк Дмитро – Іква Млинів

Чернюк Анастасія – ЖФК Легіон

Гайдучик Максим – Любарт

Шклярук Станіслав – Мідас

Кравець Артем – Іква Млинів

Малібога Олексій – Мідас-2

У 13-му турі будуть файні медальні матчі. У Вищій лізі ФК «Сойне» буде реабілітуватися після 1:6 від «Мідаса» та вдруге спробує перемогти «Олику» 5:2. У вихованців Олега Шахраюка завдання аналогічне: реабілітація за 2:5 від Прилісного та прикру нічию 2:2 від «Любарта». У неділю непереможне ДЮСШ №4 Рівне надіється продовжити свій фарт проти ДФК «Штурм» 10:2 та «Мідас» 9:1.

У Першій лізі ДЮСШ №4 Луцьк спробують реабілітуватися за 0:1 від «Любарт-2» та розвинути успіх проти дублю «Мідаса» 4:0. ФК «Гірка Полонка» на груповому етапі розписала мирову 3:3 із дублем «Любарта», а тепер треба здобути перемогу, аби не бути статистом ліги. У неділю ЖФК «Легіон» Анастасії Грицак однозначно захоче повторити свої 9:1 проти «Гіркої Полонки» та 8:1 проти «Мідас-2», адже «запах» чемпіонства вже присутній…

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У найстаршій віковій категорії U-15 був зіграний один груповий матч та декілька медальних. У солідній перестрілці 8:6 переможцями вийшов дублюючий склад «Любарта». Особливо точними у матчі були Роман Товстенюк, Назар Ляшук та Олександр Домальчук відзначилися дублями за «Форвард», а Мирослав Яручик, Андрій Приймачок, Вадим Азізов (дубль) та Кирило Войтюк (покер) записали свої прізвища до протоколу за червоно-чорних. У Вищій лізі були зафіксовані доволі цікаві результати. У битві лідерів та фаворитів «Любарт» - ДЮСШ №4 Рівне переможця не визначено 1:1. Артем Малиновський відкрив рахунок у матчі, а Богдан Боднар на 20-й хвилині зрівняв цифри на табло. У іншому матчі рівнян достойний бій фавориту дали гравці Миколи Варнавського з рожищенського «Powerа». Доволі швидко гравці Андрія Мозерова зробили гандикап у два м’ячі – точними були Артем Маліновський та Вадим Сидорчук. Згодом ініціативою у матчі заволоділи жовто-чорні, але зуміли відзначитися лише один раз, точним був Дмитро Спаський – 2:1. У заключному матчі Вищої ліги доволі несподівано була зафіксована розгромна перемога «Любарта» 10:0. Набагато молодші за опонентів вихованці Олександра Гуменюка з Цумані завжди давали бій супернику, проте цього дня не вийшло. У Першій лізі лідерство у турнірній таблиці захопив ДФК «Штурм». У принциповому протистоянні із «Форвардом» була зафіксована результативна перестрілка 4:3. Точними у матчі були Максим Гущик, Михайло Аршулік та дубль у виконанні Дмитра Коленди за ДФК «Штурм», за «Форвард» відзначилися Олександр Домальчук, Володимир Русінов та Назар Ляшук. У іншому матчі «Любарт05» впевнено розправився з маневичанами, проте до турнірної таблиці три бали пішли в актив ДФК «Штурм». Також впевнену перемогу здобули вихованці Василя Присяжнюка з ДЮСШ Рожище 5:0. Голи у свій актив записали Артем Присяжнюк, Нікіта Шумік та хет-трик Анатолій Відрінський.

Кращі гравці 12-го туру:

Сидорчук Вадим – ДЮСШ №4 Рівне

Боднар Богдан – Любарт

Аршулік Роман – ДФК Штурм Колки

Коленда Дмитро – ДФК Штурм Колки

Відрінський Анатолій – ДЮСШ №4 Рожище

Нерубайло Дмитро – Любарт

Войтюк Кирило – Любарт-2

У Вищій лізі свій чемпіонський шлях розпочинають вихованці Леоніда Шуха з ДЮСШ Млинів. У груповому етапі рожищани з «Power» були биті 4:2, а ФК «Атлетік» Цумань 5:2. Все у їхніх руках-ногах-головах.

У Першій лізі баталії не менші. У суботу ДЮСШ Рожище Василя Присяжнюка отримають три бали незалежно від результату, а от «Форвард» спробує віддати «борг» за 6:8 «Любарту-2». У неділю АФК «Городище» Андрія Смаля після тривалої перерви спробує надолужити втрачені бали проти «Форварда» 1:4 та повторити дзеркальний усіх 4:1 проти ДФК «Штурму». А вихованці Олександра Лисенка черговий раз поміряються силами у матчі «Любарт05» та «Форвард».

Хто ж краще підготується на матчі-відповіді?

Футзал – це круто!

Календар 15-16 травня

15 травня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

13-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-13         Мідас-2 — ДЮСШ №4 Луцьк

10.40                 U-15         ДЮСШ Рожище — Любарт05

11.20                 U-13         ФК Сойне — Мідас

12.00                 U-13         Любарт-2 — ДЮСШ №4 Луцьк

12.40                 U-13         ФК Сойне — ФК Олика

13.20                 U-11         FC Respcet – ФК Олика

14.00                U-11         ФК Сойне – ФК Олика-2

14.40                 U-13         ФК Олика — Любарт

15.20                 U-15         Форвард — Любарт-2

16.00                 U-9           ФК Сойне – Маневичі

16.40                 U-9           Маневичанка – Маневичі

17.20                 U-13         ФК Гірка Полонка — Любарт-2

 

 

МАЙДАНЧИК №1

13-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          Любарт Kids – Лаккі Тім

10.40                 U-9           ФК Олика – ФК Спортінг

11.20                 U-11         ФК Олика – Мідас

12.00                 U-9          ФК Олика – Мідас

12.40                 U-9           ДФК Штурм – ФК Спортінг

13.20                 U-7           Мідас – ДФК Штурм

14.00                U-9           Маневичі – ДФК Штурм

14.40                 U-9           Маневичанка – ФК Сойне

15.20                 U-7           ФК Амазонка – Любарт Kids

16.00                 U-7           Лаккі Тім-2 – ДФК Штурм

16.40                 U-9           ФК Амазонка – ФК Гірка Полонка

17.20                 U-7          FC Respect – Любарт Kids

 

 

16 травня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

13-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-15         АФК Городище — ДФК Штурм

10.40                 U-13         ДЮСШ №4 Рівне — ДФК Штурм

11.20                 U-11         ДФК Штурм – ДЮСШ №4 Рівне

12.00                 U-15         ДЮСШ Млинів — Атлетік Цумань

12.40                 U-13         ДЮСШ №4 Рівне — Мідас

13.20                 U-15         Power Рожище — ДЮСШ Млинів

14.00                U-11         Костопіль – ДЮСШ №4 Рівне

14.40                 U-11         ДАФ Легіон Рівне – ФК Спортінг

15.20                 U-11         ДЮСШ №4 Рівне – ДЮСШ №4 Луцьк

16.00                 U-13         ЖФК Легіон — ФК Гірка Полонка

16.40                 U-11         ФК Спортінг – ЖФК Легіон Луцьк

17.20                 U-11         Любарт10 – ДЮСШ №4 Луцьк

 

МАЙДАНЧИК №1

13-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          ДЮСШ №4 Рівне – Лаккі Тім

10.40                 U-9           ЖФК Легіон – ФК Амазонка

11.20                 U-11         Костопіль – ДАФ Легіон Р

12.00                 U-9           ЖФК Легіон – ДЮСШ №4 Рівне

12.40                 U-15         Форвард — АФК Городище

13.20                 U-11         ДФК Штурм – ДАФ Легіон Рівне

14.00                U-9           FC Respect – ДЮСШ №4 Рівне

14.40                 U-13         Мідас-2 — ЖФК Легіон

15.20                 U-15         Любарт05 — Форвард