Дитяча футзальна ліга Волині у самому розпалі. Календар!

Дитяча футзальна ліга Волині сезону 2020/2021 потроху набирає обертів. Уже зіграно два тури і у кожній з вікових категорій є своя інтрига.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

У наймолодшій вікові групі у другому турі відбулося всього два матчі. Минулорічні чемпіони Юрія Павельчука з Мідасу доволі впевнено перемогли Лаккі Тім – 6:2. Переконливу перемогу фіолетовим забезпечив покер Єви Палюри, саме вона з п’ятьма голами вийшла на третє місце у бомбардирській гонці і продовжує наздоганяти Івано-Франківську двійку: Андрія Юрчишина (6 голів) та Артура Матвіїшина (12 голів).

У другому матчі наймолодші представники FC Respect лише за рахунок одного голу зуміли вибороти перемогу у Лаккі Тім-2. На даний момент саме ці два колективи і займають другу та третю позицію.

У третьому турі очікуються цікавих чотири матчі, адже по два матчі проведуть молоді вихованці Любарт Kids Андрія Янчука та ДФК Штурм Колки Олександра Сачковського. Конкуренцію хлопцям можуть скласти непоступливі Амазонки Тетяни Павлік, адже саме вони зуміли відібрати очки у нинішнього лідера з Івано-Франківська. Також цікаво буде побачити переможця серед двох команд Лаккі Тім.

Кращі гравці 1 і 2 турів:

Матвіїшин Артур – Ураган

Юрчишин Андрій – Ураган

Курганович Ілля – Лаккі Тім

Гуславська Каріна - Амазонка

Палюра Єва – Мідас

Каразія Максим – ДФК Штурм Колки

Кононов Максим – FC Respect

Палюра Єва – Мідас

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 цього тижня відбувся казус… З невідомих причин FC Respect не з’явився на календарну гру у суботу проти Гіркої Полонки. Батьки звичайно трьом балам були раді, але все ж хотіли їх здобути на майданчику. У неділю ж підопічні Олександра Миронюка таки прибули на гру і спробували здобути перші залікові бали, проте були нещадно биті Лаккі Тім – 7:1. Червоні завдяки хет-трику Лук’яна Левценюка та дублям Єгора Легостаєва і Іллі Понікарчука зуміли вийти на третю сходинку у тірнірній таблиці.

У третьому турі в бій ідуть важковики і одразу по два поєдинки проведуть лідери ДЮСШ Маневичі Богдана Ковбасюка та Мідас Юрія Павельчука. Також спробують наздогнати лідерів і непоступливі дівчата з ДЮСШ Маневич та ЖФК Легіон. Підопічні Олександра Шинкарука з ФК Спортінг демонструють хороший футзал і у зустрічі із ФК Гірка Полонка явно налаштовані бути у когорті лідерів. Свої перші здобутки спробують взяти і Амазонка, Любарт Kids та ДЮСШ №4 Рівне.  Ця вікова категорія є досить рівною, тому передбачити ці матчі доволі складно…

Кращі гравці 1 і 2 турів:

Марчук Тимофій – ФК Олика

Левценюк Лук’ян – Лаккі Тім

Матящук Арсен – Мідас

Шах Христина – ЖФК Легіон Л

Биковська Марія – Маневичанка

Єфімчук Тетяна – Маневичанка

Писарський Мирослав – ДФК Штурм Колки

Ващишин Денис – ДЮСШ Маневичі

Тарасюк Давид – ФК Спортінг Карпилівка

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

Доволі цікавою є ситуація в U-11. У другому турі відбулося лише три матчі, проте яких. Спочатку ФК Спортінг Карпилівка досить комфортно вигравав 2:0 завдяки дублю Кіріла Шинкарука, однак гол Максима Іваньохи та дубль Андрія Корха з Любарт10, котрий і зумів вибороти важливу перемогу. У другому матчі гравці Романа Кузьміча несподівано поступилися ДЮСШ №4 з Луцька – 0:2. Здавалося підопічні Дмитра Трефіловського набрали переможний хід, однак вже у наступному матчі поступилися 2:3 Мідасу… Гравці Юрія Павельчука завдяки дублю Андрія Монашка та Денису Штанько (котрий вразив і чужі і свої ворота) зуміли зберегти переможний лад і продовжують перебувати на горі турнірної  таблиці.

У третьому турі нас очікує шість поєдинків. Дебютні матчі у футзальній лізі проведуть гравці із Костополя. Гравці Юрія Тріля виглядають такю собі темною конячкою, адже на Ярмарку футзалу 2020 демонстрували доволі непоганий футзал. Два поєдинки проведуть і молоді вихованиці Дмитра Голоскокова з ЖФК Легіон та лідери з ДЮСШ №4 Рівне. Гравці Вадима Басюка проекзаменують сусідів з Костополя та місцевий Любарт Kids. Гравці Олександра Миронюка та Юрія Павельчука матимуть гру за шість очок адже і Мідас, і FC Respect мало того, що ведуть переслідування лідерів, перебувають на другій та третій сходинці турнірної таблиці… Так і інші додаткові фактори додають перчинки цьому матчу: протистояння колишніх одноклубників, що на тренерському містку, що на полі… Одним словом матч очікується гарячий у всіх планах. Не варто списувати з рахунків і ДФК Штурм Олександра Сачковського: колківські футзалісти завжди славляться непоступливістю…

Кращі гравці 1 і 2 турів:

Кіселик Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Тарасюк Ілля – ФК Спортінг Карпилівка

Безушкевич Богдан – ФК Олика

Дармовіс Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Монашко Андрій – Мідас

Гущик Матвій – ДФК Штурм Колки

Мартин Ігор – FC Respect

Монашко Андрій – Мідас

Чорний Роман – ДЮСШ №4 Луцьк

Корх Андрій – Любарт10

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У семи матчах цієї вікової категорії вималювалася п’ятірка лідерів, хоча ще рано про щось говорити, адже не всі зіграли однаково… Лідер зі стовідсотковим результатом іде Мідас. Спочатку гравці Юрія Павельчука у принциповому матчі перемогли Любарт Олександра Лисенка – 4:3. Дублями у матчі відзначилися чинний мідасовець Станіслав Шкляпук та вже колишній Ілля Вишневський. Друга команда Мідасу поки набирається досвіду. У основного Любарту після поразки був матч із Форвардом, де гравці наколотили 17 голів… У групу лідерів несподівано, а може і заслужено вирвався ЖФК Легіон. Спочатку підопічні Дмитра Голоскокова перемогли Мідас-2 8:1, а потім і Гірку Полонку 9:1. Особливо відзначилася Анастасія Чернюк, котра із десятьма голами і очолює список бомбардирів.

Проте після цього туру турнірна таблиця може змінитися докорінно. На дівчат очікує основний Любарт, у бій вступить і ДФК Штурм Колки, і ДЮСШ №4 Рівне. У третьому турі всі три перших турнірних позиції зіграють поміж собою. Надзвичайно цікаво, хто вийде переможцем із цієї м’ясорубки: гравці Олександра Сачковського, Вадима Басюка чи Юрія Павельчука? Проте і другий Любарт Олександра Лисенка не проти вийти за лідируючі позиції…

Кращі гравці 1 і 2 турів:

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Шклярук Станіслав – Мідас

Бондарчук Матвій – ФК Олика

Царук Володимир – ДЮСШ №4 Рівне

Ковальчук Дмитро – ДФК Штурм Колки

Каразія Максим – ДФК Штурм Колки

Чернюк Анастасія – ЖФК Легіон

Мицейло Дмитро – Мідас

Гайдучик Максим – Любарт

Козачок Дмитро – Любарт-2

Шклярук Станіслав – Мідас

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

Досить колоритно все закручується у найстаршій віковій категорії. Команда ДЮСШ №4 Рівне Андрія Мозерова заскочила до нас на вихідних і здобула максимальні шість балів. Зі стовідсотковими дев’ятьма балами іде і Любарт Олександра Лисенка. На переможний лад повернулися і гравці Power Рожище Миколи Варнавського. Варто відзначити і сміливість АФК Гордище: підопічні Андрія Смаля із двома дівчатами у складі не побоялися взяти участь у змаганнях. Незважаючи на те, що одразу потрапили під «каток» Чемпіонів Волині та віце-чемпіонів України ентузіазм у них не зник – перемоги ще попереду. Нащупують свою гру і гравці з Цумані: підопічні Олександра Гуменюка у день його народження порадувати тренера перемогами не зуміли, але варто відзначити, що склад команди набагато молодший за конкурентів. Проте така «обкатка» серед старших явно дасть свої плоди у майбутньому, адже на першому місці у Атлетіка не медалі, а прогрес спортсменів. «Вкатуються» в сезон по минулорічному принципу і гравці Василя Присяжнюка із ДЮСШ Рожище – результату поки немає, проте гра місцями нащупується.

У третьому турі в гру вступає найбільш віддалений суперник ФК Кристал з Одеси. Підопічні Володимира Фасти та Вадима Каткова у суботу поміряються силами із двома Рожищенськими командами ДЮСШ та Power. У неділю свої уміння проти одеських футзалістів спробують продемонструвати Атлетік Цумань та ДФК Штурм. На завершення туру гравці Олександра Сачковського ще і спробують дати бій лідеру з Луцька ФК Любарт. Здається лише п’ять поєдинків, але кожен із них може стати доленосним. Кандидатів хоч відбавляй – для кого саме?

Кращі гравці 1 і 2 турів:

Ковальчук Дмитро – Любарт

Конечний Андрій – ДЮСШ Рожище

Олейников Ілля (в.) –Любарт-2

Каразія Дмитро – ДФК Штурм Колки

Приймачук Андрій – Любарт-2

Ковальчук Дмитро – Любарт

Мельничук Іван – ДЮСШ №4 Рівне

Дармовіс Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Ковальчук Дмитро – Любарт

Федорук Владислав – Power Рожище

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Календар 20-21 лютого

20 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

 

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

19.30                 U-15         ФК Кристал – ДЮСШ Рожище

20.10                 U-13          Любарт – ЖФК Легіон

20.50                 U-15          Power – ФК Кристал

 

21 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7           Любарт Kids – FC Respect

10.40                 U-15          ФК Кристал – Атлетік

11.20                 U-7           ДФК Штурм – Амазонка

12.00                 U-7           Лаккі Тім – Лаккі Тім-2  

12.40                 U-7           ДФК Штурм – Любарт Kids

13.20                 U-15          ДФК Штурм – ФК Кристал

14.00                 U-13          ДФК Штурм – ДЮСШ №4 Рівне

14.40                 U-15          ДФК Штурм – Любарт

15.20                 U-11         ЖФК Легіон Л – ДФК Штурм

16.00                 U-13         Любарт-2 – ДЮСШ №4 Рівне

16.40                 U-11         ДФК Штурм – Костопіль

17.20                 U-9           ФК Гірка Полонка – ФК Спортінг

18.00                 U-13          ДФК Штурм – Мідас

18.40                 U-11         FC Respect – Мідас

19.20                 U-13         ФК Гірка Полонка – Мідас-2

 

МАЙДАНЧИК №2

3-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Маневичі – ДЮСШ №4 Рівне

10.40                 U-9           Любарт Kids – Маневичанка    

11.20                 U-11          Костопіль – ДЮСШ №4 Рівне

12.00                 U-9           ДЮСШ №4 Рівне – Маневичанка

12.40                 U-9           Мідас – Маневичі

13.20                 U-11          Любарт Kids – ДЮСШ №4 Рівне        

14.00                 U-11         ЖФК Легіон Л – Костопіль

14.40                 U-9           Амазонка – FC Respect

15.20                 U-9           ЖФК Легіон – Мідас