Протокол засідання КДК 2020-2021 №4

Протокол засідання КДК 2020/2021 №4

Асоціації міні-футболу (футзалу) Волині

Час засідання: 16 лютого 2021 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Слухали: 

Епізод, що мав місце у матчі Чемпіонату Волині Суперліги з футзалу 13 лютого 2021 року між командами  Теремно Хліб - Вотранс. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом  2 г)  не етична, некоректна поведінка до, під час та після матчу, дискваліфікувати гравця команди Вотранс Федецького Артема терміном на 2 матчі та зобов’язати Команду Вотранс сплатити ГОВ (грошовий обов’язковий внесок) у розмірі 200 грн.

2. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі Чемпіонату Волині Вищої ліги з футзалу 14 лютого 2021 року між командами Торпедо - FC Respect. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом 2 б) грубий поштовх суперника руками під час та після зупинки гри дискваліфікувати гравця команди FC Respect Запорожця Михайла терміном на 2 матчі та зобов’язати сплатити ГОВ (грошовий обов’язковий внесок) у розмірі 200 грн.

Згідно з пунктом 2 г) неетична, некоректна поведінка до, під час та після матчу, дискваліфікувати гравця команди Торпедо Рожка Дмитра терміном на 2 матчі та зобов’язати сплатити ГОВ (грошовий обов’язковий внесок) у розмірі 200 грн.

В. о. голови КДК                                                                            Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

16.02.2021