Корпоративну лігу 2020 підкорив Tatrafan

Цьогорічна Корпоративна ліга Волині зібрала не надто багато колективів: всього 4 підприємства виставили команди працівників (мабуть, пандемічні побоювання не дозволили зібрати більшу кількість). Проте невеличка, але тепла компанія футзалістів-аматорів зуміла заінтригувати вболівальників. Схема розіграшу полягала в попередньому круговому етапі та подальшому розіграші плей-офф.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=225#calendar i http://amfv.com.ua/matches/?chemp=216#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Перший матч турніру відбувся між командами «Татрафан» та «Теремно Хліб». «Хіміки» вже на четвертій хвилині продемонстрували, що працівники нехарчової промисловості фаворити цього матчу: Володимир Баденчук розпочав відлік забитим голам в цій грі, він же збільшив відрив «розстрілявши» впритул голкіпера «пекарів». Загалом дива, звичайно не сталося: «Татрафан» домінував в усіх компонентах гри і спокійно довів матч до переконливої перемоги з рахунком 7:3. Пенальті, що згідно регламенту пробивалися після кожного відбіркового матчу також влучніше пробили «хіміки».

В грі «Бусмаркету» проти АМФВ довелося почекати на забиті голи: лише наприкінці першого тайму Олег Мартин відправив круглого поміж ніг воротаря і м’яч закотився в дальній кут. В другому таймі такої паузи вже не було – працівники асоціації розігралися і почали активно забивати. Лише гра з п’ятим польовим дозволила «бусівцям» «розмочити» рахунок, проте було запізно щось виправити: 5:1 на користь АМФВ. Підсолодити пігулку допомогла післяматчева серія шестиметрових: тут влучнішими були гравці «Бусмаркету».

Навіть втомлена попереднім матчем команда АМФВ не збиралася складати зброю перед фаворитом корпоративних перегонів з хімвиробництва. На кожен гол від «Татрафану», спортивні чиновники відповідали своїм. На перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь «хіміків». В другому таймі напруга була гідною матчів Суперліги, хоча гол стався лише один: Олександр Терещук втік на побачення з голкіпером і не схибив – 3:3. В серії післяматчевих пенальті другий Олександр – Кунаков зумів відбити шестиметровий, а відтак АМФВ здобуло заліковий пункт в цій перестрілці.

Розлючений попередньою поразкою «Бусмаркет» вирішив відігратися на «пекарях» і відразу взявся до справи і вже за п’ять хвилин зумів двічі вразити ворота «Теремно Хліб». Наприкінці тайму «бусівці» збільшили відрив до трьох м’ячів, а тому з оптимізмом дивилися в майбутню половину гри. Проте в другому таймі «Теремно» «закусилося» і почало поступово відігрувати голи. Щоправда на три м’ячі «хлібопеків» «Бусмаркет» відповів двома, а відтак здобув три залікових бали. Крім цього і в серії пенальті футбольна фортуна також була на боці чевоно-біло-чорних.

Для кращої позиції в турнірній таблиці «Татрафану» потрібно було вигравати в «Бусмаркету», та ще й з максимальним запасом забитих, адже конкуренти з АМФВ «дихали в потилицю». Втомлені «бусівці» теж могли теоретично претендувати на першу позицію, проте помітно було, що попередній матч дещо виснажив гравців. Навіть вилучення у стані супротивника і гра в більшості не принесли дивідендів: Ба! Навпаки, Антон Дригульський зумів забити навіть у меншості! Такий психологічний удар втримати було важко, а відтак «Татрафан» здобув три очки в цій грі, хоча і втратив бал в серії післяматчевих пенальті.

В матчі АМФВ проти «Теремно Хліб» йшлося про те чи зможуть працівники асоціації очолити турнірну таблицю перед матчами плей-офф. Для цього потрібно достатньо було б виграти матч з різницею в чотири м’ячі, або виграти матч з меншим рахунком і бути кращими в серії пенальті. Спортивні функціонери ще в першому таймі «відгрузили» суперникам три голи, а от в другому рахунок на декілька секунд навіть став нічийним 3:3! Зрештою гравці АМФВ вирішили не спокушати долю в післяматчевій лотереї і зуміли таки здобути необхідну різницю, завершивши гру з рахунком 7:3 на свою користь. Та ще і лишній бал також на досвіді виграли.

Наступного дня корпоративні перегони в плей-офф починали команди, котрі напередодні завершали ігровий день. АМФВ на правах фаворита відразу розпочав процес виходу у фінал і ще до перепочинку чотири рази примусив капітулювати воротаря «хлібопеків», залишивши свої ворота недоторканими. В другому ж таймі гол було забито лише один, але це був гол від президента АМФВ Руслана Корпоша! Саме з таким «аргентино-ямайським» рахунком і завершився цей матч.

Вочевидь «Бусмаркет» не надто претендував на вихід в фінал, адже на матч червоно-білі з’явилися лише вп’ятьох, а даремно: в першому таймі «хімікам» знадобилося аж дванадцять хвилин, щоби відкрити рахунок, а зважаючи, що місце в «рамці» замість вилученого в попередньому матчі штатного голкіпера зайняв польовий гравець, то шанси однозначно були! Саме таким шансом скористався Сергій Богданенко, проте за нічийного рахунку на перерву піти не вдалося: Антон Дригульський оформив дубль практично перед перепочинком. Зрештою відсутність навіть мінімальної лави запасних далася взнаки в другому таймі і «Бусмаркету» довелося капітулювати з рахунком 5:1.

Перепочивши хвилин п’ять, «бусівці» після півфіналу вийшли на матч за третє місце.  Певні фізичні резерви в цього колективу вочевидь залишилися, адже саме вони першими відкрили рахунок! Щоправда «пекарі» досить швидко відповіли двома забитими, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Теремно Хліб». В другому таймі точилася запекла обопільна боротьба, але жодна з команд не могла добитися успіху. Лише автогол Івана Королюка схилив шальки терезів на бік «Теремно». Невтомний Сергій Богданенко зумів таки знову скоротити розрив до мінімального, але на останніх секундах Роман Драницький поставив остаточну крапку в цих перегонах і «Теремно Хліб» здобули звання бронзових призерів КЛВ-2020.

Вже в дебюті фінальної битви Олександр Кунаков щонайменше тричі рятував свою команду від здавалося б неминучих голів. Блискуча гра голкіпера АМФВ дозволяла товаришам по команді розігрувати позиційні атаки, проте вихід «один в два» Олександр ліквідувати не зміг, і його Володимир Баденчук відкрив рахунок. Незабаром чудовий по красі і потужності удар в «дев’ять» від Антона Дригульського збільшив відрив «хіміків». Тим часом на майданчику вирували неабиякі пристрасті: як кажуть «тріщали коліна» і деяким гравцям не вдалося уникнути болісних ударів і травм. В другому таймі спроби відігратися спортивних функціонерів натикалися на щільну оборону суперника і небезпечні контратаки. Проте дуже гарну швидку комбінацію від АМФВ замкнув Олег Мартин. Мінімальний відрив «Татрафану» зберігався, а час невблаганно спливав. Спроби на останніх хвилинах розіграти п’ятого і перевести матч в серію пенальті зиску не дали: Переможцем корпоративної ліги Волині 2020 стала команда «Татрафан»!

Кращий Голкіпер Корпоративної ліги Волині 2020 – Олександр Кунаков AMFV Team

Кращий Бомбардир Корпоративної ліги Волині 2020 – Антон Дригульський (8) Tatrafan

Кращий Гравець Корпоративної ліги Волині 2020 – Шевчук Андрій AMFV Team

MVP Корпоративної ліги Волині 2020 – Володимир Баденчук Tatrafan