Friends Futsal Fest 2020 – на старт. Календар!

27-28 червня 2020 року у Луцьку відбудеться щорічний традиційний футзальний турнір – V «Friend's Futsal Fest 2020».

Friend's Futsal Fest 2020 – це унікальний футзальний турнір, який збирає найсміливіших відчайдух, котрі не цураються футзалу у розпал літа.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFTелегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцький квас – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Цього року турнір переживе легеньке форматування. Команди будуть розділені на групи по чотири команди, а згодом розіграють нагороди одразу у двох лігах. Матчі будуть проводитися по 15 хвилин «брудного» часу, з чистою останньою хвилиною у обох таймах! Критичним буде 5-й фол.

V Friend's Futsal Fest 2020

Група «А»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

Р

О

 

МФК РадиМо

 

 

 

:

 

 

 

ФК Любарт

 

 

 

:

 

 

 

ФК Стир

 

 

 

:

 

 

 

Олімп

 

 

 

:

 

 

Група «В»

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

Р

О

 

ЮрІнновація

 

 

 

:

 

 

 

FC Respect

 

 

 

:

 

 

 

ФК Фенікс

 

 

 

:

 

 

 

Kroshu Lutsk

 

 

 

:

 

 

Прев’ю:

V Friend's Futsal Fest 2020 

Єдині старожили Friend's Futsal Fest мають сказати своє вагоме слово: нев’янучі «електроніки» із двома серцями, роботи Віталія Мамчура, віддані фанати футзалу (котрі були минулоріч четвертими)  – «ЮрІнновація» (Київ) налаштувалася, як на останній бій, відмовившись від традиційного відвідування  волинських озер. Кияни завжди залишаються за крок від п’єдесталу, цього ж року мають хорошу нагоду на нього піднятися!

Також у Групі «В» будуть боротися одразу три новачки турніру:

FC Respect – новачок турніру, але не волинського футзалу. Підопічні Андрія Ткачука у кожному змаганні ставлять максимальні завдання та торують собі шлях на вершину;

Kroshu Lutsk – колектив підприємства Кромберг енд Шуберт спонтанно вирішив скласти конкуренцію у турнірі за відсутності Корпоративної ліги;

ФК Фенікс ДПЗ – хлопці мають солідне підсилення із минулорічної Феміди-Юнайтед, цьогорічного Динамо та Фіміаму.

Хто і у яку лігу вийде із цього квартету, питання відкрите. Респектабельні мають найвищий рейтинг і шанси. Інші три колективи розгорнуть справжню битву за місця. Зважаючи на солідне підсилення обох луцьких команд та мінімальний склад киян, буде цікаво поспостерігати за баталіями. А як воно буде – субота покаже…

 

Минулорічний переможець турніру ФК Любарт явно хоче повторити свій успіх. Зважаючи на ранг, заявку, досвід… на них і можна поставити ставку у Групі «А».

Уже можна вважати ветеранами і МФК РадиМо – кожного року хлопцям трохи не таланить. Можливо, 2020-й стане відправною точкою? Новачки у заявці натякають на серйозні претензії…

Самобутній Олімп Валерія Івахненка переживає зміну поколінь та своєрідне переродження. Зважаючи на відсутність Івана Семенюка (кращого голкіпера 2018-го) у заявці, цей турнір буде тренувальним для майбутніх рішучих кадрових дій. Про своє місце у команді може не турбуватися лише Талісман.

Абсолютними новачками турніру 2020 року буде ФК Стир з Демидівки… Сергій Цимбалюк лише минулого року привів свою дружину у волинську сім’ю АМФВ, проте команда демонструє цікавий, видовищний та змістовний футзал. У дебютному сезоні команда зіграла у трьох фіналах, але, на жаль, безрезультатно. Саме час виправити ситуацію…

Чи зможе Олімп, Стир та РадиМо навязати боротьбу Абсолютному Чемпіону Волині 2019/2020?

На відміну від минулого року, цьогоріч головних претендентів на обидва золотих місця Вищої та Першої ліги на дану хвилину спрогнозувати важко.  Але ви це можете зробити та виграти приз від АМФВ та Луцької пивоварні Земан на нашій сторінці у фейсбук - https://www.facebook.com/futsalvolyn/.

Цікаво і парадоксально: лише кияни (НЕ ЛУЧАНИ!) будуть єдиним колективом, котрий бере участь в усіх п’яти турнірах, проте кількість новачків постійно зростає!

Трішки історії:

У 2019 році – переможну ходу за головним трофеєм здійснив ФК «Любарт», а Першу лігу підкорив «Мідас». Детальніше – http://amfv.com.ua/news/?id=676

У 2018 році – беззаперечним переможцем стали гості із Рівного «InterBeton-Рівне112» - http://amfv.com.ua/news/?id=590, http://amfv.com.ua/news/?id=589.

У 2017 році чемпіоном стали майстри з «Володимирівки» - http://www.amfv.com.ua/news/?id=468

Цікаво, що у 2016 році відразу три команди набрали по 10 очок і тільки додаткові показники розподілили команди по місцях. Детальніше можна прочитати за посиланням - http://luchesk.com.ua/sport/footzal/1232233796-Pershiy-kubok-Friends-Futsal-Fest-pidkorivsya-Beregantsi.

Графік ігор V Friend's Futsal Fest 2020:

СУБОТА

27 червня

1 тур

12.00        ЮрІнновація – Kroshu Lutsk – 1:2

12.40        FC Respect – ФК Фенікс – 5:4

13.20        ФК Любарт – ФК Стир – 2:1

14.00        МФК РадиМо – Олімп – 5:0

2 тур

14.40        ФК Фенікс – ЮрІнновація – 3:0

15.20        ФК Стир – МФК РадиМо – 3:7

16.00        Kroshu Lutsk – FC Respect – 2:4

16.40        Олімп – ФК Любарт – 0:6

3 тур

17.20        ЮрІнновація – FC Respect – 0:3

18.00        Олімп – ФК Стир – 3:3

18.40        МФК РадиМо – ФК Любарт – 1:3

19.20        Kroshu Lutsk – ФК Фенікс – 4:3

НЕДІЛЯ

28 червня

½ фіналу. Перша ліга

9.00          А3 – В4 ФК Стир – ЮрІНновація - __:__

9.40          В3 – А4 ФК Фенікс –  Олімп - __:__

½ фіналу. Вища ліга

10.20        А1 – В2 ФК Любарт –  Kroshu Lutsk - __:__

11.00        В1 – А2 FC Respect –  МФК РадиМо - __:__

Матч та 3 місце. Перша ліга

11.40                ___________ –  ___________ __:__

Фінал. Перша ліга

12.20                ___________ –  ___________ __:__

Матч та 3 місце. Вища ліга

13.00                ___________ –  ___________ __:__

Фінал. Вища ліга

13.40                ___________ –  ___________ __:__

14.20        НАГОРОДЖЕННЯ