Всі титули роздані. Підбиваємо підсумки. РЕЙТИНГ!

Головна та безумовно найцікавіша частина сезону 2019/2020 вже стала історією. Минулого вік-енду визначилися імена власників останніх чотирьох титулів у чоловіків. Володарем Кубку Волині втретє у своїй клубній історії стала хорівська «Надія», яка у боротьбі з минулорічним переможцем турніру луцьким «ЛСТМ» змогла назавжди забрати до власної скарбнички перехідний красень-трофей. Кубок АМФВ в активі у найпотужнішої команди Першої ліги FC «Respect» з обласного центру. Абсолютний чемпіон Другої ліги ФК «Духче» здобув Кубок Прогресу, а носій такого ж титулу, тільки в Четвертій лізі, ФК «Фенікс ДПЗ» виборов Кубок Мрії.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Тепер є можливість спокійно підбити підсумки сезону та оновити діючий Рейтинг, з яким колективи будуть входити до майбутнього сезону 2020/2021. Футболісти зможуть ретельно підготуватися до свого сезону, а на футзалістів чекатиме повноцінний літній чемпіонат, Корпоративна ліга Волині та низка представницьких турнірів, де поціновувачі м’яча №4 продовжать відшліфовувати свою майстерність. Слідкуйте за публікаціями – старт турнірів не за горами. Проте повернемся до фінішного відрізку сезону, що розпочався півфінальними поєдинками у трьох кубкових турнірах (фіналісти Кубку Волині визначилися раніше).

 

В неділю 8 березня дворазовий володар титулу «Надія» Хорів зійшлася у вирішальному протистоянні з діючим власником Кубку Волині клубом «ЛСТМ». Суперники за головним кубковим фіналом в турнірі пройшли тернистим шляхом. В 1/8-й фіналу «Надія» мінімально 3:2 переграла потужний ковельський «Вокар», а «ЛСТМ» був міцнішим за «Кураж» - 5:3. В чвертьфіналах хорівці та лучани впевнено пройшли суперників з вищолігових клубів «Колос» та «ТТІ» - 10:2 та 4:0 відповідно. А в півфіналах здолали опір міцних  луцьких опонентів - «Вотрансу» (3:0) та «Динамо» (5:3).

10-й ювілейний розіграш Кубку Волині. 8 березня – Міжнародний жіночий день. І хоча на трибунах СК «Арена Спорт» не було аншлагу жінок, присутні на фіналі представниці прекрасної половини людства під оплески чоловіків отримали свою долю аплодисментів.

Нажаль сама гра прикрасою свята не стала. Футболісти футбольного клубу «ЛСТМ» явно були думками на смарагдових полях і здивувати футзальних опонентів не зуміли. Вже за дві хвилини після стартового свистка рефері Петро Шелест майстерно скористався помилкою захисту номінальних гостей та від стійки відправив «селект» у сітку воріт -  1:0.

Пропущений гол не збентежив лучан, котрі свідомо грали другим номером, намагаючись діяти на контратаках. Тим більше, що «зелені» традиційно робили ставку на позиційний наступ, до якого кілька разів долучився досвідчений Ігор Пунда – голкіпер який любить та вміє розганяти атаки. «Будівельники» сконцентровано боронили свої володіння і до 11-ї хвилини помилок не припускалися. Проте невеличка неточність призвела до того, що Роман Горбатий з «Надії» зумів увійти в оголену зону і влучно відправити м’яч у кут воріт 2:0. Спроби Олександра Неделюка та Дмитра Горщарука змінити рахунок першого тайму так і залишилися спробами.

Початок другої половини відмітився міні-штурмом у виконанні «ЛСТМ», котрий не бажав без бою віддавати титул разом із кубком. Моменти виникали, але захист чемпіонів «регулярки» діяв бездоганно. А ближче до середини тайму Євген Заїченко з лівого флангу пробив потужно та влучно. Ще за мить Ярослав Писько завершив комбінацію партнерів і стало зрозумілим, що витвір кованого мистецтва після третьої перемоги клубу з Локачинського району назавжди відправляється до Хоріва.

Лучани намагалися виправити ситуацію і навіть спробували попрацювати у наступі з п’ятим польовим гравцем. Але в підсумку наразилисяяна швидкий випад суперника, що завершився ударом Володимира Бобилєва впритул воріт – 5:0. Інтрига остаточно вмерла. А згодом вся «Надія» по черзі тримала важкий трофей, котрий назавжди отримав прописку в клубному музеї команди.

 

У суботу в рамках 1/2-ї розіграшу Кубку АМФВ на паркет СК «Арена Спорт» першим вийшов квартет представників Першої ліги. Спочатку ФК «Топільно» доволі впевнено обіграв луцький ФК «Кум і Ко» 4:1, а далі справжній трилер видали «Надія-2» та FC «Respect». Гольова феєрія гідних суперників завершилася нетривіальною бойовою нічиєю 5:5 і суперникам довелося визначати фіналіста за допомогою післяматчевих пенальті. В довгій серії десятиметрових фортуна посміхнулася «поважним» 8:7.

У фіналі кубкового турніру відбувся третій вирішальний поєдинок добре знайомих суперників. Нагадаємо, що потужний FC «Respect» у вирішальному матчі «регулярки» зіграв 1:1 у нічию, що у підсумку дозволило випередити топільчан у таблиці та здобути медалі вищого ґатунку, а далі у двобої за Абсолютну першість Волині у Першій лізі лучани двічі 3:1 та 8:2 святкували перемогу.

Весь перший тайм бажання забити гол випромінювали обидві команди, але «селект» попри всі старання виконавців до перерви у сітку так і не потрапив. Все вирішилося у другому таймі, коли після затяжної комбінації «поважних» влучним пострілом відмітився Юрій Соломатін. Після цього епізоду топільчани були вимушені долучати до наступу свого кіпера Андрія Бльоха, але в підсумку пропустили ще тричі. Лише за кілька хвилин до фінального свистка Петро Семенчук скоротив відставання, але часу для більш суттєвих успіхів вже не лишалося. FC «Respect» завершує сезон 2019/2020 золотим хет-триком, вигравши всі три трофеї – медалі вищого ґатунку Регулярної першості, титул Абсолютного чемпіона області у Першій лізі та Кубок АМФВ.

 

В суботу були зіграні і півфінали Кубку Прогресу. Вже у ранзі Абсолютного чемпіона Волині в Другій лізі ФК «Духче» вийшов на поєдинок з третьоліговим «Волиньобленерго». В багатому на гольові події матчі старший за рангом господар майданчика обіграв «енергетиків» з рахунком 7:3 та розпочав підготовку до зустрічі з представником іспанського спортивного бренду. «Joma-Луцьк» в напруженому протистоянні з земляками з клубу «Kroshu Lutsk» забили два «сухих» м’ячі, реваншувавшись за поразку в «регулярці».

«Прогресивний» фінал в якійсь мірі розчарував, не зважаючи на високий темп та з бажання обох  суперників відзначитися забитими голами. Вже після першої половини гри на табло горіли цифри 5:0 на користь ФК «Духче». Лише після перерви за відродження інтриги взявся досвідчений «джомовець» Віталій Тележинський, який спочатку невдало пробив штрафний, але за мить виправився у більш складній ситуації, відправивши «круглястого» у рамку. А

на 21-й хвилині затяжну атаку господарів завершив автор дублю Вадим Корень і дистанція гольових  перегонів скоротилася до двох пунктів 4:6. Проте організувати справжній камбек лучанам так і не вдалося. Топільчанин Вадим Мойсеєв оформив черговий дуль у матчі та поставив переможну крапку 7:3 в фіналі Кубку Прогресу.

 

В суботу в рамках Кубку Мрії продовжив дивувати фахівців та вболівальників обласного футзалу луцький ФК «Фенікс ДПЗ», котрий зумів вдруге розчарувати володарів золотих медалей Регулярної першості Четвертої ліги – «BusMarket Group». Після сенсаційного успіху в 1/4-й плей-офф «абсолютки» (9:0 та 1:3) восьма команда «регулярки» довела свої амбіції і під час чергового побачення. Основний час півфінальної гри завершився бойовою нічиєю 3:3, а в шестиметрових пострілах кращими виявилися «ДПЗшикі» - 2:1.

Свою ходу до третього в сезоні фіналу після «Ярмарку футзалу» та «абсолютки» Четвертої ліги продовжив непередбачуваний ФК «Стир», коли впевнено переграв FC «Respect-2» з рахунком 6:2.

У вирішальному поєдинку добре знайомі суперники за «абсолютним» фіналом продемонстрували непоганий футзал. Довгий час «річники» вели у рахунку 2:0, ще двічі влучивши у каркас воріт лучан.

Проте у другому таймі «Фенікс ДПЗ» згадав про власну сенсаційність і на 19-й хвилині рахунок зрівнявся. Лучани протягом хвилини двічі вивели на ударні позиції Андрія Янко та Сергія Видрича і на табло запалали цифри 2:2. А за дві с половиною хвилини до свистка лучанин Денис Крячко у швидкій атаці зумів влучити у дальній кут воріт «річників» і подарував своїй команді другий трофей сезону та титул володаря Кубку Мрії.

 За підсумками виступу всіх команд в трьох турнірах сезону 2019/2020 поточний Рейтинг зазнав змін. Колективи, яким пощастило здобути певну кількість перемог та залікових балів, звичайно покращали свої позиції та можуть планувати наступний сезон з огляду на власні здобутки. Так само, як і невдахи сезону, котрі можуть з огляду на цифри рейтингу провести продуктивну роботу над помилками.

 

Рейтинг команд АМФВ

2020.03.12

 

 

12.03.2020

2017

2018

2019

2020

 

 

 

 

 

 

 

1

715

Надія

188,8

152,6

181,8

191,8

2

661,6

Вокар-Ковель

133,5

193,9

188,1

146,1

3

555,3

ФК Любарт

112,5

132,1

121,8

188,9

4

526,5

Динамо

123

127

131

145,5

5

520,6

МФК Хорів

158

82,6

152,2

127,8

6

496,6

Вотранс

159,2

71

147,5

118,9

7

464,4

Кураж

115

92

136,7

120,7

8

456,1

ЛСТМ

110,2

90,3

150,5

105,1

9

413,5

Нововолинськ ТТІ

58,2

94

116,5

144,8

10

408,3

Теремно Хліб

77,5

58,7

130

142,1

11

379,6

Торпедо

79

90,7

107,8

102,1

12

361,6

Іква Млинів

108

88

165,6

 

13

349,5

Камаз-Агро

147

119,1

83,4

 

14

348,8

NERIS Авангард

92,9

87

56,7

112,2

15

348,1

Колос

84,2

91

63,5

109,4

16

346,7

FC Respect

4

86,6

120,1

136

17

344,2

ФК Рятівник

54,6

76,4

110,5

102,7

18

341,8

Агромат

78,7

103,5

98,7

60,9

19

340,8

ФК Любарт-2 Волиньагротех

138,6

121,9

12

68,3

20

339,8

Атлетік Олика

75

61,5

88

115,3

21

331,8

Мідас

93

88

74,5

76,3

22

329,2

ФК Топільно

75,6

61,6

71

121

23

317,1

Вотранс 2

112

81

124,1

 

24

305,1

НФК Боратин

73,5

113,5

118,1

 

25

295,7

Модерн-Експо

53,2

66,7

93,7

82,1

26

289,7

Stella

84,3

81,5

123,9

 

27

285,4

ФК Кум і Ко Забіяка

69,8

12

108,1

95,5

28

283

Олімпія

105,5

77,5

100

 

29

280,5

ХФК Фіміам

51,2

70

104,5

54,8

30

273,6

Іква-2 Млинів

60,1

72,5

44,5

96,5

31

270,2

Надія-2

80,3

 

82,4

107,5

32

268

Агропродукт

89

120

59

 

33

264,9

ФК Мар'янівка

52,3

90,6

63

59

34

221,4

МФК РадиМо

2

58,2

66,2

95

35

218,4

Бережанка

53,2

71,2

94

 

36

209

Вікторія Луцьк

70

58,5

80,5

 

37

202

Олімп

44

43,2

70,3

44,5

38

199,3

Aкcent

 

51,8

45,8

101,7

39

193,7

СпецТех-Сахарадо

45,1

72

76,6

 

40

183,7

МФК Гранітбудекслюзив

 

32

84,2

67,5

41

181,9

ФК Духче

3

39

60,8

79,1

42

171,4

Волинь-АТО

 

43,5

62,6

65,3

43

170,2

Kroshu Lutsk

 

23

63,4

83,8

44

169,9

Joma Луцьк

 

47,4

54,2

68,3

45

156,6

Луцьктепло

31,8

31,1

54,7

39

46

155,6

West Side

38

29,5

40,4

47,7

47

150,9

Камаз-Агро Острожець

65

 

6

79,9

48

143,6

FC Traders Нова лінія

60

 

4

79,6

49

134,2

ФК Арсенал

 

3

58

73,2

50

126,2

Юність Переспа

36,4

19

36,4

34,4

51

107,1

Шанс-Авто

107,1

 

 

 

52

106,6

Вілія Луцьк

106,6

 

 

 

53

102,2

Приват

15

34,6

2

50,6

54

100

Tatrafan

8

16

46,8

29,2

55

98

Атлетик Луцьк

98

 

 

 

56

95,8

Атлетік Млинівський р-н

 

 

26

69,8

57

92,6

Прип'ять Любешів

 

 

39

53,6

58

92,5

Володимирівка-Ветеран

92,5

 

 

 

59

89,8

Olam-Kesef Sport Острожець

 

9

22

58,8

60

89,6

Волиньобленерго

 

 

47

42,6

61

88,4

ПІК-БУД Лучеськ

49,5

38,9

 

 

62

67,4

ФК Дежа

 

2

21

44,4

63

67

Волиньсталь-Любарт

42,6

 

24,4

 

64

64,6

Ротан плюс

 

 

25

39,6

65

63,3

Ласка-2

 

63,3

 

 

66

60

Шігірюм

24,2

35,8

 

 

67

59,2

Метеор

59,2

 

 

 

68

56,2

Мілан Кременець

21

 

35,2

 

69

52,8

Торчин

25,8

27

 

 

70

52,4

Колос 2

37,4

15

 

 

71

50,6

Козаки

50,6

 

 

 

72

47,2

Фк Волинь U-16

16,4

9

21,8

 

73

48

ФК Стир Демидівка

 

 

12

35

74

47

BusMarket Group

 

 

 

47

75

42

FC Respect-2

 

 

 

42

76

41,2

Атлетік Цумань

22

19,2

 

 

77

40

Варта переможців

 

 

25

15

78

40

FC KaDar

 

 

6

34

79

37

FC Hawest Підлозці

 

 

 

37

80

36

ФК Фенікс ДПЗ

 

 

 

36

81

35,8

Вотранс 3 юніор

35,8

 

 

 

82

35,4

ХФК Фіміам-2

 

1

13

21,4

83

35

Вілія Коршовець

 

 

 

35

84

31,8

Штурм Луцьк

31,8

 

 

 

85

31

OGGO Team

 

6

25

 

86

30

Волиньсталь

30

 

 

 

87

29,7

СК Горохів-Юніор

 

29,7

 

 

88

28

ФК Пірванче

 

 

 

28

89

19

Хорлупи

19

 

 

 

90

19

HUDSON

19

 

 

 

91

18

Дідичі

18

 

 

 

92

17

Покров

 

 

 

17

93

16

Фк Феміда Юнайтед

 

 

16

 

94

16

Імпульс

 

2

14

 

95

15

Фк Бельбек

 

1

14

 

96

13

Теремно Хліб-2

 

 

 

13

97

11

Клевер Сторс

 

 

 

11

98

7

Ярд

7

 

 

 

99

6

Фк Лішня

 

 

6

 

100

4

ФК Копачівка

 

4

 

 

101

4

Луцьк-Центр

 

 

 

4

102

1

Волиньфам

 

1

 

 

 * Команди виділені курсивом не брали участі у сезоні 2019/2020.

 

Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23 за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, на своїй фінішній прямій.

На вимогу рішення Уряду України матчі відбуватимуться БЕЗ ГЛЯДАЧІВ!

Дотримуйтесь рекомендацій лікарів: дезинфікуйте та мийте руки з милом, пийте гарячий чай та будьте на позитиві. Усім хорошого настрою та перемог! 

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=203#tables

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A