Три в одному – це справді цікаво. Календар!

Минулий футзальний вік-енд виявися доволі насиченим та вмістив за два дні поєдинки відразу трьох турнірів. Глядачі на трибунах СК «Арена Спорт» змогли побачити матчі-відповіді чвертьфінальної стадії Абсолютного чемпіонату, півфінали 10-го ювілейного Кубку Волині та перші півфінали втішного турніру «Cake Cup», для тих хто не потрапив до плей-офф. Також в процесі турнірних баталій відбувалося нагородження трьома комплектами нагород призерів Регулярного чемпіонату Волині сезону 2019/2020.

За підсумком дев’яти турів Суперліги золоті медалі «регулярки» вдруге у своїй історії отримали гравці хорівської «Надії» - найтитулованішого клубу області. «Срібло» першості до клубної скарбнички додав ФК «Любарт», а футзалісти ковельського «Вокару» цього річ задовільнилися бронзовими нагородами.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Медалі переможців Вищої ліги приміряли гравці нововолинського «ТТІ», а нагороди за 2 та 3 місця Регулярної першості отримали луцькі колективи «Теремно Хліб» та «Neris-Авангард».

В Першій лізі привід обмити «золото» отримав FC «Respect» з обласного центру. Посвідчення віце-чемпіонів у представників ФК «Топільно», а бронзовий призер – млинівська «Іква».

Медалі найвищого ґатунку в Другій лізі здобули лучани з клубу «Akcent», «срібло» їде до Острожця в клуб «Камаз-Агро», а третій комплект забрали хлопці з заводської команди «Крошу».

Знайшли своїх героїв комплекти нагород і в Третій лізі, де на першій позиції фінішували представники Ощіва, Терешківців та Вільхивки з команди «Арсенал». Другими були футзалісти з млинівського «Атлетіка», а третіми фінішували «острожецькі чехи» з «Olam-Kesef Sport».

«BusMarket Group» з рук свого наставника, а за сумісництвом президента АМФВ Руслана Корпоша отримав медалі за перше місце у Четверітй лізі. Срібні нагороди в другої команди FC «Respect», а FC «Hawest» з медалями за третє місце.

 

Після півфінальних поєдинків 10 Ювілейного розіграшу Кубку Волині, що були винесені на неділю у зв’язку із накладками на футбольний календар, стали відомі імена учасників фіналу. Діючий володар трофею «ЛСТМ» у напруженому та драматичному поєдинку переграв земляків з клубу «Динамо» 5:3 і отримав шанс повторити минулорічний успіх.

«Надія» у матчі 1/2-ї фіналу проти кадрово знекровленого «Вотрансу» здобула перемогу 3:0, повторивши успіх сезону 2016/2017, коли хорвіський колектив вдруге у своїй історії став володарем головного кубкового трофею області. Тепер для того, аби красень кубок назавжди потрапив до клубного музею у вирішальному матчі «Надії» необхідно вигравати у лучан, котрі самі явно не проти завершити футзальний сезон на мажорній ноті.

 

В суботу колективи Суперліги визначилися із четвіркою претендентів на звання Абсолютного чемпіона Волині в сезоні 2019/2020. У першому матчі-відповіді другого етапу чвертьфінальної стадії на майданчику СК «Арена Спорт» зійшлися принципові суперники – «Кураж» та «Динамо», котрі 8 лютого свій «бойок» закінчили з рахунком 2:1 на користь «россо-нері». В звітному турі битва опонентів довгий час тримала у напрузі прихильників клубів, адже на табло після першого тайму горіли знайомі цифри 2:1, але цього разу вже на користь динамівців, в складі яких дублем відзначився Микола Казьмирук.

По перерві «Динамо» заграло активніше і Роману Киценюку вдалося таки відірватися від захисників «Куражу» та завдати влучного і, як виявилося, вирішального удару. Після цієї події «Кураж» пішов вперед на штурм, але у підсумку ще тричі пропустили у порожні ворота та втратили шанс потрапити до півфіналу. А в 1/2-й на лучан очікує надскладне протистояння з хорівською «Надією». Хоча минулого, року саме динамівці стали кривдниками чемпіонських амбіцій «Надії».

«Стараннями» футболу в цікавому протистоянні МФК «Хорів» - «Вокар» на лавах запасних обох суперників було не людно, а на майданчику були відсутні лідери обох колективів. Експериментальні склади продемонстрували бажання грати, забили на двох 10 голів та віддали всі сили для досягнення результату. Але «сурогатність» дійства кидалася в очі, а результат 7:3 на користь гостей лише підсумував очевидний факт, що кадровий резерв у футзалі – важлива складова у процесі здобуття титулів. Побажаємо ковельчанам успіхів у футболі, а футзальному «Хоріву» прибуття всіх заявлених на чемпіонат гравців – білоруських легіонерів глядачі так ще й не бачили.

Суперник МФК «Хорів» за півфіналом - луцький ФК «Любарт» в другій зустрічі із земляками команди «Вотранс» після стартової перемоги 3:1 особливих проблем не мав. Адже перед «транспортниками» постала та сама проблема, що і перед «Вокаром» – склад, а точніше його відсутність. Єдиним запасним в господарів був голкіпер Роман Перлов, який кілька разів підміняв втомлених партнерів, до речі виходило непогано, навіть мав шанс відзначитися забитим голом. «Любарт» ще до перерви забив 4 голи і в другому таймі дозволив собі експерименти із ротаціями в ігрових четвірках.

По перерві «Вотранс» стиснувши зуби, стараннями Павла Рибковського та Артура Волошина скоротив відставання у рахунку. Проте на більше «транспортників» вже не вистачило. «Любарт» проходить до півфіналу де зустрінеться з непоступливим МФК «Хорів».

Переможець Регулярної першості хорівська «Надія» після вікторії над «Торпедо»  11:1 у першому матчі в звітній зустрічі грала у своє задоволення, дозволивши лучанам продемонструвати свої кращі якості. Багата на гольові події зустріч закінчилася черговою перемогою підопічних Віктора Ревка 7:4, що дозволяє хорівцям з оптимізмом дивитися на своє турнірне майбутнє.

Збірна ІІ матчу ¼ Плей-офф. Суперліга:

Казьмірук Микола – Динамо

Драголюк Андрій – МФК Хорів

Шитов Олександр – ФК Любарт

Бобилєв Володимир – Надія

 

В неділю ввечері розклався пасьянс учасників півфіналів Абсолютного чемпіонату Волині у Вищій лізі. Як і прогнозувалося, в останньому луцькому дербі неділі 16 лютого «Теремно Хліб» після стартової перемоги над «Модерн-Експо» з розгромним рахунком 9:0 і в матчі-відповіді були не менш переконливими – 5:0.

А розпочиналося все у другій день вік-енду з драматичного поєдинку «Колос» - «Атлетік», який минулого тижня переможця не виявив – 2:2. Анонсована остаточна «розборка» стала прикрасою вечора та закінчилася мінімальною перемогою «Атлетіка» з рахунком 2:1, за численної підтримки своїх вихованців.

«Матрасники» сіли на трибуні та переглянули гру свого наступного суперника за 1/2-ю плей-офф – клубом «ТТІ». Нововолинці в першому чвертьфіналі виграли в «Мідаса» 3:1 та як переможець «регулярки» вважалися фаворитом у матчі-відповіді. Сталося як гадалося, «ТТІшники» зуміли забити п’ять голів, а в «царської» команди цього разу контраргументів не знайшлося.

Драматичним вийшло двораундове протистояння двох луцьких колективів «Рятівника» та «Neris-Авангарду». Після перемоги 3:1 в першій зустрічі «МНСники» намагалися відстояти переможний підсумок і це їм вдалося, не зважаючи на поразку – 1:2. В півфіналі з «Теремно Хліб» зіграє «Рятівник», а олицький «Атлетік» поміряється силами з володарем «регулярного» титулу – «ТТІ» з Нововолинська.

Збірна ІІ матчу ¼ Плей-офф. Вища ліга:

 Гомза Іван – Атлетік О

Обертас Максим – ТТІ Нововолинськ

Гринчук Богдан – Neris-Авангард

Бурковський Дмитро – Теремно Хліб

 

Продовження «Іква-2» - МФК «РадиМо», що відкривав програму других матчів плей-офф у Першій лізі не лишило байдужими чисельних глядачів на трибунах СК «Арена Спорт». Команди билися за кожний клаптик майданчика та забивали голи на різні смаки. Під кінець зустрічі, коли всі присутні очікували серію післяматчевих пенальті за 9 секунд до фінального свистка у метушні біля воріт гостей «молочник» Богдан Лопоха виявився самим розторопним та проштовхнув м’яч у сітку п’ятою. Перемога 4:3 вивела лучан до півфіналу, визначивши їм у суперники ФК «Топільно».

В поєдинку віце-чемпіонів з амбітним МФК «Гранітбудексклюзив» (перший поєдинок завершився «мирно» - 2:2) все також вирішилося на останніх секундах гри, коли капітан топільчан Василь Присяжнюк остаточно оформив перепустку до півфіналу плей-офф – 3:1.

За відсутності вилученого капітана Ігоря Блажиєвського луцький ФК «Кум і Ко» спробував дати бій другій команді клубу «Надія» і навіть вів у рахунку після першого тайму. Але підопічні Віктора Ревка дотисли суперника та перемогли 3:1.

Вболівальникам було сумно прощатися з ФК «Мар’янівка», а точніше з харизмою Сергія Магери, котрий незважаючи на безперспективність боротьби із діючим чемпіоном Регулярної першості грав на перемогу з FC «Respect» і звичайно поступився 2:10.

Тепер «поважні» у півфіналі зійдуться з клубом «Надія-2», а ФК «Топільно» двічі зіграє з МФК «РадиМо».

Збірна ІІ матчу ¼ Плей-офф. Перша ліга:

Лопоха Богдан – МФК РадиМо

Кедик Ігор – FC Respect

Бльох Андрій – ФК Топільно

Никитюк Андрій – Надія-2

 

Луцький «Akcent» у ранзі чемпіона «регулярки» після першої перемоги 6:0 над земляками з команди «West Side» без особливого напруження провели і другу зустріч з «західниками» - 5:3 та прогнозовано вийшли у півфінал Другої ліги.

А ось віце-чемпіон ліги «Камаз-Агро» у матчі з ФК «Духче», як і в першій зустрічі зумів забити лише один гол, але цього разу пропустив 4 м’ячі та втратив нагоду зіграти у півфіналах.

Серія післяматчевих пенальті визначила ім’я суперника команди «Akcent» у протистоянні «Joma-Lutsk» – FC «Traders». Після першої очної зустрічі клубів з іспано-англійськими назвами мінімальну перевагу 4:3 мали представники відомого спортивного бренду, але «трейдерси» створили справжній камбек та коли відігралися 5:4 та влучніше пробили шестиметрові 2:1.

За допомогою футзальної лотереї і «Kroshu Lutsk» зумів пройти «Волинь-АТО». Після фінального свистка на табло горіли цифри 4:3 на користь «АТОшників», але пенальті влучніше бив суперник 1:3.

У півфіналах на вболівальників чекають цікаві протистояння «Akcent» - FC «Traders» та «Kroshu Lutsk» - ФК «Духче».

Збірна ІІ матчу ¼ Плей-офф. Друга ліга:

Кисляк Дмитро – Akcent

Запорожець Михайло – ФК Духче

Ляшук Андрій – Волинь-АТО

Шпарук Олександр – FC Traders

 

В Третій лізі після матчів чергового футзального вік-енду також сформувалися пари півфіналістів, котрим доведеться в суботу та неділю визначити учасників двораундового фіналу. Діючий переможець «регулярки» ФК «Арсенал» в другому матчі 1/4-ї плей-офф проти луцького «Волиньобленерго» оформив чергову перемогу 5:3 та отримав у суперники любешівську «Прип’ять».

«Річники» після стартової перемоги 4:2 з луцьким «Приватом» за тиждень були ще більш переконливими 6:2 та зуміли оформити путівку до півфіналу.

За подібним сценарієм, але з більшою сумою голів закінчився і двобій «Атлетіка» з луцьким «Ротан Плюс». В першій грі команда з Млинівського району виграла 7:6, а в неділю 16 листопада була зафіксована вікторія – 8:5.

Перед матчем-відповіддю з ФК «Дежа» луцький «Olam-Kesef Sport» почував себе господарем ситуації, вигравши у неділю 9 лютого з рахунком 8:2. А в звітному поєдинку рахунок 5:1 став квінтесенцією загальної переваги «чехів» над суперником.

ФК «Арсенал» - ФК «Припять» та «Атлетік» - «Olam-Kesef Sport» - ось пари півфіналістів 1/2-ї плей-офф у Третій лізі, де очікується рівна боротьба та добротне дербі.

Збірна ІІ матчу ¼ Плей-офф. Третя ліга:

Корнійчук Олександр – ФК Арсенал

Михалик Микола – Прип’ять Любешів

Сидорчук Олег – Атлетік М

Єпіфанов Ігор – Olam-Kesef Sport

 

Представники Четвертої ліги минулих вихідних таки сенсаціями побалували вболівальників. Після несподіваної крупної поразки 0:9 переможець Регулярної першості – луцький клуб «BusMarket Group» зумів переграти земляків з команди ФК «Фенікс ДПЗ» 3:1, але цих цифр виявилося замало для проходу у півфінал.

Відносно непередбачуваною згідно підсумку першого протистояння 1/4-ї Абсолютної першості між срібним призером FC «Respect-2» та демидівськими «річниками», що звершилося з рахунком 2:4, стала перемога  ФК «Стир» - 7:1. Хлопцям із сусідньої області таки вдалося вибити із перегонів одного із записних фаворитів.

Після стартової поразки бронзового призера Четвертої ліги з FC «Hawest» від 6-ї команди чемпіонату ФК «Пірванче» 2:6, «західний» колектив встиг в основний час гри відіграти гандикап у чотири голи – 5:1. А в довготривалій серії шестиметрових ударів схилити шальку терезів успіху на свій бік – 6:5.

Бойова нічия 4:4 двох рівних суперників з команд «Вілія» та FC «KaDar» виявилася на користь коршовецького колективу, який в першій зустрічі мінімально переміг 5:4.

В півфіналах з призової трійки Регулярної першості в турнірній гонці плей-офф лишився лише володар бронзових нагород FC «Hawest», котрий зіграє з непередбачуваним ФК «Стир». А восьма команда ліги «Фенікс ДПЗ» зіграє з п’ятим колективом Четвертої ліги - «Вілія».

Збірна ІІ матчу ¼ Плей-офф. Четвета ліга:

Кірін Олексій – BusMarket Group

Прудніков Ігор – Вілія К

Сімухов Вадим – ФК Стир

Юхімюк Назар – FC Hawest

 

Свої перші півфінальні зустрічі зіграли учасники втішного турніру «Cake Cup»,  де також не обійшлося без несподіванок. Нажаль у головному «тортовому» турнірі після відмови на участь «ЛСТМ» був зіграний лише один поєдинок. Луцький «Агромат» обіграв дублерів ФК «Любарт» з рахунком 2:0 і може спокійно готуватися до матчу-відповіді. Чого не скажеш про учасників 1/2-ї

«Cake Cup №2» та «Cake Cup №3», де були зафіксовані результати, що протирічать табелю про ранги.

В суботу 15 лютого представник Першої ліги «Луцьктепло» поступився «Юності» з Переспи 1:3, а місцевий «Олімп» з сухим нічийним результатом завершив гру із земляками клубу «Tatrafan» - 0:0.

Представники Третьої ліги нічого не змогли вдіяти з натиском представників Четвертого дивізіону та синхронно поступилися з мінімальними рахунками. ХФК «Фіміам-2» дав можливість «Луцьк-Центру» здобути другу поспіль перемогу в сезоні. А «Варта переможців» з обласного центру так і не змогла оформити вікторію в матчі з «Теремно Хліб-2» - 3:4 в підсумку. Але тим цікавіше буде спостерігати за поєдинками через тиждень.

 

Наступного футзального уік-енду на прихильників гри м’ячем №4 чекає чимало цікавинок. Будуть зіграні відразу два півфінальних етапи плей-офф, що визначать учасників головних двобоїв за звання Абсолютних чемпіонів Волині сезону 2019/2020. В неділю на виїзді луцький ФК «Любарт» завершить матчем з «Городенкою» свій виступ у Другій лізі чемпіонату України. А в турнірі «Cake Cup» (всіх трьох номінаціях) визначяться імена учасників «солодких» фіналів. Приходьте до СК «Арена Спорт» та спостерігайте за вирішальними поєдинками Чемпіонату.

 

Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23 за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, продовжує свої баталії. Команди вже у лігах лише розпочали ходу за медалями, а тому говорити про якісь турнірні завдання ще рано – усі налаштовані на перемоги. Цього вікенду будуть зіграні чергові матчі і наступного туру можна буде аналізувати про щось конкретніше.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=203#tables

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Збірна 13-го туру. U-9:

Мартин Ігор – Мідас

Дармограй Матвій – Ураган11

Репела Роман – Ураган12

Николишин Олександр – Ураган12

Чорний Роман – АСК Забороль

Фрунчак Денис – Ураган12

Кантор Данило – Шахтар Нововолинськ

Сузін Арсен – Шахтар Нововолинськ

 

Збірна 13-го туру. U-11:

Гунчик Максим – Адреналін09

Ситник Микола – Волинь10

Богданюк Тимофій – Волинь10-2

Янчук Олександр – АСК Забороль

Гончарук Тарас – Олімпія-2

Гресик Назар – Олімпія

Репета Макар – Волинь10

 

Збірна 13-го туру. U-13:

Бойчук Максим – АСК Забороль

Донець Вадим – Хіт Київ

Присяжнюк Богдан – ДЮСШ Рожище

Шклярук Станіслав – Мідас07

Журавель Володимир – Вотранс08-2

Райчинець Назар – Іква Млинів

Кметь Денис – Адреналін07

Крутяк Станіслав – Іква Млинів

Адамчук Артур – Вотранс08

Назарук Дмитро – Іква Млинів

 

Збірна 13-го туру. U-15:

Ковальчук Назар – Олімпія

Камець Владислав – Любарт

Федорчук Богдан – Power Рожище

 

Календар 15-16 Лютого

22 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

½ І гра. Четверта ліга. Плей-офф

09.30                 ФК Фенікс ДПЗ – Вілія К

10.20                 ФК Стир – FC Hawest

½ І гра. Друга ліга. Плей-офф

11.10                 Akcent – FC Traders

12.00                 ФК Духче – Kroshu Lutsk

½ ІІ гра. Cake Cup 1. Плей-офф

12.40                 ФК Любарт-2 – Агромат

½ І гра. Перша ліга. Плей-офф

13.30                 ФК Топільно – МФК РадиМо

14.30                 FC Respect – Надія-2

½ І гра. Третя ліга. Плей-офф

15.30                 Атлетік М – Olam-Kesef Sport

16.30                 ФК Арсенал – Прип’ять

½ І гра. Вища ліга. Плей-офф

17.30                 Теремно Хліб – ФК Рятівник

18.30                 ТТІ – Атлетік О

½ І гра. Суперліга. Плей-офф

19.30                 ФК Любарт – МФК Хорів

20.30                 Надія – Динамо

 

МАЙДАНЧИК №1

14-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-7           Любарт – Лаккі Тім

10.40                 U-9           Олімпія – Забороль

11.20                 U-7           Мідас – Олімпія

12.00                 U-9           Олімпія-2 – Олімпія

12.40                 U-9           Мідас – Маневичі

13.20                 U-11         Маневичі – Олімпія-2

14.00                 U-9           Олімпія – Маневичі

14.40                 U-11         Маневичі – ДФК Штурм-2

15.20                 U-9           ДЮСШ №2 – Олімпія-2

16.00                 U-7           Олімпія-2 – ДФК Шутрм

16.40                 U-11         Маневичі – ДФК Штурм

17.20                 U-9           ДФК Штурм – Любарт

18.00                 U-11         ДФК Штурм – Форвард

18.40                 U-9           ДФК Штурм – ЖФК Легіон

19.20                 U-11          ДФК Штурм-2 – Олімпія-2

 

 

23 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

½ ІІ гра. Четверта ліга. Плей-офф

09.30                 Вілія К – ФК Фенікс ДПЗ

10.20                 FC Hawest – ФК Стир

½ ІІ гра. Третя ліга. Плей-офф

11.10                 Olam-Kesef Sport – Атлетік М

12.00                 Прип’ять – ФК Арсенал

½ ІІ гра. Cake Cup 1. Плей-оф

12.40                 Tatrafan – Олімп

13.30                  Юність П – Луцьктепло

½ ІІ гра. Друга ліга. Плей-офф

14.30                 FC Traders – Akcent

15.30                 Kroshu Lutsk – ФК Духче

½ ІІ гра. Суперліга. Плей-офф

16.30                 Динамо – Надія

½ ІІ гра. Перша ліга. Плей-офф

17.30                 Надія-2 – FC Respect

18.30                 МФК РадиМо – ФК Топільно

½ ІІ гра. Вища ліга. Плей-офф

19.30                 Атлетік О – ТТІ

20.30                 ФК Рятівник – Теремно Хліб

 

МАЙДАНЧИК №1

14-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-11         Волинь10-2 – Мідас

10.40                 U-11         Адреналін09 – Гірка Полонка

11.20                 U-11         Мідас – Волинь10

12.00                 U-11          Гірка Полонка – Адреналін09-2

12.40                 U-15         Гірка Полонка – Ладомир

13.20                 U-11         Волинь10 – Волинь10-2

14.00                 U-15         Ладомир – Рожище

14.40                 U-11         АСК Забороль – ДЮСШ №2

15.20                 U-13         Ківерці – Забороль

16.00                 U-13         Атлетік – Вотранс08

16.40                 U-13          Вотранс08-2 – Піддубці

17.20                 U-13         Рожище – Адреналін07

18.00                 U-13         Легіон – Мідас08

18.40                 U-13         Мідас07 – Атлетік

19.20                 U-13         Адреналін07 – Мідас08

½ ІІ гра. Cake Cup 3. Плей-офф

20.00                 Теремно Хліб-2 – Варта Переможців

20.40                 Луцьк-Центр – ХФК Фіміам-2

 

27 лютого (четвер)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

½ ІІ гра. Суперліга. Плей-офф

19.30                 МФК Хорів – ФК Любарт