Розпочали без розкачки. Календар!

Перший тур ХІІ-го чемпіонату Волині відразу подарував глядачам безліч цікавих поєдинків. Команди відверто скучили за великим обласним футзалом та одразу взялися за вирішення оперативних турнірних завдань. Стартувала першість у суботу 9 листопада поєдинком дебютантів Першої ліги FC «Respect» – МФК «Гранітбудексклюзив», що закінчився з рахунком 6:0 на користь лучан. Перший хет-трик, перший гол рабоною та перші емоції від гри стали прикрасою офіційного старту. А вечірньої пори за справу взялися гравці Суперліги і Чемпіонат прикрасився новими голами та емоціями, яких до фінішу у березні буде ще чимало.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Наступного ж тижня в суботу-неділю на команди-учасниці чекає випробування матчами 1/8-ї всіх чотирьох турнірів на вибування – Кубок Волині, Кубок АМФВ, Кубок Прогресу та Кубок Мрії. Якщо в стартових поєдинках «регулярки» ціна помилки мінімальна, то поразка команди в кубкових перегонах автоматично виключає її з кола претендентів на титули. До речі, нагадаємо що діючими володарями вищезгаданих трофеїв є клуби «ЛСТМ» Луцьк - Кубок Волині; «Теремно Хліб» Луцьк - Кубок АМФВ; FC «Respect» Луцьк – Кубок Прогресу та «Арсенал» Ощів/Терешківці/Вільхівка – Кубок Мрії.

Безумовно центральним поєдинком кубкових перегонів має стати битва титулованих клубів Волині «Надія» Хорів та «Вокар» Ковель. Цей поєдинок розпочнеться в неділю о 13.30 та має стати прикрасою футзального вік-енду. Хоча протистояння луцьких команд «Вотранс» та «Любарт» в купі з рештою учасників турніру не залишить байдужими прихильників гри м’ячем №4. В багатьох парах суперників можна знайти свої «родзинки», але лише гра розсудить кому грати у чвертьфіналах відразу після зимових канікул. Питання перепусток до 1/4-ї волею жереба на сьогоднішній день гарантовано вирішили лише представники Четвертої ліги – ФК «Фенікс ДПЗ» та «Луцьк-центр». Решті ж конкурентів у боротьбі за кубкові титули доведеться добряче попрацювати вже у цей вік-енд.

Звітний 1-й тур ХІІ-го чемпіонату не розчарував прихильників футзалу, подарувавши різноманіття ігрових сюжетів, вилучень, драматичних розв’язок та красивих голів. Найперший стартовий поєдинок ХІІ-го чемпіонату Волині з футзалу розпочався з «поважно-ексклюзивного» протистояння двох гідних суперників у Першій лізі. Хоча безумовним фаворитом звичайно вважалися господарі. Луцький FC «Respect» у минулому сезоні виграв Регулярний чемпіонат у Другій лізі та став володарем Кубку Прогресу, а цього річ встиг здобути титул переможця VІ-го турніру «Ярмарок футзалу». Доволі непогано в сезоні 18/19 виступив і суперник лучан МФК «Гранітбудексклюзив», котрий також здобув звання чемпіона Волині, але щоправда у «регулярці» Третьої ліги. Мабуть тому результат 6:0 дивом важко назвати. А окремо слід подякувати Віктору Сущу за красень-гол рабоною. Впевнені перемоги ФК КУМіКО (колишня «Забіяка») над «Олімпом» 5:2 та МФК «РадиМо» над легендарним ФК «Мар’янівка» 12:0 насправді сенсаціями не стали. А вгадати рахунок в парах  «Іква-2» – «Надія-2» (3:1) та ФК «Топільно» – «Луцьктепло» (4:3) було важко навіть записним прогнозистам.

 

Суперліговські команди ще тур не завершили, адже протистояння «Вотрансу» з ФК «Любарт» відбудеться трішки пізніше (в середу о 19.30). Проте перші прогнози щодо турнірних перспектив претендентів на футзальний трон в сезоні 2019/2020 вже можна робити. Діючий Абсолютний чемпіон «Вокар» з Ковеля та переможець Регулярного чемпіонату хорівська «Надія» не мали жодних проблем в своїх стартових поєдинках з дебютантами елітного дивізіону  клубами «Агромат» та «Торпедо» - 6:1 та 12:1 відповідно. А результати двох інших зіграних поєдинків викликали більше запитань, аніж реальних відповідей. Луцьке «Динамо», ще  у минулому сезоні зосередилося виключно на футзалі, створивши чимало сенсацій на фініші чемпіонату. Цього річ тезки киян в гарному тонусі після кількох футзальних турнірів у стартовому поєдинку здолали футбольного лідера області та чинного володаря Кубку Волині з футзалу – досвідчений ФК «ЛСТМ» 9:6. Авторами другої міні-сенсації у Суперлізі стали гравці дружньої команди «Кураж», обігравши 4:0 МФК «Хорів». Ось такий початок вже налаштовує любителів футзалу на гарантовану непередбачуваність нинішніх перегонів найсильнішої ліги Волині.

 

В неділю 10 листопада ще чотири дивізіони включилися у боротьбу за титули сезону 2019/2020. В Четвертій лізі 12 маловідомих команд лише придивляються один до одного, але намагаються з перших матчів проявити свої найкращі здібності. Тут не варто щось прогнозувати, адже навіть явний фаворит першості ФК «Стир», котрий гарно проявив себе під час «Ярмарку футзалу», у звітному турі доволі сенсаційно поступився ФК «Пірванче» з рахунком 2:6. Уся боротьба попереду. І до речі, перший нічийний результат ХІІ-го Чемпіонату був зафіксований саме в Четвертому дивізіоні в поєдинку FC «Kadar» - «Луцьк-центр» - 1:1.

 

В турнірній таблиці Третьої ліги першу сходинку відразу захопив «Арсенал» з Горохівського району, обігравши ХФК «Фіміам-2», котрий в стартовому турі мав ледь не найкращу вболівальницьку аудиторію. Фанати лучан до останньої миті підтримували своїх улюбленців, не зважаючи на нищівні 1:9. Крупну перемогу 5:1 у присутності свого зіркового земляка Тараса Михалика у поєдинку з міцною «Вартою переможців» здобули хлопці з найдальшого населеного пункту області – Любешова. До групи лідерів долучилися «Атлетік» та «Ротан плюс», що гарантує на турнірній дистанції чимало цікавих зустрічей.

 

В Другій лізі традиційно рівний підбір учасників, а від тоді і «заруби» практично в кожному матчі. Часто-густо лише один забитий м’яч вирішує долю поєдинку, де обидва суперника заслуговують на перемогу. Вразила також безкомпромісність результатів, що пов’язана із бажанням команд грати лише на перемогу. Сухих рахунків на відміну від інших ліг в стартовому турі не сталося. А ось бойовий результат 3:2 був внесений до протоколів цілих три рази. Більш-менш впевнені перемоги на старті першості зуміли здобути «Akcent» та FC «Traders», котрі з рахунками 6:3 і 4:1 обіграли відповідно команди «Юність» Переспа та луцький «West Side».

 

Програму 1-го туру закривали представники Вищої ліги, котрим вдалося подарувати глядачам чимало цікавих поєдинків з емоціями та драматичними розв’язками. А поєдинок ківерцівського «Колосу» з місцевим «Рятівником» взагалі стане предметом «розборок» на черговому засіданні КДК. Пристрасті вирували, не зважаючи на старт «регулярки», практично в усіх поєдинках і підсумкові цифри рахунків не мають вводити в оману читача, котрий наживо не бачив гри команд-учасниць. І щоб не пропустити цікаве та драматичне видовище наступного кубкового вік-енду, запрошуємо всіх любителів футзалу в СК «Арена Спорт».

Збірна 1-го туру:

Суперліга

Богдан Гладун – Кураж

Роман Кузьмич – Вокар

Леонід Єфремов – Динамо

Ярослав Писько – Надія

 

Вища ліга

Михайло Ткачук – ФК Любарт-2

Бодан Гринчук – Neris-Аванград

Юрій Кошелинський – ТТІ Нововолинськ

Дмитро Бурковський – Теремно Хліб

Юрій Чайка – Колос

 

Перша ліга

Віктор Сущ - FC Respect

Ігор Блажиєвський– ФК КУМіКо

Михайло Бадзюк – МФК РадиМо

Едуард Хрипа – Іква

Вадим Шутовський – ФК Топільно

 

Друга ліга

Дмитро Котов – Волинь-АТО

Артем Пашківський – FC Traders

Євген Поліщук – ФК Духче

Веніамін Голіщев – Kroshu Lutsk

Володимир Третяк – Akcent

 

Третя ліга

Олександр Хамула – Ротан плюс

Павло Старушкевич – Атлетік М

Богдан Венський – ФК Дежа

Олександр Скопик – ФК Арсенал

Олександр Крисько – Прип’ять Любешів

 

Четверта ліга

Потрапелюк Олег – FC Respect-2

Віталій Мартинюк – Луцьк-Центр

Олександр Згоранець – FC Hawest

Іван Семенюк – ФК Вілія К

Владислав Блащук – ФК Пірванче

Василь Шиманський – Теремно Хліб-2

 

Графік ігор можна подивитися нижче:

 16 листопада (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

1/8 фіналу. Кубок Прогресу

09.30                   Joma-Lutsk – Варта Переможців

10.30                   Kroshu Lutsk – Tatrafan

11.30                  FC Traders – Камаз-Агро О

1/8 фіналу. Кубок АМФВ

12.30                  МФК РадиМо – Атлетік О

13.30                  FC Respect – Neris-Авангард

1/8 фіналу. Кубок Волині

14.30                  Вотранс – ФК Любарт

15.30                  ФК Любарт-2 – Теремно Хліб

 

МАЙДАНЧИК №1

2-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Cім23

10.00                  U-7            Олімпія-2 – Лаккі Тім          

10.40                  U-7            Олімпія – Любарт

11.20                  U-9            Олімпія-2 – Іква

12.00                  U-11          Іква – Олімпія-2

12.40                  U-9            Іква – Мідас

13.20                  U-11          Волинь10 – Іква

14.00                  U-13          Іква – Легіон

14.40                  U-13          Іква-2 – Олімпія-2

15.20                  U-13          Іква – Олімпія

 

17 листопада (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

1/8 фіналу. Кубок АМФВ

09.30                   West – Side – ФК Топільно

10.30                   Волинь-АТО – Іква Млинів

11.30                  ХФК Фіміам – Олімп

12.30                  ФК Мар’янівка – Луцьктепло

1/8 фіналу. Кубок Волині

13.30                  Надія – Вокар

14.30                  ЛСТМ – Кураж

15.30                  ФК Рятівник – Динамо

16.30                  МФК Хорів – Торпедо

17.30                  ТТІ – Агромат

18.30                  Колос – Мідас

1/8 фіналу. Кубок АМФВ

19.30                  Надія-2 – МФК Гранітбудексклюзив

20.30                  ФК КУМіКо – Модерн-Експо

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/8 фіналу. Кубок Прогресу

11.30                  Ротан Плюс – Волиньобленерго

12.30                  ФК Арсенал – Юність П

13.30                  ФК Духче – Olam-Kesef Sport

14.30                  Akcent – Прип’ять Любешів

15.30                   Атлетік М – Приват

1/8 фіналу. Кубок Мрії

16.30                  ФК Стир – ФК Дежа

17.30                  ХФК Фіміам-2 – Клевер Сторс

18.30                  BusMarket Group – ФК Пірванче

19.30                  FC Respect-2 – Теремно Хліб-2

20.30                  FC KaDar – Покров

 

МАЙДАНЧИК №1

2-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Cім23

10.00                  U-9            АСК Забороль – Легіон

10.40                  U-13          АСК Забороль – Форвард

11.20                  U-11          Маневичі – АСК Забороль

12.00                  U-15          АСК Забороль – Любарт-2

12.40                  U-11          Маневичі – Адреналін

13.20                  U-13          Маневичі – Адреналін

14.00                  U-9            Маневичі – Лаккі Тім

14.40                  U-13          Маневичі – Мідас08

15.20                  U-9            Любарт – Маневичі

16.00                  U-11          Адреналін-2 – Любарт

16.40                  U-13          Рожище – ФК Піддубці

17.20                  U-13          Мідас07 – Форвард

18.00                  U-11          Мідас – Форвард

18.40                  U-11          Любарт-2 – Волинь10-2

19.20                  U-11         ДЮСШ №2 – ФК Гірка Полонка