Ярмарок фініш – чемпіонат на старт!

В неділю 27 жовтня фінішував шостий турнір «Ярмарок футзалу», в якому абсолютну перемогу здобув колектив FC «Respect». Разом із кубком переможця ярмаркових перегонів команда отримала 18 додаткових балів до поточного рейтингу та з гарним настроєм готуватиметься до старту Регулярного чемпіонату Волині, котрий розпочнеться 9 листопада. Саме під цю дату більшість команд-учасниць «Ярмарку футзалу» використали турнір, як платформу та майданчик для остаточної підготовки до сезону 2019/2020.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

Перехід на зимовий час, як не дивно, не дозволив вчасно зібратися гравцям команди «Модерн-Експо» на півфінальний поєдинок із земляками з ХФК «Фіміам-2» і розпочинав гру заводський колектив у меншості. За кілька хвилин від стартового свистка склад збільшився, але відсутність замін в підсумку далася в знаки і єдиний гол господарів майданчика схилив шальку терезів успіху на бік «фіміамців-2». В другій парі претендентів на перемогу в Кубку №6 луцький «Ротан плюс» почав за упокій, коли тричі дозволив ФК «Дежа» розписатися у власних воротах, проте пізніше зумів переломити хід зустрічі на власну користь. П’ять м’ячів у відповідь підсумували результат гри та визначили першу фінальну пару.

Після півфіналів п’ятого за ярмарковим розрахунком Кубку фіналісти трофею №6 зійшлися у вирішальному протистоянні та розіграли додаткові бали до Рейтингу. «Фіміам-2» на кожну атаку «Ротан+» намагався відповідати своїми. За рахунку 0:1 ветеран ХФК Андрій Гаврук, як у кращі роки потужним пострілом низом рахунок зрівняв, але це був останній успіх «червоних» в цій зустрічі. «Ротанівці» доплюсували до своїх гольових здобутків ще три м’ячі, котрі зафіксували підсумок 4:1. Перший із шести кубків переможців до своєї галереї приватизувала команда «Ротан Плюс».

Там де грає ФК «Мар’янівка» завжди є місце для спортивного драматизму. А якщо в суперниках у харизматичного клубу ще й луцький «Олімп» - однокласник з минулого сезону, то видовище було гарантованим. Підсумок веселої та жвавої гри вирішили помилки захисту підопічних Сергія Магери. Втомлені футбольними баталіями вік-енду «волинські хорвати» атакували багато та небезпечно, але помилок припустилися більше за суперника. Стараннями Дмитра Бабюка швидка атака «Мар’янівки» закінчилася голом, але дві помилки кіпера дозволили лучанам організувати два випади, що завершилися курйозними, але від того не менш цінними м’ячами. «Олімп» переміг і першим з квартету «п’ятірочників» потрапив до фіналу.

 А в другій парі драматизм вже був відсутній, адже «Приват» відверто не знав як протистояти шквалу атак суперників з FC «Kadar». Виконавці у чорно-білій формі насправді були більш креативними, швидше рухалися та влучно стріляли по воротах банкірів. Сім раз грав у СК «Арена Спорт» гольовий музичний джингл на честь «кадарівців» і лише раз на користь біло-зелених. З рахунком 7:1 FC «Kadar» впевнено обіграв команду «Приват».

Фінал кубку №5 не розчарував чисельних глядачів та вболівальників команд «Олімп» та FC «Kadar». Два гідних суперники ні в чому не хотіли поступатися один одному та відразу взялися за футзальну справу – позиційні атаки змінювалися контр-випадами, а в кожному єдиноборстві гравці на жаліли ні себе, а ні суперника. Перший гол стався після затяжної комбінації «Олімпа», який вивів під останній постріл потужного Михайла Семенюка – 1:0 і господарі попереду. Футзалісти з FC «Kadar» додали у руховій діяльності та зуміли рахунок зрівняти, а згодом вийти вперед. За рахунку 1:2 суперники мали чимало можливостей змінити цифри на електронному табло, але переможний для номінальних гостей підсумок лишився недоторканним.

У першій парі 1/2-ї фіналу Кубку №4 зійшлися луцькі колективи «Волиньобленерго» та «Мідас». Свято спорту продовжилося черговим луцьким дербі, в якому енергетики виявилися більш вдалими та фартовими. Дружня команда Петра Назарука таки подолали опір оновленого складу античного колективу Юрія Павельчука із рахунком 3:1 та пройшла до фіналу. Рівень напруженості в другому півфіналі «Четвірки» між командами німецького заводу «КроШу» та острожецького «Камазу» був доволі високим і тримався протягом всього ігрового часу. Ближче до закінчення підопічні Олега Юрчука мали мінімальну перевагу 2:1, але в останні миттєвості припустилися помилки у захисті та погодилися на футзальну лоторею. Серія післяматчевих пенальті тривала довго та з перемінним успіхом, але закінчилася з перевагою «Камаз-Агро». Червоно-чорні у режимі «вантажівки» втягнулися до фіналу.

В головному матчі «четвірки» представники волинського обленерго протягом першого тайму шукали підходи до воріт Ігоря Неділька з Острожця та відбивали гострі випади «Камаз-Агро». Перед самим сигналом на перерву лучанин Михайло Курасевич такі зумів запалити одиничку на табло СК «Арени Спорт». В середині другої половини команди обмінялися голами, а далі соло вели лише гравці «Волиньобленерго». Без забитого м’яча не обійшовся капітан Петро Назарук, а забивний Михайло Курасевич оформив хет-трик.

Стадія півфінальних поєдинків в Кубку Трійки виявилася насправді пекельною та ще й відзначилася відразу двома вольовими перемогами. Представники золотої середини «Ярмарку футзалу» подарували глядачам два справжніх трилери. Дебютанти нинішнього сезону з FC «Traders» у зустрічі з мультирайонним «Арсеналом» забили двічі і мали можливість розвинути успіх. Але каноніри знайшли в собі сили переломити хід зустрічі та забити 4 голи, які стали перепусткою до головного матчу мікротурніру.

«Валідольним» для тренерського штабу дублерів луцького «Любарта» виявився поєдинок з непередбачуваним та бойовитим МФК «Гранітбудексклюзив». Граючи другим номером, хлопці з Горохова майстерно підкараулили лучан на помилці під час позиційної атаки та відкрили рахунок. Результат 1:0 тримався ледь не до останньої миті. У ролі голкіпера-«мотали» на паркеті СК «Арена Спорт» з’явився досвідчений Ігор Заболотний, котрий виступав диригентом чисельних атак «князівської» команди. Затяжна комбінація «Любарта» закінчилася ударом впритул Дениса Рудика – 1:1, а за секундоміром грати лишалося 24 секунди. І через 20 миттєвостей наступила розв’язка, коли Максим Матвійчук потужним пострілом встановив переможний для лучан результат – 1:2.

Фінал Кубку Трійки звів на паркеті СК «Арена Спорт» цікавих суперників з клубів «Арсенал» та «Любарт-2». Щоправда записним фаворитом у цьому протистоянні явно виступав фарм-клуб «Любарта», хоча для канонірів на «Ярмарку» особливих авторитетів не було. Представники відразу трьох населених пунктів (Ощів-Терешківці-Вільхівка) до 13-ї хвилини на рівних чинили опір лучанам, котрі ніяк не могли підібрати ключа до воріт суперника. Аж доки за справу не взявся граючий тренер команди Назар Бугайчук. 29-й номер відкрив рахунок, а на початку другого тайму підбив підсумок гри – 0:2. Третій за рангом кубок «Ярмарку футзалу» поповнив клубну галерею ФК «Любарт».

В першій зустрічі на стадії 1/2-ї фіналу Кубку №2 суперлігове луцьке «Динамо» не дало шансів на успіх представникам Другої ліги сезону 2018/2019 з луцького клубу «West Side». Тезки легендарних киян забили «західникам» 4 голи та стараннями Дмитра Роюка власні ворота лишили незайманими. А далі «Кураж» у кращих традиціях «россо-нері» впевнено обіграв луцький ХФК «Фіміам», котрий протягом турніру демонстрував доволі непоганий футзал. Кращий бомбардир турніру Роман Крот продемонстрував «фокус із шляпою» та підбив загальний підсумок – 7:2.

Фінал другого за силою «ярмаркового» кубку за участю Динамо» та ФК «Кураж» не розчарував чисельних глядачів, котрі зібралися на трибуні СК «Арена Спорт». Весь перший тайм на майданчику точилася справжня чоловіча боротьба з безліччю моментів. А перед самою перервою, коли здавалося, що команди підуть на відпочинок без забитих м’ячів, спрацювала фірмова гармата Андрія Бойко – 1:0.

Після відновлення гри динамівці спробували розвинути успіх, але три поспіль голи братів Богдана та Владислава Гладунів з бомбардирським пострілом Романа Крота дозволили саме червоно-чорним підняти над головою красень-кубок переможців мікро-турніру квартету команд, що зайняли другі місця у відбіркових поєдинках «Ярмарку футзалу».

У першій парі претендентів на звання абсолютних чемпіонів та володарів 18 залікових балів Рейтингу зустрілися МФК «РадиМо» та команда «Стир», яка протягом турніру набула чимало симпатиків серед місцевих прихильників футзалу. Представники демидівського клубу в режимі справжніх романтиків футзалу протидіяли обізнаним турнірним бійцям молочного бренду, за який вболівала чимала група підтримки. Як не дивно, але мабуть саме цей фактор став визначальним у визначенні переможця двобою за підсумками серії післяматчевих пенальті. Зайва гра на публіку відвернула Фортуну від лучан, котрі не змогли переграти суперників у шестиметрових ударах, хоча шанс на успіх був.

В другій парі елітного квартету лише один забитий м’яч Богдана Мізюка з FC «Respect» вирішив долю путівки до фіналу у суперечці з міцним ФК «Рятівник».

Інтрига у головному фіналі турніру «Ярмарок футзалу» остаточно померла на 13-й хвилині, коли герой півфінального поєдинку з FC «Respect» Богдан Мізюк оформив хет-трик. Рахунок збільшити допомогли партнери по команді. Підсумкові 6:0, на які у новачків з ФК «Стир» контр-аргументів не знайшлося. Кубок переможця турніру став для клубу з обласного центру своєрідним знаком якості за підсумками підготовки до чергового сезону АМФВ.

 Усі переможці кубків отримали 1000 грн від нашого партнераІnsurancetourservis, чудові призи від Штаб канцелярії та подарункові сертифікати від football.lutsk.ua 

Всі учасники мали можливість посмакувати смаколиками від ТМ РадиМО

Футзал – це ти!

 

MVP турніру – Роман Крот (Кураж)

Кращий голкіпер – Андрій Ткачук (FC Respect)

Кращий гравець – Цимбалюк Сергій (ФК Стир)

Ярмарок Футзалу 2019

Команда

Бали

 

Модерн-Експо

1

Кубок 6

ФК Дежа

1

Кубок 6

ХФК Фіміам-2

2

Фіналіст Кубок 6

Ротан плюс

3

Переможець Кубок 6

ФК Мар’янівка

2

Кубок 5

Приват

2

Кубок 5

Олімп

4

Фіналіст Кубок 5

FC Kadar

6

Переможець Кубок 5

Мідас

3

Кубок 4

Kroshu Lutsk

3

Кубок 4

Камаз-Агро Острожець

6

Фіналіст Кубок 4

Волиньобленерго

9

Переможець Кубок 4

FC Traders-Нова лінія

4

Кубок 3

МФК Гранітбудексклюзив

4

Кубок 3

ФК Арсенал

8

Фіналіст Кубок 3

ФК Любарт-2-Волиньагротех

12

Переможець Кубок 3

West Side

5

Кубок 2

ХФК Фіміам

5

Кубок 2

Динамо

10

Фіналіст Кубок 2

Кураж

15

Переможець Кубок 2

МФК РадиМо

6

Кубок 1

ФК Рятівник

6

Кубок 1

ФК Стир

12

Фіналіст Кубок 1

FC Respect

18

Переможець Кубок 1

 

 Незабаром буде опублікований повний рейтинг команд.

Усі хто бажають взяти участь у Чемпіонату Волині з футзалу сезону 2019/2020 - мають право подати заявки до 3 листопада.

Телефонуйте - 0661877050!