КЛВ 2019. Як це було?

Завершився черговий розіграш Корпоративної ліги Волині. Усі 8 колективів, котрі вийшли на старт, отримали позитивні емоції та цікавий досвід гри в незвичному форматі.

 

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

LEGEA – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів.

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua - найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Отже, підсумки Корпоративної ліги Волині 2019 трішки детальніше:

8 місце. «Варта переможців»

Команда муніципальної варти міста Луцька розпочала турнір 2019 року, як загартований боєць: будучи на піку форми, гравці Сергія Секунди несподівано поступилися минулорічному чемпіону «Волиньобленерго» 3:9, хоча у регулярному чемпіонаті Волині зіграли 3:3. У запеклій боротьбі другого туру та за шаленої підтримки свого директора Юлії Сиротинської перемогли ТМ «Вілія», а далі була черга із поразок 1:8, 0:8, 3:4 (із ЛІДЕРОМ), 3:7 і завершальний та вирішальний бій із BusMarket Group був програний буквально на останніх секундах 1:2. Були і дві перемоги по пенальті, але у підсумку останнє місце і календар на плей-офф непростий.

У обох плей-оффних матчах із переможцем регулярного етапу команда так і  не змогла зібратися - 0:5 і 1:8 у підсумку.

Цікава статистика:

Найбільше пропущених м’ячів – 54.

Найменше забитих мячів – 16 (7-8-й показник ліги).

Кращий бомбардир – Володимир Майко – 7 голів

MVP – Тарас Осадовський

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1139&chemp=109

 

7 місце. BusMarket Group

Новостворена команда Андрія Антонюка та Володимра Крупніка  стартувала досить різко по грі, але не по результату. Перемагаючи по ходу чотирьох стартових ігор у всіх матчах, незіграність та розбалансованість виливалася у прикрі поразки: 2:3, 3:5, 3:4, 3:4, 1:4, 1:3. Лише на фініші фортуна посміхнулася гравцям - 2:1. Саме ця перемога і дала змогу фінішувати на 7 позиції, але у раунді плей-офф амбітну команду зупинив минулорічний чемпіон КЛВ-2018 та чинний Абсолютний чемпіон Четвертої ліги «Волиньобленерго».

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 31 (6-й показник ліги)

Найменше забитих мячів – 16 (7-8-й показник ліги).

Кращий бомбардир – Іван Корчук – 5 голів

MVP – Володимир Крупнік (незважаючи на червоні картки)

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1193&chemp=109

 

6 місце. ТМ «Вілія»

Молода і перспективна команда Олександра Повідзьона видала просто непередбачений сезон. Достатньо проаналізувати їхні виступи - і кожен візьметься за голову: 2:7 від лідера із Кромбергу, але перемога по пенальті; 3:4 поразка від муніципалів, але перемога по пенальті; 4:3 перемога над BusMarketом +додатковий бал; 4:2 перемога над Волиньобленерго, поразка по пенальті, далі дві невиразні поразки 2:6 від Модерн-Експо та 0:3 від працівників АМФВ. А от з Tatrafanом команда могла допомогти АМФВ стати бронзовими, але рахунок 2:2 (п. 4:3) допоміг енергетикам не впустити срібло.

У матчах плей-офф із тим же Tatrafanом лише у третьому матчі ТМ Вілія склала зброю, хоча виглядала досить не погано.

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 34 (7-й показник ліги)

Забиті м’ячі – 20 (6-й показник ліги).

Кращий бомбардир – Вадим Пігула – 5 голів

MVP – Валерій Мартинюк

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1192&chemp=109

 

5 місце. Модерн-Експо

Чемпіони КЛВ 2017 довго не могли знайти своєї гри, згодом дещо стали на шлях перемог, але турнір явно провалили: 3:2, 0:1, 1:4, 0:3, 6:2, 7:3 та 0:5.

У матчах плей-офф спокійно переграли АМФВ 5:2 та 5:1. Із гравцями заводу Кромберг енд Шуберт, після програного матчу 4:6, лише у серії післяматчевих пенальті прикрий нереалізований шестиметровий удар завершив виступи у сезону 2019.

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 31 (4-5-й показник ліги)

Забиті м’ячі – 34 (5-й показник ліги).

Кращий бомбардир – Андрій В’юник – 7 голів

MVP – Назарій Навроцький

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=88&chemp=109

 

4 місце. AMFV Team

Команду працівників АМФВ лихоманило не менше інших, саме стабільності їм і не вистачило для позитивного підсумкового результату. 3:5 від Татрафану, 1:3 від Кромбергу, 1:2 від Волиньобленерго. Далі команда стала на переможний шлях: 8:1 переграли «Варту переможців», 4:3 BusMarket, 3:0 ТМ «Вілія», 5:1 «Модерн-Ескпо». Однак у плей-офф модернівці не залишили шанців менеджерам АМФВ. Розхлябаність і розбалансованість турніру призвела до недостачі саме одного очка до медального заліку у 2019-му році.

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 25 (3-й показник ліги)

Забиті м’ячі – 28 (2-й показник ліги).

Кращий бомбардир – Олег Мартин – 7 голів

MVP – Олександр Миронюк

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1114&chemp=109

 

3 місце. Tatrafan

Підсилені десантом із ФК Любарт підопічні тандему Назара Бугайчука та Дмитра Пасічника стартували досить добре: 5:3 АМФВ та 1:0 із Модерн-Ескпо. Однак міцний удар по амбіціях завдали гравці заводу Кромберг енд Шуберт - 0:1. Команда здобула ще дві перемоги:  8:0 капітулювала «Варта переможців» та 4:1 BusMarket. Ледь не вибило команду із медального заліку буксування на фініші: 1:1 із Енергетиками та 2:2 ТМ «Вілія». Лише за додатковими показниками Tatrafan зумів завоювати бронзові нагороди КЛВ 2019.

У раунді плей-офф команда лоскотала нерви своїм численним уболівальникам: лише у третьому матчі вирішилася путівка у ½ фіналу у протистоянні зі ТМ «Вілія». У півфіналі поступився чинний володар титула чемпіона «Волиньобленерго» 4:1 та 5:2. А от доля звання Абсолютного чемпіона розігрувалася досить цікаво: 0:5 у першому протистоянні із Крошу Луцьк, заслужена перемога у другому матчі 2:1 та серія післяматчевих пенальті у третьому поєдинку, де фортуна посміхнулася суперникам.

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 21 (2-й показник ліги)

Забиті м’ячі – 40 (4-й показник ліги).

Зіграли найбільше матчів у лізі – 15

Кращий бомбардир – Антон Дригульський – 18 голів

MVP – Олександр Шитов

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1029&chemp=109

 

2 місце. «Волиньобленерго»

Чинний чемпіон Корпоративної ліги 2018, Четвертої ліги 2019 захищав свої регалії досить потужно: 9:3 переграв «Варту переможців», 5:3 подолали BusMarket, 2:1 ледь спромоглися обіграти АМФВ, 4:1 без проблем із Модерн-Ескпо. Але далі стався збій: 2:4 від ТМ «Вілії», 1:1 із татрафанівцями та програний чемпіонський матч 0:7 Кромбергу.

Шлях плей-офф видався не такий потужний, як минулого року, здавалося, 3:1 та 4:0 проти BusMarket вселяв оптимізм, але проти Татрафану аргументів на цей раз не знайшлося. Та срібні нагороди команда таки приміряє.

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 30 (4-5-й показник ліги)

Забиті м’ячі – 33 (3-й показник ліги).

Лише один раз програли у серії післяматчевих пенальті.

Кращий бомбардир – Олександр Волошин – 9 голів

MVP – Михайло Курасевич

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1115&chemp=109

 

Чемпіон. Kroshu Lutsk

Безперечний лідер КЛВ 2019 – лише одна поразка за весь турнірний шлях, що і стало підтвердженням звання Абсолютного чемпіона Третьої ліги 2019. Підопічні Руслана Дороша та Наталії Шевельової просто катком проїхалися по суперниках: 7:2, 3:1, 1:0, 3:0, 4:3, 3:1, 7:0 із головним конкурентом.

На шляху плей-офф лише у шостому матчі поступилися 1:2, а до того не помічали «Варту переможців» 5:0 та 8:1 і Модерн-Експо 6:4 та 2:2 (п 2:1). Закрутили інтригу і у фінальному протистоянні: перемігши досить впевнено 5:0, примудрилися програти матч-відповідь 1:2, а у вирішальному матчі із шестиметрових позначок були точними - 6:5. Цілком заслужене звання Абсолютного чемпіона Копоративної ліги Волині 2019. Команда стрімко розвивається та гідно представлятиме як завод на внутрішній арені, так і Волинь на Всеукраїнській.

Цікава статистика:

Пропущені м’ячі – 17 (1-й показник ліги)

Забиті м’ячі – 56 (1-й показник ліги).

Кращий бомбардир – Вікентій Голіщев – 12 голів

MVP – Ярослав Поляк

Детальніше про команду, фото, відео, огдяди матчів - http://amfv.com.ua/teams/?id=1085&chemp=109

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=119#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Дякуємо всім колективам за командну гру і спортивну поведінку. Чекаємо  всіх у новому сезоні!