КЛВ 2019: Новий лідер та трійка претендентів окреслена? Календар!

До закінчення регулярного етапу Корпоративної ліга Волині 2019 залишилося лише два тури і тріо претендентів на медалі практично окреслені, однак хто які завоює комплекти - ще по переду. А от після звітного туру у КЛВ з’явився новий лідер - «Кромберг енд Шуберт».

 Ренесанс гравців «Модерн-Експо» та гол красень від Вадима Соловонюка. А чи вистачить цього для боротьби за медалі? Детальніше про матч – http://amfv.com.ua/games/?id=2958

 

Гравці «Кромбергу» дуже хотіли очолити турнірну таблицю і своїм шансом скористалися, незважаючи на шалений спротив «Варти переможців». Детальніше про матч - http://amfv.com.ua/games/?id=2959

 

Трійку лідерів замикає потужний «Татрафан». «Бусмаркет Груп» обезкровлений попередніми вилученнями знову залишився без перемоги. Детальніше про матч - http://amfv.com.ua/games/?id=2960

 

6-й тур буде дуже цікавим у плані боротьби…

Очна зустріч гравців АМФВ та ТМ «Вілія» розставить команди по місцях: когось підніме, а когось опустить, адже у обох колективів по 9 залікових пунктів.

Надзвичайно відповідальний матч очікує уболівальників у неділю – «Волиньобленерго» та «Татрафан» вияснятимуть претендента на титул. Цікаве протистояння дасть багато відповідей для розкладу турнірної таблиці, хоча енергетикам і  не позаздриш – без лідера команди на відповідальний матч буде складно.

«Бусмаркет Груп» може солідно допомогти конкурентам за титул та і собі. Але і гравці «Кромберг енд Шуберт» свого шансу на чемпіонство втрачати не за хочуть.

Завершить же ігровий день неділі «Модерн-Експо» та «Варта переможців». У перших є чудовий шанс піднятися у турнірній таблиці, зважаючи на конкурентів, а муніципали таки мусять уже брати очки.

 

Який вигляд матиме турнірна таблиця після шостого туру – побачимо уже у неділю!

 

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

19 травня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Корпоративна ліга Волині. 6 тур

 

15.00                 ТМ Вілія – AMFV Team

16.00                 Волиньобленерго – Tatrafan

17.00                 Krosu Lutsk – BusMarket Group

18.00                 Варта переможців – Модерн-Експо