Новий сезон міжнародного турніру RedBull Neymar Jrs Five – тепер у Луцьку!

Бразильський футболіст Неймар готується до коронації нового світового чемпіону свого щорічного авторського турніру RedBullNeymarJr'sFive.


Минулого року понад 125 000 гравців взяли участь у турнірі RedBullNeymarJr’sFive.
Серед них – понад 2000 учасників українських відборів. А цього року в Україні пройде ще більше кваліфікацій!

 

Українські відбіркові турніри RedBullNeymarJr’sFive пройдуть з 6 квітня по 9 червня у одинадцяти містах: Харкові, Львові, Києві, Вінниці, Запоріжжі, Дніпрі, Миколаєві, Одесі, Івано-Франківську, Маріуполі а з цього року і у Луцьку!

 

Переможці локальних кваліфікацій зустрінуться у Національному фіналі, якийвизначить найкращу команду України, що отримає квиток на Світовий Фінал у Бразилії!

 

Кваліфікаціяу Луцькупройде 26-готравня! Щоб заявити свою команду на турнір – зареєструйся на сайті - http://bit.do/ePLV7

 

Дізнатися про українські відбіркові турніри та правилаRedBullNeymarJr’sFive, відвідайте веб-сайт http://www.redbullneymarjrsfive.com/!

 

Залишились питання? Звяжись з нами за номером телефону – (073) 173-8910 чи напиши у мессенджери Viber, Telegram, Whatsapp, Messenger.

 

АМФВ виступатиме партнером потужного світового турніру у Луцьку, деталі очікуйте згодом.

#redbullneymarjrsfive

  

Про RedBullНеймарJr'sFive

RedBullNeymarJr'sFive -це авторський турнір з міні-футболу бразильської зіркиНеймара, в якому гравці віком від 18 до 25 років з усіх куточків світу разом віддаються спільній пристрасті: футболу. Це динамічне, технічне і цікаве змагання. Понад 40 країн із 6 континентів проведуть відбіркові турніри, де гравці змагатимуться зі спільною мрією -  пройти шлях від локального відбору до національного фіналу, та здобути квиток на Світовий фінал, який вже вчетверте проходитиме на стадіоні InstitutoProjetoNeymarJr у Прая-Гранді, Бразилія.

 

Про InstitutoProjetoNeymarJr

Локація, де проходить Світовий Фінал RedBullNeymarJr'sFive, InstitutoProjetoNeymarJr–це приватна, некомерційна організація соціального напрямку, створена гравцем та його сім'ю. Розташована в JardimGlória, у Прая-Гранді, де Неймар провів значну частину свого дитинства. Інститут площею 8,400 кв.м. є освітнім та спортивним комплексом, який призначений для 2470 дітей з малозабезпечених сімей віком від 7 до 14 років та їх сімей.