Хто залишиться на вершині? КАЛЕНДАР!

Уже цього вік-енду Корпоративна ліга Волині продовжить «закручувати» інтригу. Перший тур задав тон та здивував кількома неочікуваними результатами. Що ж буде далі?

 

Чотири питання другого туру КЛВ

 

Який завод крутіший?

У другому турі доля жеребу звела одразу два потужних підприємства. Модернівці уже досить давно зрозуміли, що найкращим способом згуртувати колектив є спорт. Тому не дивно, що компанія «Модерн-Експо» робить серйозну ставку на різні види спорту, у тому числі футзал. Досвідчена «червона» команда уже багато років виступає єдиним колективом у різних чемпіонатах та турнірах під егідою АМФВ. Тож колектив - зіграний, як наслідок - саме вони є минулорічними чемпіонами Корпоративної ліги!

«Кромберг енд Шуберт» лише цього сезону долучився до величезної сім’ї АМФВ. Команда  вдало виступила у кваліфікаційному етапі, однак потім різні фактори завадили вдало виступати. Проте у команди є майбутнє - і їм ще потрібно буде пройти шлях становлення команди!

У недільному протистоянні Роман Поліщук і Ко не дасть досвідченим опонентам розслабитися. Отож, в  очному протистоянні зійдуться молодість та досвід; енергійність проти зіграності;  амбіційність проти стабільності. То який же завод крутіший?

 

Лідер України з ремонту авіаційних двигунів чи новий бренд для традиційного виробника БОПП плівки?

 Така довга назва розділу зумовлена сайтами цих компаній. Як одні, так і інші дуже якісно виконують свою роботу. ЛРЗ «Мотор» не тільки виконує високоякісну роботу, але і славиться своїми футзальними здобутками. Команда сформована із досвідчених гравців, минулорічний віце-чемпіон КЛВ… «Tatrafan» же вийшов вдруге на футзальні майданчики, але поки згуртовується у колектив. Минулорічний сезон довів, що команда не стоїть на місці: вони піднялися у  на позицію  вищу лігу, поміж сильними суперниками розділили 4-5 місце. А прикрий невдалий старт можна порівняти із боксерським нокдауном, але команда підніметься і дасть бій суперникам. Вадим Морозюк зуміє налаштувати своїх партнерів, а от Павло Котур і Ко можуть і розслабитися. А хто ж переможе у цій дуелі – досвід чи наполегливість?

 

 Солодощі чи енергія?

Хлопці із «MD United» дали гідний бій чемпіону, але таки змушені були капітулювати із невтішним рахунком. Розповсюдивши смаколики по місту, за тиждень Роман Дмоховський та Ко кине всі сили на цю гру, адже календар короткий, а поступатися нікому не хочеться…

Приємно констатувати, що у нас з’явилася нова енергійна команда. В інших регіонах такі потужні структури тримають команди навіть всеукраїнського рівня, але «Волиньобленерго» таки почало правильну політику - і цьогорічна команда, укомплектована гравцями із усіх куточків Волині, почала боротьбу за свій перший футзальний трофей. Під орудою досвідченого футзального бійця Петра Назарука хлопці лише призвичаюються до майданчика та приглядаються до самого виду спорту. Надіємося, футзалісти зіграються  та будуть гідно представляти свій колектив не тільки на волинських майданчиках, але і на всеукраїнських теренах! І хоча «MD United» виглядає фаворитом даного протистояння, «Волиньобленерго» не втрачає оптимізму. То хто ж таки переможе?

 

Хто залишиться на вершині?

Доволі несподівано турнірну таблицю очолили два колективи із максимальним результатом у чотири бали. Присутність працівників Державної служби надзвичайних ситуацій там бачити логічно, адже колектив уже сформувався і став на ноги. Чого лише варте звання Чемпіона Третьої ліги сезону 2017/2018? А от присутність на вершині гравців «AMFV Team»… дещо дивує. Адже колектив з’явився спонтанно, буквально в останній день заявкового періоду, усі гравці є працівниками дружньої команди Асоціації футзалу Волині, котрих футзалісти звикли бачити в інших ролях: або за суддівським столиком чи мікрофоном, або на майданчику у ролі арбітра чи тренера, або у кабінетах при розгляді різних спірних питань чи плануванні нових змагань… Однак так чи інакше усі вони зв’язані із футзалом!

Не встигли гравці обох команд потішитися із турнірної ситуації, як підступний жереб звів два колективи у наступному турі. І ситуація змусить викладатися обох, адже конкуренти обійдуть когось у будь-якому випадку. Хто ж із них втримає пальму першості?

 

 13 травня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

Корпоративна Ліга Волині. 2 тур

10.00          KroshuStarsLutsk – Модерн-Експо

11.00          Мотор – Tatrafan

12.00          MD United – Волиньобленерго

13.00          ФК Рятівник – AMFV Team

 

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A