Нагороди чекають своїх героїв

У місті Суми в рамках всеукраїнських фіналів АФЛУ тривають поєдинки Кубку Регіонів, де єдиний представник Волині луцький «Бренд» у скороченому складі (місцеві футбольні клуби не відпустили на престижний турнір своїх виконавців) одноосібно захищає футзальну честь області. За будь-якого результату молодому колективу з обласного центру слід подякувати за рішучість та спортивну сміливість, якої іноді не вистачає деяким «аборигенам» волинського міні-футболу.

Після офіційного закінчення сезону 2017/2018  у суботу (нагадаємо, що чемпіонат Волині є відбірним етапом АФЛУ) розпочнеться остаточна підготовка до церемонії нагородження всіх без виключення лауреатів ювілейного сезону, окрім самих юних учасників чемпіонату Волині у чотирьох вікових групах, котрі вже встигли отримати кубки, дипломи, медалі та подарунки від організаторів першості.

Отже 5 квітня у четвер в приміщенні арт-кафе «Стоп Кадр», що знаходиться на першому поверсі КРЦ «Адреналін Сіті» о 18.00 розпочнеться урочистість з приводу вшанування номінантів в індивідуальних та командних змаганнях сезону. Свої призи та нагороди четвергового вечора отримають призери чемпіонатів Волині серед жінок та ветеранів віком 35 років і старші. Ну і звичайно свої призи отримають кращі бомбардири, голкіпери та гравці всіх без виключення ліг Чемпіонату Волині з футзалу, а за ними і команди-призери Регулярної першості ювілейного сезону та Абсолютні чемпіони області у семи лігах.

Також буде проведено невеличку установчу нараду по найближчим календарним планам АМФВ, що пов’язані із змаганнями та турнірами у міжсезоння. На порядку денному черговий розіграш Корпоративної ліги Луцька, затвердження орієнтовних дат проведення чемпіонатів Волині серед дорослих, дітей, ветеранів та жінок на відкритих майданчиках, а також формат відкритого чемпіонату Луцька, що стартуватиме на початку осені.

До початку нагородження буде опублікований черговий поточний Рейтинг всіх без виключення футзальних клубів Волинської області, з огляду на який формуватимуться склади ліг у сезоні 2018/2019.

У четвер на 18.00 запрошуються всі охочі. Дрес-код на захід європейський ( без спортивних костюмів, але й без краваток)). Вхід вільний. Прохання не запізнюватися.