IL GRANDE FINALE. Анонс футзального уік-енду

Незважаючи на таку собі футбольність заголовка, вивіска вихідних на «Арені Спорт» не потребуватиме особливих представлень – команди просто визначатимуть абсолютних чемпіонів області у семи лігах обласної футзальної першості.

 

«Ковель-Волинь» та «Надія» - звичайно ж, це протистояння приверне левову частку уваги волинських любителів футзалу. І якраз тут і не треба особливо згадувати про історію протистоянь цих титулованих колективів – цього року підопічні Романа Бірука ніяк не хочуть зупинятися на своєму «крейсерському» шляху, а чинних аматорських чемпіонів області та України двічі упевнено переграли у кваліфікації та «регулярці». Тому не надто важко припустити, що на обласному рівні цей виклик буде для «Надії» найбільш серйозним за роки її домінації у волинському футзалі. Ну а сильнішого, як завжди, визначать лише самі ігри.

Млинівська «Вілія» та колківські «Екоресурси» перевернули з ніг на голову усі розклади Вищої ліги: перші не залишили шансів Луцьку (у вигляді «Динамо») та Ківерцям, другі – у статусі «андердогів» добряче «пройшлися» по двох горохівських колективах. За два роки особистих протистоянь у регулярних першостях «вишки» ці команди обмінялися перемогами, тому й зараз визначити фаворита пари – невдячне заняття. Ніхто й не здивується, якщо абсолютного чемпіона у другому за рангом дивізіоні чемпіонату області визначить ще один триматчевий трилер…

У фіналі Першої ліги зустрінуться дві команди, які, поклавши руку на серце, й були найсильнішими у регулярному чемпіонаті – «Ласка» та «ТТІ Шахтар». Поразку в чемпіонському матчі «регулярки» (1:4) «зелено-чорні» навряд чи забули. Хоча, можливо, й зробили відповідні висновки та відшукали необхідні козирі на майбутні вихідні. У будь-якому випадку, битва класу команди Олександра Антонюка та неймовірного ігрового характеру нововолинських хлопців обіцяє бути дуже цікавою.

«Сахарадо» таки «перестріляв» переможців регулярного чемпіонату Другої ліги з «Мар’янівки» та доволі несподівано вийшов до фіналу змагань. А за звання абсолютного чемпіона з «цукровими» змагатиметься ще одна команда-сенсація – «Топільно», яке зробило своєрідний «камбек» у серії проти «Теремно хліба». У очній зустрічі ще торік гору взяв саме луцький колектив – 3:2. Як буде цього разу?

«Рятівник» таки вимучив у серії пенальті з «Радивилівмолоком» прохід до фіналу Третьої ліги, у якій впевнено виграв регулярний чемпіонат. А суперниками «надзвичайників» на вирішальному етапі змагань стане видовищна «Бережанка», яка у нереальному гостросюжетному трилері забезпечила собі «хеппі-енд», витягнувши щасливий квиток у післяматчевій лотереї з «Респектом». Попри статус фаворита протистояння у луцького колективу, практика показує, що усі передматчеві розклади у плей-офф не грають ніякої ролі, тому «Рятівнику» буде непросто завойовувати майже єдине можливе для Луцька звання абсолютного чемпіона області.

«Майже» - тому що у Четвертій лізі триматчеве протистояння із «Шігірюмом» таки виграв «West Side». Щоправда, виграти титул буде архіважко – суперники з «Ласки-2» упевнено виграли тутешній регулярний чемпіонат та й взагалі після кваліфікації виграли усі свої поєдинки в усіх турнірах (а це, на хвилиночку, 13 перемог поспіль). Чи зможуть «західняки» зупинити таку машину?

Ну а у П’ятій лізі, за законами жанру, зустрінуться дві перші «сіяні» команди напередодні плей-офф. «Духче» добряче намучилося у півфінальній серії з «Tatrafan», однак до поєдинку проти МФК «Горохів» ці хлопці повинні бути готовими, тим більше, що поєдинок регулярного чемпіонату завершився саме на їх користь (3:2). Як буде цього разу?

«Комфорт-Сервіс» у першості ветеранів уже без турнірної мотивації гратиме проти лідерів з «Володимирівки». На перемогу Сергія Піддубного та його команди у цьому протистоянні тишком-нишком сподіватимуться конкуренти першої команди таблиці – «Зимне» та «КС-Ветеран», які одразу ж гратимуть між собою. «Володимирівка» окрім цього ще й зіграє перенесений поєдинок проти «ДжеРоста», а у завершальному матчі останні зустрінуться з «Ярдом».

Таким цікавим, захоплюючим та вирішальним буде черговий футзальний уік-енд на «Арені Спорт». Тому відходимо від жіночого свята, з яким, до речі, Асоціація футзалу Волині вітає усіх наших життєвих натхненниць, та йдемо на фінали – там буде по-справжньому гаряче!

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотооглядиматчівпідписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустітьсвоєвідео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

10 березня (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 ФіналІ. П’ята ліга. Плей-офф

14.30                   МФК Горохів –ФК Духче

 

Фінал І. Четверта ліга. Плей-офф

15.30                   WestSide – Ласка-2

 

Фінал І.  Третя ліга. Плей-офф

16.30                   Бережанка – ФК Рятівник

 

Фінал І. Друга ліга. Плей-офф

17.30                   ФК Топільно – Сахарадо

 

Фінал І. Перша ліга. Плей-офф

18.30                   ТТІ Шахтар –Ласка ДжеРост

 

Фінал І. Вища ліга. Плей-офф

19.30                   Вілія Млинів – ЕкоресурсиКолки

 

Фінал І. Суперліга. Плей-офф

20.30                   Надія – ФЦ Ковель-Волинь

 

 

11 березня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 Фінал ІІ. П’ята ліга. Плей-офф

14.30                   ФК Духче – МФК Горохів

 

Фінал ІІ. Четверта ліга. Плей-офф

15.30                   Ласка-2 –WestSide

 

Фінал ІІ. Третя ліга. Плей-офф

16.30                   ФК Рятівник – Бережанка

 

Фінал ІІ.  Друга ліга. Плей-офф

17.30                   Сахарадо – ФК Топільно

 

Фінал ІІ. Перша ліга. Плей-офф

18.30                   Ласка ДжеРост – ТТІ Шахтар

 

Фінал ІІ. Вища ліга. Плей-офф

19.30                   ЕкоресурсиКолки –Вілія Млинів

 

Фінал ІІ. Суперліга. Плей-офф

20.30                   ФЦ Ковель-Волинь – Надія

 

 

МАЙДАНЧИК №1

 13-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

15.00                   Ярд – ДжеРост

16.00                   Володимирівка – Комфорт-Сервіс

17.00.                  Зимне – КС-Ветеран

18.00                   Володимирівка – ДжеРост