Жеребкування Кубків. Усе цікаве попереду

 12 лютого у спорткомплексі «Адреналін» на майданчику «Арена спорт» відбулося жеребкування чотирьох кубків волині серед дорослих та дитячого розіграш у віковій категорії U-11. Історія змагань уже має свої щасливі та драматичні поразки та перемоги, але найцікавіше – попереду.

 

Відтак із легкої руки голови Жіночого комітету АМФВ Дмитра Голоскокова діти 2007-2008 років народження дізналися свій нелегкий шлях до завітного кубку на стадії 1/8 фіналу, а от чемпіон та віце-чемпіон U-11 уже чекатимуть своїх суперників у півфіналі!

Кубок Волині у віковій категорії U-11

1/8 фіналу

Пари

Господарі

Гості

А

Вілія (Млинів)

Олімпія (Луцьк)

В

ЖФК Легіон (Луцьк)

ДЮСШ (Любомль)

С

ДЮСШ №2 (Луцьк)

Адреналін08 (Луцьк)

D

Юніор-Мідас (Луцьк)

Адреналін07 (Луцьк)

 

1/4 фіналу

Пари

Господарі

Гості

1 А-С

 

 

2 В-D

 

 

 

1/2 фіналу

Пари

Господарі

Гості

1

Волинь08 (Луцьк)

 

2

ДЮСШ (Маневичі)

 

 

У дорослих баталіях все набагато простіше. Пройшовши нелегкий шлях жереб звів самих сильних кубкових акул у непрості пари.

 

Кубок Мрії із досвідчених рук тренера дитячої футзальної команди «Юніор-Мідас» Юрія Павельчука отримав наступні пари:

Колос-2 – Юність Переспа

ФК Волинь U-16 - ФК Духче 

 

У Кубку Прогресу поміряються силами непрості суперники, котрі зуміли пробитися до півфіналу:

Бережанка – Шігірюм

Ласка-2 – FC Respect

 

Кубок АМФВ цього року стовідсотково матиме нового чемпіона, адже минулорічний володар підвищився у класі:

Neris-Авангард – ФК Мар’янівка

ХФК Фіміам – Олімпія

 

У найпотужнішому «кубковому дивізіоні» розгорілася своя інтрига:

Мідас – Надія

ФЦ Ковель-Волинь – Динамо

 

Варто зауважити, що у всіх кубках є свої «особливі» фактори… У Кубку Волині жереб розподілив команди по лігам: вищоліговий «Мідас» випробовуватиме на собі міць Чемпіона Волині, Чемпіона АФЛУ, володаря Кубку Волині, міцного і досвідченого горішка із Хоріва – «Надію». Ще один представник Вищої ліги «Динамо» завітає в гості до цьогорічного «локомотива», котрого у цьому сезоні ще ніхто не зумів зупинити – ФЦ «Ковель-Волинь». Фактор рідного поля, своїх уболівальників додає цьому матчу свою окрасу, проте у динамівців є досвід виступів у місті Залізничників…

 

У кубку АМФВ також пари із різних ліг… Скромний але бойовий колектив Олександра Терещука набрав достойних хід у чемпіонаті, тому проти «Олімпії» із Княгенінка продемонструє достойний футзал… Команда-боєць «Neris-Авангард» зустрінеться із не менш епатажною та видовищною бойовою машиною Сергія Магери.

 

У Кубку Прогресу жереб також звів команди із різних ліг… «Бережанка» матиме справу із прогресуючими хлопцями із Прилуцького, натомість досвідчений колектив із Боратина перевірить на міцність новачка змагань - «FC Respect».

 

І лише у Кубку Мрії команди добре знають можливості один одного…

Молоді вихованці Олександра Антонюка мають змогу дати ще один бій гравцям із Духчого, причому попередній поєдинок завершився потужною перестрілкою 6:3 на користь досвідченіших…

А минулорічний лідер П’ятої ліги посперечається за фінальну путівку із дублерами із міста Ківерці. Попередня зустріч завершилася 7:6 на користь біло-зелених.

 

Усі пари порадують глядачів видовищним футзалом, адже до омріяного кубку залишається лише два кроки. А от хто підійде до кубкових баталій у кращій формі – покаже час, адже радувати своєю грою футзалісти будуть у Міжнародний жіночий день 8 березня.

 

Відео жеребкування - https://www.facebook.com/futsalvolyn/