АМФВ виходить із відпустки

Уже незабаром старт ювілейного десятого сезону з футзалу 2017-2018. Традиційно АМФВ розпочинає із підготовчих турнірів. Цьогоріч запланований «Кубок «Волинської газети» (30 вересня – 1 жовтня), «Ярмарок футзалу» (орієнтовно 28-29 жовтня) та «Дитячий ярмарок футзалу»  (кінець  жовтня). А старт чемпіонату Волині відбудеться у середині листопада.

 

Вже дев’ятий раз у вересні кожного року редакція популярного тижневика «Волинська газета» спільно з ВОЦФЗН «Спорт для всіх» та АМФВ збирає любителів футзалу на традиційний турнір «Кубок «Волинської газети».

30 вересня – 1 жовтня у спорткомплексі «Арена Спорт» (КРЦ «Адреналін Сіті», вул. Карбишева, 1) на футзальний вік-енд планується зібратися близько двох десятків аматорських колективів з області та інших міст України, аби поборотися за головний трофей та звання переможця. Нагадаємо, що минулого року чемпіонський титул здобув колектив із Житомира «ІнБев».

 

Перед стартом основної частини офіційного сезону АМФВ 2017/2018 Кубок часопису може стати непоганою перевіркою власних сил. Також результати виступу волинських команд, які беруть участь у чемпіонаті області, будуть враховуватися у підсумковому рейтингу під час формування ліг. Отже, кожна гра якоюсь мірою має стати важливою для кожного колективу.

 

Запрошуємо команди та вболівальників до участі в турнірі, адже організатори подбали про призи та подарунки для кращих із кращих у всіх номінаціях, у тому числі і групи підтримки. Партнерами турніру виступають Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ТМ «Gera», ПАТ «Радивилівмолоко» та футбольний магазин football.lutsk.ua.

Подробиці за телефонами: 066-187-70-50 та 097-105-04-68 (Руслан Корпош).

 

П О Л О Ж Е Н Н Я

про проведення ІХ обласного фестивалю з міні-футболу

серед аматорських чоловічих команд на кубок «Волинської газети»

 

І. Мета та завдання

  1. Залучення населення до рухової активності та занять фізичною культурою і спортом.
  2. Пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля громадських організацій та протистояння шкідливих звичок у суспільстві.
  3. Розвиток аматорського міні-футболу в області.
  4. Зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами та визначення кращих аматорських команд.

 

ІІ. Термін та місце проведення

ІХ обласний фестиваль з міні-футболу серед аматорських команд на кубок «Волинської газети» (далі – Фестиваль) відбудеться 30 вересня – 1 жовтня 2017 року в місті Луцьку у СРК «Адреналін» (вул. Карбишева, 1).

Прибуття команд – до 08.30 год.

Початок змагань  – о 9.00 год.

 

ІІІ. Керівництво та організація

Загальне керівництво з організації та проведенню Фестивалю здійснює Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Асоціація міні-футболу Волині та редакція обласної громадсько-політичної газети «Волинська газета».

Безпосередня відповідальність за проведення Фестивалю покладається на головну суддівську колегію.

 

  1. Учасники Фестивалю

До участі у Фестивалі допускаються всі бажаючі аматорські команди, учасники яких не мають протипоказань до занять фізичною культурою та спортом. В складі команди мають право приймати учать особи (вік 14 років і старші), які мають статус аматора.

Статус аматора не може бути наданий гравцю, який на момент проведення Фестивалю: має контракт з будь-яким футбольним або футзальним клубом, а також приймає участь у чемпіонаті України.

Потрібно подати заявковий лист у електронному та віддрукованому вигляді в двох примірниках, завіреного керівниками команди та печаткою лікаря (у склад команди входить не більше 12 гравців та 2 офіційних осіб).

До заявкового листа команди-учасниці Фестивалю в обов’язковому порядку вноситься контактний телефон та електронна адреса представника команди.  

Неправильно оформлений заявковий лист не приймається.

При виявленні гравця, якого невірно заявлено з вини керівництва команди-учасниці гравцю забороняється виступати за дану команду до з’ясування всіх обставин.

Розгляд і вирішення усіх суперечливих питань, які виникають між командами, офіційними особами, футболістами, здійснюються виключно під юрисдикцією Комітету з проведенню змагань.

 

  1. Умови проведення Фестивалю

Фестиваль проводяться за загальноприйнятими правилами гри у футзал, адаптованими до місцевих умов. Система розіграшу визначається суддівською колегією спільно з оргкомітетом фестивалю, після реєстрації команд.

Тривалість гри два тайми по 10 хв. з 3 хвилинною перервою.

М’яч воротарем вводиться у гру руками з меж свого карного майданчику по всій довжині поля. При виконанні вільних та штрафних ударів відстань до «стінки» – 5 метрів. Кількість замін під час матчу необмежена.

Усі команди повинні виступати в однаковій спортивній формі з постійними номерами. Всі матчі граються футбольним м’ячем (розмір №4).

 

  1. Безпека та підготовка місць проведення Фестивалю

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.1998 № 2025 “Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення масових спортивних та культурно-видовищних заходів”:

  • підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;
  • власник спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати до робочої комісії акт про готовність до проведення змагань.

При невиконанні вимог суддівської колегії та при порушенні техніки безпеки на спортивних змаганнях команда дискваліфікується до кінця змагань.

Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність, передбачену законодавством України.

 

VІІ. Медичне забезпечення

Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря обов’язкова на змаганнях усіх рівнів. Лікар залучений до змагань входить до складу суддівської колегії на правах заступника головного судді. Усі його рішення в межах його компетенції обов’язкові для учасників, суддів, організаторів. Лікар подає в організаційний комітет або суддівську колегію план медичного забезпечення спортивного заходу та звіт після його закінчення.

Кожен дорослий учасник змагань несе персональну відповідальність за стан свого здоров’я та адекватність своїх дій. Відповідальність за безпеку дітей під час заходу несуть представники команд.

Організатори змагань рекомендують мати на кожного учасника індивідуальні страхові поліси.

 

VІІІ. Визначення переможців

За перемогу в поєдинках Фестивалю команді нараховується три очки, за нічию – одне очко, за поразку очки не нараховуються.

У випадку рівності очок у двох або більше команд перевагу отримають команди, які в іграх між собою (очних зустрічах) мають кращі показники: 

а) кількість набраних очок;

б) більша кількість перемог; 

в) краща різниця забитих і пропущених м'ячів; 

г) більша кількість забитих м'ячів.

У разі рівності показників вказаних вище, перевагу отримають команди які в усіх матчах мають найменшу кількість балів за попередження та вилучення (попередження – 1 бал, вилучення - 3 бали).

          У матчах фінальної частини переможець визначається за більшою кількістю забитих м’ячів в основний час. У випадку нічиєї, призначається серія пенальті.

 

ІX. Фінансування

          Витрати, що пов’язані з організацією та проведенням Фестивалю здійснюються за рахунок кооперування коштів:

- Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» забезпечує придбання кубків, медалей, грамот та дипломів;

- редакція обласної громадсько-політичної газети «Волинська газета» та Асоціація міні-футболу Волині забезпечують оплату роботи суддівської колегії та лікаря, придбання кубків та призів.

          Проїзд, харчування та проживання учасників Фестивалю за рахунок коштів організацій, що відряджають.

 

  1. Нагородження

Переможці та призери Фестивалю нагороджуються грамотами, дипломами, медалями, кубками, цінними призами від організаторів та спонсорів.

 

ХІ. Порядок і термін подання заявок

               Перед початком Фестивалю представники команд подають до мандатної комісії:

- іменну заявку (Додаток №1) завірену керівником громадської організації (у разі відсутності – капітаном команди), лікарем та медичною установою;

- гравцям при собі мати документи, що засвідчують особу.

Команди та учасники Фестивалю, документи яких не відповідають вищевказаним вимогам цього Положення, до змагань не допускаються.

У разі відсутності дозволу лікаря учасник стартує під власну відповідальність, з письмовим підтвердженням. (Додаток 2)

 

Увага! Попередню заявку на участь у Фестивалі слід надати в оргкомітет змагань до 28 вересня 2016 року.

Контактна особа: Руслан                 066-187-70-50

                                                                   097-105-04-68

E-mail: rus.lutsk@gmail.com

 

 

 

Дане положення є офіційним запрошенням на Фестиваль


 

ЗОБОВ’ЯЗАННЯ

 

учасника ІХ обласного фестивалю з міні-футболу серед аматорських чоловічих команд на кубок «Волинської газети»

 

м. Луцьк, 30 вересня – 1 жовтня 2017 року

Я, __________________________________________________________,

учасник команди від ________________________________________________

Страховий поліс компанії____________________________________________

№_______________ дійсний від _____________________ до ______________.

Добровільно беру участь у зазначеному Фестивалі, з правилами проведення

ознайомлений і згоден.

Зобов’язуюсь:

  1. дотримуватись правил техніки безпеки на воді та на суші;
  2. дотримуватись встановлених правил і норм проведення Фестивалю;
  3. бути толерантним, чесним, поважати людську гідність;
  4. виконувати розпорядження організаторів та суддів Фестивалю;
  5. не обговорювати рішення головного судді у разі виникнення спірних питань;
  6. нести особисту відповідальність за власне життя та здоров’я під час проведення Фестивалю;
  7. не заперечувати щодо використання фото та відео матеріалів, зроблених під час Фестивалю;

У випадку не виконання мною цього зобов’язання претензій до

організаторів Фестивалю  не маю.

 

 

 

 

«30 вересня – 1 жовтня» 2017 р.                                    _______________ (підпис)


Додаток 1

ЗАЯВКА

на участь в ІХ обласному фестивалі з міні-футболу

серед аматорських чоловічих команд на кубок «Волинської газети» у 2017 році

команди ______________________________________________________

(назва команди)

п/п

Прізвище, ім’я та по-батькові (повністю)

День, місяць,

рік народження

Амплуа

№  гравця

Дозвіл лікаря
(підпис та печатка лікаря)

1.       

 

 

 

 

 

2.       

 

 

 

 

 

3.       

 

 

 

 

 

4.       

 

 

 

 

 

5.       

 

 

 

 

 

6.       

 

 

 

 

 

7.       

 

 

 

 

 

8.       

 

 

 

 

 

9.       

 

 

 

 

 

10.   

 

 

 

 

 

11.   

 

 

 

 

 

12.   

 

 

 

 

 

 

Офіційні представники команди:

 

Прізвище, ім’я та по-батькові (повністю)

День, місяць,

рік народження

Контактні дані (мобільний, електронна пошта)

1.

 

 

 

2.

 

 

 

 

________________________________               М.П.              _____________

                                                     (лікар)                                                                                                                                                                                                              (підпис)

________________________________                                  _____________

                                   (представник)                                                                                                                         (підпис)