Старт футзального літа

На вулиці вирує літо. І навіть дощі в не в змозі зіпсувати настрій прихильникам улюбленої пори року для більшості волинян. Відкриті майданчики в фаворі у любителів міні-футболу, котрі під час літніх канікул між футзальними сезонами продовжують боротися за спортивні трофеї у різних турнірах. Хіба що Корпоративна ліга Волині залишається вірною канонам правил гри та рекомендацій фахівців, продовжуючи двоколову першість на покриттях для ФУТЗАЛУ.

У понеділок очна зустріч лідерів «корпоративки» в рамках 7-го туру визначила одноосібного лідера ліги. Перемога «Модерн Експо» з рахунком 3:0 над колективом «Мотор» практично дала зелене світло господарям майданчика до корпоративного Олімпу. Зупинити «модернівців», котрі набрали гарної ходи за три тури до фінішу буде дуже важко.

У двох чергових поєдинках сьомого туру навіть стовідсоткові очкові здобутки (нагадаємо, що команди в кожній грі розігрують додатковий бал у серії обов’язкових післяматчевих пенальті) не дозволять наздогнати конкурентам навіть «Мотор». Проте боротьба за призові місця КЛВ саме цього вік-енду розгорнеться з новою силою. В СК «Арена Спорт» вболівальники зможуть підтримати своїх улюбленців вечірньої пори в суботу та неділю.

Як співалося у пісні, не старіють душею ветерани, котрим в неділю доведеться зіграти чергові матчі 7-го та 8-го турів чемпіонату серед спортсменів віком 35 років і старші. Безумовно центральним поєдинком ігрового дня у військовому ліцеї стане зустріч між командами-лідерами  «Ветеран-Лучеськ» та «Володимирівка». Двобій розпочнеться о 15.00, а далі зіграють конкуренти, які мають змогу втрутитися у боротьбу за медалі найвищого ґатунку.

Особливого шарму футзальним вихідним додає старт вже третього розіграшу літнього турніру «Співдружність», що відбудеться на майданчиках військового ліцею в двох лігах. Шістнадцять колективів аматорів у суботу зіграють свої перші поєдинки, розпочавши турнірні перегони популярного змагання.

 

Календар

27 травня (субота)

Центральний майданчик

7-й тур. Корпоративна Ліга Волині

19.30  Tatrafan Film – Торчин

20.30  Приват – Теремно Хліб

 

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

1-й тур. Співдружність. Вища ліга

17.00  Мідас – Бешкетники

18.00  Теремно Хліб – Торпедо

19.00  Козаки – Спартак

20.00  Бренд Груп – Мотор

 

Майданчик №2

1-й тур. Співдружність. Перша ліга

17.00  Радивилівмолоко – Стадіум

18.00  Рятівник – Сахарадо

19.00  Бережанка – Ромстал

20.00  West Side – Олімп

 

22 травня (неділя)

Центральний майданчик

8-й тур. Корпоративна Ліга Волині

17.00  Tatrafan Film – Модерн-Експо

18.00  Теремно Хліб – Торчин

19.00  Приват – Мотор

 

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

7-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

15.00  Володимирівка – Лучеськ-Ветеран

16.00  Ярд – Метеор

17.00  Лучеськ-Ветеран – Колос

8-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

18.00  Володимирівка – Метеор

19.00  КС-Ветеран – Колос