КДК. Невтішні новини

 

Як то часто буває у травневі числа, деяким командам важко встигати осягути усе.

Можливо через загруженість на великому футболі чи по іншим причинам, але інколи команди не з’являються на матчі футзального чемпіонату, тому контрольно-дисциплінарному комітету не залишається іншого виходу, як діяти у рамках Дисциплінарних правил. Цього тижня у КДК також був привід для зібрання:

 

1. Слухали:

На календарний матч шостого туру Чемпіонату Луцька 7 травня 2017 року «Бренд Груп» - «Динамо», команда «Динамо» не з’явилася на гру.

Вирішили:

Уважно розглянувши протокол матчу та рапорт делегата матчу КДК постановив:

Зарахувати команді «Динамо» технічну поразку 0:5 та позбавити її трьох очок у загальній турнірній таблиці, а команді «Бренд Груп» зарахувати технічну перемогу 5:0 та нарахувати три очки у турнірну таблицю.  Також команда «Динамо» повинна сплатити ГОВ згідно Дисциплінарних правил АФМВ п. 10.1.

 

2. Слухали:

Після календарного матчу другого туру Чемпіонату Волині серед ветеранів 36+ 7 травня 2017 року «Володимирівка» - «Зимне», команда «Зимне» не з’явилася на наступну гру та знялася із змагань.

Вирішили:

Уважно розглянувши фото-відеоматеріали та рапорт делегата матчу КДК постановив:

Анулювати матч «Володимирівка» - «Зимне» та не враховувати даний матч та події, що мали місце на полі, до загального заліку чемпіонату. Команду «Зимне» дискваліфікувати та призначити  ГОВ згідно Дисциплінарних правил АФМВ п. 10.1.