Перший Дитячий Чемпіонат фінішував. Календар!

 

 

Ось і пролетів перший футзальний чемпіонат Волині серед дітей. Багато в чому були проблеми, протиріччя та непередбачувані ситуації, але ми бачимо над чим потрібно попрацювати у майбутньому.

 

Підводячи підсумки сезону варто віддати належне деяким тренерам, котрі у свої вихідні не сиділи вдома на дивані, а віддавали свої серця та емоції діткам на боковій лінії ігрового поля у СРК «Адреналін». Респект і натхнення на майбутні змагання!!!

 

Отож, у наймолодшій віковій групі U-7 брало участь чотири команди.

Золоті нагороди та Кубок U-7 у важких боях вибороли підопічні Романа Кузьміча – «Адреналін10».

Срібло у команди Юрія Павельчука – «Юніор-Мідас». Перший футзальний клуб дитячого спрямування багато уваги приділяє саме цьому виду спорту, тому майбутні перемоги у них ще попереду.

Бронзу у запеклих протистояннях вистраждали новачки у футзалі представники «Лаккі Тім». Під чітким керівництвом Олега Марціва та за сприяння президента Ігоря Случика цей клуб, у майбутньому, ще нав’яже свій стиль гри!

 

У віковій категорії U-9 золотий дубль зробила молода та амбітна команда Олександра Лисенка – «Адреналін09».

Гідними суперниками та одвічними переслідувачами фінішували слідом на другій сходинці «Волинь09». Тандем Віктор Попко та Олександр Ярмощук виховують гідне підростаюче покоління для основного футбольного клубу Волині.

Бронзовими стали вихованці Юрія Павельчука із клубу "Юніор-Мідас", котрі випередили "Волинь09-2" за одатковими показниками!

 

У віковій категорії U-11 також золотим дублем відзначився тренер Олександр Лисенко, на цей раз із клубом «Адреналін06». Молоді вихованці демонструють достойну гру та в майбутньому, можливо, із честю зможуть захищати Волинь на Всеукраїнських змаганнях.

І знову основними переслідувачами були представники ФК Волині 2007 р.н., проте на цей раз «Волинь07-2» стала срібною, а «Волинь07» - бронзовою. Олег Федюков та Анатолій Чиж мають достойних вихованців, котрі здатні боротися за найвищі нагороди не тільки у футзалі, а й у великому футболі.

 

Найстарші представники серед дітей U-13 можуть похизуватися уже розумінням цікового та захоплюючого виду спорту, адже усі три призові сходинки зайняли три різних клуби із однаковою кількістю набраних очок. І тільки за додатковими показниками вдалося розставити молодих футзалістів по полицям.

Золоті нагороди завдяки кращій різниці забитих та пропущених м’ячів вибороли представники ФК «Волині05». Підопічні Альберта Мікояна та Романа Степанова у майбутньому мають потенціал поповнити ряди молодіжних, а можливо і основного складу основної команди Віталія Кварцяного.

Другу сходинку і срібні нагороди чемпіонату закріпили молоді вихованці Олега Шахраюка із ФК «Олики». Спритні та тактично підковані футзалісти вже у майбутньому сезоні можуть підсилити основну команди із Ківерцівського району.

Бронзові нагороди дісталися підопічним Андрія Шевчука із ДЮСШ Маневичі. Не по рокам стабільну гру демонструють молоді вихованці Півночі Волині, можливо саме в цій команді підростає майбутній Тимощук, Федецький чи Михалик?

 

Кубкові баталії у цій віковій групі ще не завершилися. Саме цієї неділі визначиться володар Кубку U-13, але точно відомо що це буде хтось із пари «Волинь05» - «Волинь05-2». Найвірогіднішими є шанси саме у першої команди, адже від звитяги у турнірі їх відділяє лише одна перемога.

 

Також хочеться відзначити, що керівництвом АМФВ призначено дату віншування переможців та призерів першого Чемпіонату Волині серед дітей. Церемонія намічена на 9 квітня у неділю. Детальніше буде повідомлено на сайті після закінчення Елітного фіналу АФЛУ у Луцьку.

 

Майданчик №1

26 березня (неділя)

12-й тур Чемпіонату Волині серед дітей

Кубок U-9

U-13 BOX 1

11.00 ФК Олика – Волинь05-2

11.40 Волинь05 – Волинь05-2

U-13 BOX 2

12.20 Штурм К – Адреналін05

13.00 Адреналін05 – Адреналін05-2