Графік ігор. Відходимо від свят – повертаємося до футзалу!

Після усіх трьох святих вечорів, а також «затравки» у вигляді «Різдвяної коляди» та кубкових протистоянь, майбутнього уік-енду до столу волинських шанувальників футзалу повертається основна страва – матчі чемпіонату області. Регулярна першість усіх восьми ліг ще до Нового року впевнено «перевалила» через свій екватор, і тепер команди будуть робити вирішальні кроки для розподілу місць у турнірних таблицях напередодні раунду плей-офф.

         У Суперлізі уже після четвертого туру дещо виділилось тріо лідерів, однак вже цього тижня ситуація може відчутно змінитися. Розпочнеться усе із зустрічі добре знайомих та навіть дружніх команд (які нерідко виступали й під одним брендом) – «Вотрансу» та «ЛСТМ». Напередодні ці колективи по-різному зіграли у першому раунді Кубка Волині. Втім, можна не сумніватися, що «будівельники» зроблять усе для того, аби виправити хитке становище у елітному дивізіоні і, тим самим, дещо загальмувати переможну ходу суперників.

         Будь-якою осічкою переслідувачів готові скористатись чинні чемпіони області з хорівської «Надії» - вони будуть грати проти «Вілії». А вже після них на майданчик спорткомплексу «АренаСпорт» вийдуть сусіди у турнірній таблиці - «Ковель-Волинь» намагатиметься завдати першої у сезоні поразки «Волиньагротеху» й разом з тим зайняти місце лучан у трійці лідерів чемпіонату. Не обійдеться і без матчів у Ковелі: саме на домашньому паркеті місцевий «Шанс-Авто» закриватиме програму туру у поєдинку проти «Торпедо», який продовжує погоню за першими заліковими пунктами цього сезону.

         У Вищій лізі серед лідерів – цілий квартет команд. Приєднатися чи просто підійти ближче до цього квартету спробує млинівська «Вікторія». Минулорічні переможці першої ліги попередні чотири матчі провели якраз проти чотирьох лідерів і тепер розраховують на більше набраних очок: цього разу вони відкриватимуть тур вищої ліги у матчі з «Екоресурсами Волинь».

         Уже після матчів Суперліги на глядачів чекатимуть дві лідерські «заруби» другого за рангом дивізіону: «Кураж» зіграє проти «ПАККО», а ще один представник Горохова – «Агропродукт» - доводитиме випадковість поразки від «Екоресурсів» напередодні Нового року у матчі проти «Надії-2». Ну а на завершення туру нарешті розживеться (чи розживуться) заліковими пунктами хтось з луцьких команд «Вікторія» та «Нова лінія». Як показує практика, битви аутсайдерів частенько бувають навіть більш цікавими, аніж матчі лідерів, тому й тут буде на що подивитися.

         Серед асортименту Першої ліги слід виділити поєдинок двох поки що найкращих команд дивізіону – «Олімпії» та «Динамо», яке поки підтримує шалений переможний темп. Їх головний конкурент – «Теремно хліб» - спробує здобути три очки у протистоянні з аутсайдерами з «Бренд груп», а «Камаз-Агро» - відігратись у матчі проти «ДжеРоста» за поразку у Кубку АМФВ.

         У Другій лізі також сформувалась четвірка команд, які відчутно відірвалися від інших у таблиці. Дві з них – «Стелла» та «Авангард-040» - цього тижня виявлять сильнішого у очному протистоянні. Поразкою будь-кого з конкурентів уже готові скористатись гравці «Володимирівки» та «Зимного», які гратимуть проти «Агромата» та «Мар’янівки» відповідно.

         А відкриватимуть футзальний уік-енд на центральному майданчику «Арени Спорт» матчі Третьої ліги. Лідери дивізіону з «Олики» зіграють проти другої команди «Вотрансу», а «Нововолинськ» після першої поразки у чемпіонаті протистоятиме «Топільному», яке провело один з найгучніших трансферів зими, підписавши з Суперліги Петра Шелеста. Уже ввечері у матчі-закритті ігрової суботи «Рятівник» спробує врятувати світ від розлюченого за поразку в Кубку Прогресу «Метеора».

         У рамках Четвертої ліги продовжиться сага з протистоянням лідерів цього дивізіону – «Лучеська» та «Забіяки». У першому раунді Кубка Прогресу лише у серії післяматчевих пенальті сильнішими були другі. Тож останній матч ігрової неділі обіцяє бути не менш цікавим та безкомпромісним. А помінятися місцями з цими командами уже цього туру мають шанси млинівська «Юність» та «Бережанка» з Горохівського району.

         Лідери П’ятої ліги – «Юність» з Переспи, «Любарт» та «Фіміам» - цього туру відпочинуть одне від одного та намагатимуться здобути максимум очок у матчі проти команд, які знаходяться нижче у таблиці.

         Беззаперечну переможну ходу команди «Westside» у Шостій лізі спробує перервати «Мілан», а у випадку перемоги «Привата» над «Волиньсталлю» усього за «Ярд» до другого місця знаходиться «Hudson».

         Крім цього, вже традиційно вихідні подарують багато цікавих протистоянь дитячих команд. Тож запрошуємо усіх поціновувачів футзалу до «Арени Спорт» - не пошкодуєте!!!

Графік матчів чемпіонату Волині

21 січня (субота)

5-й тур Регулярної першості

Центральний майданчик

Третя Ліга

10.30 ФК Олика – Вотранс-2

11.30 Модерн-Експо - Козаки

12.30 Нововолинськ – Топільно

Вища ліга

13.30 Вікторія М – Екоресурси

Суперліга

14.30 ЛСТМ – Вотранс

15.30 Надія – Вілія

16.30 Волиньагротех - Ковель-Волинь

Вища ліга

17.30 Кураж - ПАККО

18.30 Надія-2 - Агропродукт

19.30 Вікторія Л – Нова лінія

Третя ліга

20.30 ФК Рятівник - Метеор

Ковельська ДЮСШ

Суперліга

18.00  Шанс-Авто - Торпедо

21 січня (субота)

4-й тур Чемпіонату Волині серед дітей

U-11

10.40  Юніор-Мідас - Адреналін06

U-13

11.20  Штурм Л – ФК Олика

5-й тур Регулярної першості

Шоста ліга

12.00 Волиньсталь - Приват

13.00 Дідичі - Tatrafan Film

П’ята ліга

14.00 Хорлупи - Любарт

15.00 Фіміам – Колос-2

16.00 Юність П – Шігірюм

17.00 ФК Луцьк - Торчин 

Шоста ліга

18.00 West Side – Мілан

19.00 Hudson – Ярд

 

 

22 січня (неділя)

5-й тур Регулярної першості

Четверта ліга

09.30 Бережанка - Штурм

10.30 Сахарадо – Атлетік

11.30 Луцьктепло – Юність М

Друга ліга

12.30 Агромат – Володимирівка

Перша ліга

13.30 Камаз-Агро – ДжеРост

14.30 Теремно Хліб - Бренд Груп

15.30 Олімпія - Динамо

16.30 Атлетик – Мідас

Друга ліга

17.30 Зимне - Мар’янівка

18.30 Колос – Олімп

19.30 Стелла - Авангард 040

Четверта ліга

20.30 Забіяка - Лучеськ

 

22 січня (неділя)

4-й тур Чемпіонату Волині серед дітей

U-7

10.00 Лаккі Тім – Юніор-Мідас

10.30 Адреналін10 – Адреналінчик

U-9

11.00 Старт – Волинь09

11.40 Юніор-Мідас – Волинь09-2

12.20 Адреналін09 Юнайтед – Олімпія

Відпочиває – Адреналін09

U-11

13.00 Адреналін06 Юнайтед – Олімпія

13.40 Волинь07-2– Волинь07

U-13

14.20 ДЮСШ Маневичі – Олімпія

15.00  Адреналін05 – ДЮСШ Маневичі

15.40 ФК Олика – Олімпія

16.20 Адреналін05 – Волинь05-2

17.00 Аденалін 05-2 – Волинь05

Відпочиває – Штурм Колки