Футзал у Ковелі та Луцьку. Графік ігор

Регулярний Чемпіонат Волинської області 2016/2017 тільки стартував, й аналізуючи видовищні та подекуди запеклі футзальні дуелі 1-го туру, цікаво що ж на нас буде чекати в наступному турі? Відповідь на це питання можна дати, лише уважно проаналізувавши графік ігор 2-го туру, який буде поданий нижче.

Своєрідною інтригою стане той факт, що ковельські вболівальники теж зможуть підтримати місцеві команди та оцінити таланти луцьких команд, що знаходяться за крок до омріяної перемоги. Минулорічні срібні призери Чемпіонату – «Ковель–Волинь» позмагаються із «Вілією». Ті ж ковельчани з «Шанс-Авто» мають навязати не менш напружену боротьбу з рівним собі суперником з Луцька – «ЛСТМ». Надіємось, що снігові замети не злякають справжніх поціновувачів хорошого футзалу й зберуть повні трибуни.

Тим часом, чемпіонська гонка буде продовжуватись в луцькому «Адреналіні». Тут у Суперлізі очікується видовищний футзал від пари команд «Волиньагротех» - «Вотранс» та «бойок» не менш досвідчених підопічних Анатолія Мищука проти своєрідних «філософів футзалу» - майстерної «Надії» з Хоріва.

 

У «вищолігових» перегонах в суботу зустрінуться між собою команди з ніжно-жіночими іменами: «Надія –2» та «Вікторія» з Млинова. Ще одна «Вікторія», але вже з Луцька створить конкуренцію у боротьбі за медалі для «горохівчан» з «Агропродукту».  Ще одна «розборка» чекає нас в матчі між «ПАККО» та командою будівельного супермаркету «Нової Лінії», що вже зустрічалися у фінальному поєдинку «Ярмарку футзалу». Отож, не дарма доля вирішила ще раз зіткнути ці команди «лоб у лоб». Тут ще явно не все вирішено!

«Першоліговики» помірятися силами зможуть вже у обідню пору неділі. Відкриють другий тур Першої ліги острожецький «Камаз-Агро» проти «маяківських греків» з амбітної «Олімпії». Ще один колектив, назва якого походить від грецької міфології складе конкуренцію не менш сильному луцькому супернику «Бренд Груп». Досвідчені «атлети» поміряються силами з підопічними Олександра Куця.

Від зустрічей Другої ліги, судячи по минулотижневих матчах,  знову доведеться очікувати запеклої боротьби на кожному метрі фут зального майданчику, бо навряд тут хтось збирається поступатись місцем в турнірній таблиці.

Досить рівні команди з Третьої ліги покажуть «вищий пілотаж» в суботу. Тут центральними будуть матчі між заводською командою «Модерн-Експо» та жителями «шахтарського» містечка Нововолинськ й другого «Вотрансу» та «падаючою зіркою» Юрія Гаврилюка.

Лише у суботу по-своєму поборються за звання кращих команди П’ятої та Шостої ліг.

Отож, хай не лякає футзального любителя сувора зимонька-зима! Усі мерщій на футзал!

 

10  грудня (субота)

2-й тур Регулярного чемпіонату Волині

 

СК «Арена Спорт» Центральний майданчик

Третя Ліга

10.30 Модерн-Експо – Нововолинськ

11.30 Рятівник – Топільно

12.30 Козаки - ФК Олика

 

Вища ліга

13.30 Кураж – Екоресурси

 

Суперліга

14.30 Волиньагротех – Вотранс

15.30 Торпедо – Надія

 

Вища ліга

16.30 Агропродукт - Вікторія Л

17.30 Надія-2 – Вікторія М

18.30 ПАККО - Нова лінія

 

Третя ліга

19.30 Метеор - Вотранс-2

 

Ковель. ДЮСШ

Суперліга

16.00 Ковель-Волинь – Вілія

17.00 Шанс-Авто – ЛСТМ

 

СК «Арена Спорт» Перший майданчик

Шоста ліга

12.00 Дідичі – Ярд

13.00 Приват - West Side

 

П’ята ліга

14.00 ФК Луцьк – Юність П

15.00 Хорлупи – Шігірюм

16.00 Торчин - Фіміам

17.00 Любарт - Колос-2

 

Шоста ліга

18.00 Волиньсталь – Hudson

19.00 Tatrafan Film - Мілан

 

 

11  грудня (неділя)

2-й тур Регулярного чемпіонату Волині

 

СК «Арена Спорт» Центральний майданчик

Четверта ліга

09.30 Забіяка – Атлетік

10.30 Штурм - Луцьктепло

11.30 Лучеськ - Юність М

 

Друга ліга

12.30 Зимне – Агромат

 

Перша ліга

13.30 Олімпія – Камаз-Агро

14.30 Бренд Груп - Мідас

15.30 Теремно Хліб – ДжеРост

16.30 Динамо - Атлетик

 

Друга ліга

17.30 Мар’янівка - Колос

18.30 Стелла – Володимирівка

19.30 Авангард 040 - Олімп

 

Четверта ліга

20.30 Бережанка – Сахарадо