Рішення виконкому – виграють всі

Вчора відбулося чергове засідання Виконкому АМФВ, на якому було розглянуто ряд важливих питань та затверджений Додаток до Регламенту.

На порядку денному першим обговорювалося питання щодо дитячого Чемпіонату області сезону 2016/2017. В першу чергу до Положення про вікові групи в компанію U-7, U-9 та U-11 була додана група U-13, в яку до речі заявки подали вже 8 команд. Формування решти груп продовжується і за планом змагання мають стартувати в середині грудня.

Згідно плану календарних змагань був затверджений проект Положення про фінальний турнір для чемпіонів районів Волинської області, що отримав назву «Ліга аматорів Волині» та має об’єднати кращі колективи з усіх куточків області, де проводяться районні змагання.

Також був затверджений Додаток до Регламенту чемпіонату Волинської області, що включив у себе пункт про час гри. Заслухавши представників Комітету з проведення змагань, щодо підсумків та напрацювань під час кваліфікаційного раунду Виконком прийняв рішення, що всі матчі чемпіонату Волинської області та Кубків будуть гратися виключно з чистим відліком часу. У Суперлізі, Вищій лізі, Першій лізі, Другій лізі, Кубку Волині та Кубку АМФВ 2 тайми по 13 хвилин, а в Третій лізі, Четвертій лізі, Пятій лізі, Шостій лізі, Кубку Прогресу та Кубку Мрії 2 тайми по 12 хвилин.

Ще одним з «технічних» питань засідання став пункт про обов’язкове фотографування команд перед матчами 1-го туру. Велике прохання до офіційних представників команд забезпечити максимальну явку своїх гравців на стартовий тур і з розумінням віднестися до цієї процедури без меседжів про «фарт», не бажання та інші «поважні» причини. Дякуємо за розуміння!

А ми ще раз нагадаємо, що вже у суботу всі команди гратимуть за відповідним чистим відліком часу. Не буде поблажок гравцям, у яких форма (манішки, гетри, футболки, номери і т.п.) не відповідає вимогам Регламенту та Правилам гри. Не забуваємо про вчасне заповнювання ігрового протоколу, ігрову дисципліну та повагу до оточуючих. Вдалої гри та міцного здоров’я!