У Луцьку більшає майданчиків для тренувань

Минулих вихідних матчами восьмого обласного турніру «Кубок «Волинської газети» офіційно стартував черговий 9-й футзальний сезон Волині. Напередодні основних стартів все більш актуальним стає питання щодо місць підготовки до футзальних перегонів. Певна кількість команд вже перейшла з вулиці до спорткомплексів та спортивних залів, яких традиційно ближче до зими серйозно бракує. Тому приємною новиною слід вважати відкриття нового спорткомплексу «Старт», що на вулиці Вахтангова (р-н Вишків).

Світлий та затишний зал днями відкрив свої двері для дітей та дорослих. Мультимайданчик дозволить грати не тільки у футзал, але й в волейбол та баскетбол. Дістатися до залу громадським транспортом напряму можна на маршрутному таксі №26А, або пішки від зупинок маршрутки №26 та кінотеатру «Промінь».

Замовити зал можна за телефоном: 050 526 42 40(Олександр)

Ще одним майданчиком для придбання ігрових навичок у футзалі має стати додаткова площа у СК «Арена Спорт» в РКЦ «Адреналін Сіті». На корті, що знаходиться праворуч від реконструйованого ролердрому буде розмічений зменшений майданчик для футзалу, котрий цілком підійде для улюбленої гри. Вечірній час вже активно «розбирають». Тому не кваптеся, а дзвоніть за телефоном: 066 299 66 46 (Дмитро)