«Тема-Волинь» вперше чемпіон

В історію міського футзалу вписано нове ім’я переможця. Вперше у Луцькому міні-футболі до вищої сходинки п’єдесталу пошани дістався колектив-дебютант – команда «Тема-Волинь». Команда рівно пройшла турнірною дистанцією, поступившись лише раз, і цілком заслужено стала чемпіоном. Вітаємо президента команди «Тема-Волинь» Заворотинського В.В. із перемогою та зичимо успіхів в інших змаганнях.

А до церемонії нагородження протягом двох днів відбувалися матчі заключного туру, що остаточно розставили місця у турнірній таблиці та визначили учасників розіграшу Кубка. Ще у вівторок ввечері «Теремно-Хліб» впевнено обіграв «Олімп» 4:1, а «Любарт» та «Стелс» подарували глядачам 11 гольових епізодів, зафіксувавши перемогу «стелсівців» з рахунокм 9:2.

У четвер в першому поєдинку «Фіміам» в напруженій боротьбі мінімально обіграв «West Side» - 2:1, а далі розпочалися «медальні» двобої. Команда «ДжерРост» аби претендувати на золоті медалі, мала обігравати «Бережанку», котра в свою чергу претендувала на «бронзу», та сподіватися на помилку фаворита у матчі «Тема-Волинь» - «Авангард 040». І колектив з вулиці Львівської з перших хвилин пішов у наступ, намагаючись вирішити тактичну задачу. Вже на 5-й хвилині кращий гравець турніру Роман Юлдашев відкрив рахунок. Проте після цього більше 30 хвилин вболівальники забитих м’ячів не побачили. На майданчику кипіли пристрасті, котрі були оцінені бригадою арбітрів в 7 жовтих та 2 червоні картки. А далі, коли пил «битви» розвіявся, «Дже Рост» остаточно розбив противника – 4:0.

Попри відсутність турнірної мотивації дружній колектив сорокового «Авангарду» вирішив дати бій претенденту на чемпіонство. І на відміну від амбіційної «Бережанки», котра замучила апеляціями на суддівські рішення всіх присутніх у залі, команда з цифрою у назві запропонувала «Темі-Волинь» обмін гострими моментами і чоловічу боротьбу на всій площині майданчика. На кожний гол майбутніх чемпіонів «авангардівці» відповідали своїми влучними пострілами по воротах Євгена Кречковського та Євгена Лесика (голкіпери поділили ігровий час навпіл). Інтрига у «золотому» матчі зберігалася до 32-ї хвилини, доки Антон Капаєв не оформив дубль і практично вирішив долю гри. Спроба зіграти з п’ятим польовим гравцем закінчилася ще одним голом у порожні ворота «Авангарду 040» і з рахунком 6:3 перемогу у матчі та турнірі здобула команда «Тема-Волинь».

На церемонії нагородження голова управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець подякував футзалістам за гарну гру і разом із ТВО президента АМФВ Анатолієм Хомичем вручив гравцям призи та дипломи в індивідуальних номінаціях. До речі кращим бомбардиром з результатом 10 забитих м’ячів став Роман Киценюк з команди «Тема-Волинь». Його одноклубник Євген Кречковський став переможцем у номінації «Кращий голкіпер». А Роман Юлдашев «ДжеРост» отримав приз кращого гравця.

Також несподіванкою та приємним сюрпризом для Антолія Хомича стала іменна Подяка керівництва АМФВ за особистий внесок та розвиток Волинського футзалу.

А за підсумками чемпіонату Луцька бронзові нагороди та диплом відповідного ступеню отримали гравці команди «Стелс». Срібні медалі у скарбничці «ДжеРоста», а чемпіонська салатниця та медалі вищого ґатунку в колективу «Тема-Волинь». Ще раз вітаємо!